Sevgilisini aldatır mi. Eski sevgilisine yazar mi?
Bunları yapan erkek seviyor olabilir mi?
Watsapta sevgilisiyle fotografi olması aşkının ispatı değil mi
Sevgilisini aldatır mi. Eski sevgilisine yazar mi?
Bunları yapan erkek seviyor olabilir mi?
Watsapta sevgilisiyle fotografi olması aşkının ispatı değil mi
seven aldatabiliyor cinsellik fırsatı çıkınca yeni nesil bunu daha hoş karşılıyor gördüğüm kadarıyla 2000 sonrası doğumlu kızlar çok rahat oluyor 3lü de yapabiliriz askoo nolcak ki paylasırım diyen gördüm. havalılar :D ama seni sevmeyen de aldatabiliyor, ama sevmeyen özellikle senin öğrenebileceğin görebileceğin şekilde yapıyor ki gör ve git diye
Cevap
3Cevap
Valla fırsatını bulunca hepsi yapıyor sevmekle ilgisi yok 😂
Erkekler sevmez, seviyormuş gibi yapar ve her kıza da yazar
Erkek aldatır acı ama gerçek
Eski sevgiliye niye gider ki peki. Ystmamissa bide onunla.
Yatmak icin olabilir
Kıza diyor konuşmayalım sonra dönüp yine yaziyor. Kix buna Bn vildellik istemiyorum. Eğer benimle seviyeli olacak her soruma net cevaplar vereceksen ve farklı bir beklentin olmayacaksa buluşmaya gel aksi halde gelme dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma demid bu fa o zaman kendine iyi bak sil heryerden demişti kixa. Geçen kıza kendi yazdi yine. Tabi gece yarısı
Yazması normal ona yazmasa başkasına yazar bulur eder. Çocukların icin evden dur ama hayatı zindan et ona zamanla düzelir doğru yolu sen göster hayat arkadaşısınız
Sevgiliyi z
Eşim değil
Pardon yanlış soruya yanlış cevap sorular benzerdi
Yoğunum baya 😂
Kolay gelsin
Peki bu soru için yorumun nedit
Son cevabım sadece sana değildi sorunun genel olarak cevabı seven erkek başkasına da yazar başkasıyla da yatar ama bu evliyken geçerli bekarken ise senden daha iyisi ise görüştüğü kişi daha iyisine gidecektir
Ams eski sevgilisi. Bilmiyorum bi erkek gözünden nasıl bi kiz.
Sevenide sevmeyeni de aldatır güven olmaz bize
Pp yapmışsa fotoyu
Farketmez güzellik
Sürekli bitti konuşmayalım deyip her defasında kendi kiza yaxiyor
Yazar
Sebep sevgi mi
Öyle güzel yapiyorlar ki aklın almıyor
Seven erkek sevdi kadina sahip cikar aldatmazda
sevmeyen yapar
Wpye profil yaptı bizi ama eski sevgilisine gece libidosu artıp da yazdığında ayrıldık biz diyor
boş ver o erkeği leş o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?