2018 de yaşanmış bitmiş bir ilişki. Yıllar önce olmasına rağmen sevgi hasret zerresi kalmamasına rağmen bazen aklıma öyle bir geliyor ki hiç çıkmıyor rüyalarıma bile giriyor. Birini sürekli düşünürsen o da seni düşünüyor anlamına geliyormuş sizce bu doğru mu?2 sene öncesine kadar sık sık yolda karşılaşıyorduk ama artık 2-3 senedir yolda bile karşılaşmıyoruz hani görünce hatırlamak gibi bir durum değil bu dönem dönem bazen aklıma geliyor ve hiç çıkmıyor bunun sebebini bilen var mı?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Güzel şeyler yaşadıysan onunla ondan ötürü aklına arada gelir
Devam etseydik güzeldi hersey ama belki de bu benim görüşüm bilmiyorum peki benim sürekli aklıma gelmesi onun da aklına geldiğimden kaynaklanıyor olabilir mi bu doğru bir bilgi mi acaba
İlkler ise çıkmaz içinden
Bende onun ilki değilim o da benim ilkim değil ama sebebini çok merak ediyorum çünkü istemsizce oluyor anlayamıyorum
Uyum nasıldı öncesinde
Aslında ben onda hayal kırıklığı yaşayarak ayrıldım beraberken mutluydum onunla hemen hemen her gün geceli gündüzlü beraber zaman geçiriyorduk ama eski sevgilisiyle sevgili olarak değilde normal konuşmasını görmüştüm biz görüşürken onu görünce de ayrıldım sonra benimle barışmak çok istedi barışmadım ben barışmayınca o eski sevgilisiyle evlenip benim yaşadığım apartmandan ev tuttu ama ayrıldığımız günden bu güne özellikle o evlendikten sonra tek kelime konuşmadık onunla doğru olmazdı çünkü şimdi kendi kendime sinirleniyorum hayatından çıkıp gitmiş bir insan ne alaka aklına geliyor diye
Bi çekim hissediyor musun
Beni düşünüyor hissediyor muyum onu mu sordun?
Yani tensel cekim olur zihinsel olur tutku olur. Özlüyor musun?
Özlemiyorum bugün çıkıp gelse yine dönüp bakmam ama bazen sanki o da beni düşünüyormuş gibi hissediyorum bilmiyorum doğru mu hissim değil mi ben akrep burcuyum o yengeç burcu
Evli mi hala o peki, seni iyi anlıyorum biliyor musun haksızlık yapıyorsun diyemem
Evet evli hala acaba neden durup dururken aklıma geliyor
Oda düşünüyor seni belki de bende düşünüyor
Bilmiyorum ikimizde yeni bir yol çizdik kendimize ve ayrıca üstünden yıllar geçmiş artık sebepsiz yere aklıma gelmesinden çok rahatsız oluyorum
Aslında, neyse bişey demiyorum
bir şey diyecektin sanırım düşünceleri merak ediyorum lütfen söyle
Demiim buradan
Peki sen bilirsin
Bol şans diyim
Neden ayrilmistiniz
Eski sevgilisi sürekli kafamı karıştırıyordu hala bana mesaj atıyor benimle konuşmak istiyor diyordu adam da hayır benim onunla işim yok saçma sapan mesajlar atıp kafa karıştırmaya çalışıyor diyordu ama kafam aşırı karıştığı için ayrıldım çok barışmak istedi barışmadım bu arada biz adamla aynı mahallede oturuyorduk çok yakındık yani o eski sevgilisi ise şehir dışında yaşayan biriydi neyse ben hiçbir şekilde barışmayı kabul etmeyince bir gün bir ne göreyim o kadınla evlenmiş benim oturduğum apartmandan daire tutmuş aynı binada yaşadık yani anlayacağın ama gerçekten ona karşı sevgi ve özlem duymuyorum sadece hiçbir sebep yokken aklıma çok geliyor ve hiç çıkmıyor bunun sebebi ne olabilir
Bilinçaltı
Peki bunu nasıl değiştirebilirim
Bilmem tamamlanmamis bir şeyler var demek ki
Bu saatten sonra da tamamlanmaz zaten o da evlendi bende evlendim ama sebepsiz yere aklıma gelmesinden rahatsız oluyorum artık. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum şimdi çıksa karşıma ben geldim herşeyi bıraktım sana geldim dese dönüp bakmam dönüp bakmayacağım bir insan neden düşer aklıma neden
Bilmem 🤷🏻♀️ o zaman ki seni ozluyorsun belki de
Olabilir bir psikoloğa gidip bence içimde kimselere anlatamadım şeyleri anlatıp rahatlamam lazım içimde tuttukça beni yiyip bitiriyor çevremde kendime yakın hissettiğim arkadaşım da yok zaten ki oturup dertleşeyim en iyisi bir psikoloğa gitmek 🥹