Çok sevdiğim sevildiğim ama sürekli iddia oynayan ilişkiyi bitirdim, hata mı ettim?

Şimdi biz körkütük bir aşk yaşıyorduk güya benim için yapmayacağı şey yoktu ki gerçekten çok şey yaptı ama kötü alışkanlıkları bırakmak hariç. Mantığıma yatmayan birkaç nokta vardı ailesinin aileme pek uygun olmayacağını düşünüyordum ve ben memurum o lise mezunu ama kendi işi var. Yine de ailemin bunu problem edeceğini düşünüyordum ama ailemi silmeye hazırdım (ailem aşırı sevgisini belli eden bir aile değil baba sevgisi eksik büyüdüm ama beni hiçbir şeyden geri bırakmadılar bebek gibi büyüttüler Allah razı olsun) . Ben bu aileyi tamamen karşıma almayı göze almışken o 4 senedir sürekli iddia oynuyor. Yani tam bıraktı diyorum yeniden başa sarıyor bir süre sonra. Tekrar bırakıyor birkaç ay sonra tekrar aynı batağa düşüyor bende dayanamadım ayrıldım ama içimde bir ses hep huzursuz çünkü evlilik bambaşka bir şey o zaman yapmam diyordu. Ama şimdi yaptıkları da evliliğin temelini oluşturuyor gözümde. Hata mı ettim böyle dolu dizgin bir aşkı mutluluğu böyle şeyler için silerek

İyi yapmışsın
Hata etmişsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Çok sevdiğim sevildiğim ama sürekli iddia oynayan ilişkiyi bitirdim, hata mı ettim?