Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar burada ki sorum bir kenara dün 6dan beri konuşmuyoruz kendisiyle. Çünkü yalan söylediğini düşünüyorum 7 gündür buluşamıyoruz araba tamir de diyor ama güya araba hergün tamirden çıkacak bugün yarın diye diye oyalıyor napmaya çalışıyor anlamadım. Bende en son dün kızdım ona gördü cevap yazmadı bende yazmadım öyle konuşmuyoruz.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiç bir şey yapma el tutma haricinde. En baştan taviz vermeyeceksiniz
En başında çocukluktu daha rahattık. Ama şimdi evlenme yaşındayım istemiyorum.
Net bir şekilde tavrını koy. El tutma dısında bir şey yapma/ ısrarcı oluyorsa zaten ök üzdür
Saygı göstereceğini düşünmüyorum oda en az benim kadar istekli biri tek farkı o saklamıyor ben saklıyorum. Büyük ihtimalle ayrılcaz yüzyüze anlatacağım
Bundan sebepse ayrıl gitsin
Aşırı basit bir neden dimi? İnsan sevdiği birini cinsellik yüzünden bırakmaz asla. Aldattım mı? Çok büyük bir yalan mı dedim? Hiçbiri. O zaman ayrılığı böyle bir şey haketmez.
Aynen öyle biraz daha dayanabilir zaten 6 ay içinde evlenmeyi düşünüyoruz. 1 sene bile değil. Ayrıca başka önemli ayrıntıyı sana diyeyim. Bizim mazimiz 11 hatta nerdeyse 12 yıla dayanıyor. Yeni değiliz baya eskiyiz. 5 yıl sevgiliydik son 6 yıl da küstük. O her sene yazdı ben tersledim konuşmadım asla. Şimdi ilk defa affettim onu. Evlenelim diyor hep.
Evlenmek istemesi , öpmek dokunmak istemesi , araması sorması , hediye alması seni sevdiği aşık olduğu anlamına gelmiyor. Biz erkeklerin çoğu için sizin duygularınızın veya ne hissettiğinizin pekte önemi yok. Gözlemlediğim bu. Ayrıca seven insan sevdiğine muhabbet besler. Yanında olmak bile huzur verir. Elbette öpmek dokunmak ister insan sevdiğine ama bu hiç bir zaman öncelik olmamalı. Şahsi fikrim kattiyen taviz verme eğer gidecekse asla engel olma ve affetme. Bırak evlenecekse de kendi gibi birisi ile evlensin.
Ben zaten beni kim seviyor kim sevmiyor çok iyi anlayacak biriyim. Bunlarla sevgi olmaz aşk olmaz. Sevgi aşk olayım benim çok ağırdır yani her şeyi ama her şeyi yapabilmesi demek kendinden çok beni sevip düşünmesi demek birçok şey var. Bugün eğer buluşursak her şeyi anlatacağım ve dediğin gibi yapcam. Kaç gündür böyle bir şey yapmak var aklımda. Zaten aldatmadığım halde sırf öptürmedim diye ayrılacaksa sevdiği falan yoktur.
Hayırlısı olsun hakkında. Bilgilendir beni de olur mu
Olur söylerim
Haklinin haksizin ne onemi var. İstemiyosun bu kadar basit o da saygi gostercek
Göstereceğini düşünmüyorum oda en az benim kadar istekli biri tek farkı o saklamıyor ben saklıyorum. Büyük ihtimalle ayrılcaz yüzyüze anlatacağım
Bunun icin ayrilacsksa ayrilsim
Aşırı basit bir neden dimi? İnsan sevdiği birini cinsellik yüzünden bırakmaz asla. Aldattım mı? Çok büyük bir yalan mı dedim? Hiçbiri. O zaman ayrılığı böyle bir şey haketmez.
Tabiki birakmaz birde ciddi dusunup. Birakiyosa zaten sevmiyodur
Aynen öyle biraz daha dayanabilir zaten 6 ay içinde evlenmeyi düşünüyoruz. 1 sene bile değil. Ayrıca başka önemli ayrıntıyı sana diyeyim. Bizim mazimiz 11 hatta nerdeyse 12 yıla dayanıyor. Yeni değiliz baya eskiyiz. 5 yıl sevgiliydik son 6 yıl da küstük. O her sene yazdı ben tersledim konuşmadım asla. Şimdi ilk defa affettim onu. Evlenelim diyor hep.
Bu da senin onu denemen icin guzel bir firsat oldu iste dene ve gor
Çok istekli cnsellik konusunda bende onun gibiyim ama ben saklıyorum o saklamıyor işte sıkıntı o. Beklese aramız da hiçbir sorun kalmayacak.
Bir türlü buluşamadık ki yüzüne çat çat diyeyim. Yüzyüze konuşmayla uzaktan mesajlaşmak farklı. Bugün ya da yarın buluşcaz belli değil.
Beklesin o zaman saygi gostermek zorunda gerisi bos
Böyle devam et. Madem ciddi gelip seni istesin. Sonra pişman olabilirsin
Evet pişman olmak istemiyorum ve özellikle foto kısmında geçmişte dilim yanmıştı aynısını tekrar yaşamak istemiyorum
Eğer uygunsa benle iletisime geçer misin sana birkaç sorum olacak özel
kaç yaşındasınız ya 18 mi döxlx
Çok daha üstü.
yaşına göre davran ozaman "bence"
Ben zaten yaşıma göre davranıyorum. Yaşıma göre davranmak nasıl oluyormuş?
Zamanında olduysa hep olacak, iline geliyorsa
Zamanında dediğim baya zamanında 😂
Olsun fark etmez 😅
Sen elbette