Erkeklerin kızları artık sallamaması umursamaması , hersey nasil bu kadar hizli degisti?

Bu post erkeklere kapalı. kizlarla samimi bir sohbet ede bilelim troller olmadan diye. İşim geregi surekli kizlarlayım. Ve bakiyorum da benim bile neredeyse aşık olacagim dünya güzeli barbie bebek kizlar hepsi mutlaka herhangi bir erkek icin mutsuz ve ya kullanildigi toxic bir iliski icinde oldugunun farkinda olup durumu kabullenmis kimisi bir adama takmis kafayi onu elde etmek icin icden ice kendini curutuyor. Yani ben 28 yasindayim cok da birsey degil belki ama bundan bir kac yil once erkekler kizlari elde etmeye calisirken artik hersey inanilmaz degisti. En tipsiz keko dediginiz erkegin bile dm kutusuna bakin ona yuruyen en az 4-5 kiz bulacaksiniz. O yuzden erkekler kizlari resmen pecete kullanir gibi kullanip en fazla 3-5 yil sonra atmaya başladı. Eskiden evlendim artik rahatim iyiyim vardi artik o bile yok senle evlenip 7-8 ay sonra baskasina asik olup hemen bosanan adamlar var. kadin gercekten ulaşılmaz iken degerliymiş bunu gorduk. Bosuna demiyorlarmis erkekler avci ruhludur elde edemediklerine tutulurlar diye. Ama artik oyle birsey yok kiz aman cocuk benden gider diye adama kul kole oluyor aşkından adaminda gotu kalkip gidiyor.
Erkeklerin kızları artık sallamaması umursamaması , hersey nasil bu kadar hizli degisti?