Karın kası dışında ben beğenmiyorum kadında kas.. karnın sıkı olduğunu gösterir bu, bu yüzden sadece karın kası seviyorum ben.
Erkeklerin de çok beğendiğini düşünmüyorum, erkeksi bir görüntü
O sırada kaslı olup tüm erkeklerden çıkma teklifi alan ben
Fizik olarak tam böyle olduğunu söyleyemeyiz ancak, herkesin belli bir kriteri olabiliyor. Sadece o tarz tıp kişileri tecih edebiliyor. Psikolojiyle ve belki deneyimlerle alakası olduğunu düşünüyorum.
Cevap
11Cevap
Sendeki kaşlar body cilerle eş değer normal dışarda biri altında kollarında ezilir farkindamisin
Farkındayım benımde zevk aldıgım sey bu zaten 🤪
Kavgaya giderken cagirabiliyormuyuz🤣
Nereden sardı bu kas merakı
Kasın sadece erkeklere yakısmayacagını ve cıktıgım tum erkeklere üstünluk saglamak icin spora baslama hissim olustu
Kas la üstünlük 🤔 erkeğin kadından güçlü olduğu dusuncesindeki erkeklerde eziklik duygusu yaratır🤣
Ezik hissediyorlarmı bilmiyorum ama cokzevk aldıgımı bılıyorum kaslarımla
🤣🤣🤣🤣heleki karşındaki zayıf celimsizsemi
Cubuk kraker misali kıtır kıtır
🤣🤣🤣sevdim düşünce tarzını ve zevkini
Hiçbirisi ilgimi çekmedi kadın mı bunlar saçmalamayın
hakimiyet kayıtsız şartsız kadında olmalı güçlü kollarının arasında olmak istiyorum
Ben sevmiyorum fazlası aşırı itici. Biraz karın kası yakışıyor ama bu kadarı itici
Boyle dıyıp dm den ask mesajı yazan erkeklerde var
Ben sevmiyorum bana itici geliyor bu kadar kas. Karın kası güzel ama bu kadar da olmasın şuna baksana erkek gibi
Kas erkeklere özgü bişey değil hatta kas kadınlara daha cok yakısıyorda siz bilirsiniz
Fazlası itici diyorum sadece karın kası olursa güzel duruyor onun dışında sevmiyorum
Memeler iyi duruyor :D
Karşında böyle kaslı bır kız varken meme konusman ayrıca meme olması ıcın yag dokusu olması lazım goguslerı kas kaplamıs
Nedense hiç çekici gelmiyor kaslı kadınlar.
Merhaba. Tercih meselesi✨️🎀
Bu kız güzel ama gerçekten
Istemem kaslı kız ben
Popodan dolayı olabilir
Oylemiymis bir kaç sorum olacak sana ya
Sana ben lazımım 😊
Alla alla
Evet 😊
Mesaj atamıyorum sana xper yetmiyor 😔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?