Lüks, marka takıntısı olan biriyle yapamam ben. Hele de bu ekonomide.

Lüks, marka takıntısı olan biriyle yapamam ben. Hele de bu ekonomide.

Evet mümkündür ama ben eşime masraf gözüyle bakmam ki.. onun mutluluğu için yaşarım zaten.. bu yüzden de elimden ne geliyorsa yaparım eşim için.. yani alınması gereken bir şey varsa alırım.. ama elbette bu tamamen benim ayda bizim maddi durumumuz ile ilgilidir.. tabi ki de zenginlere göre masraf daha az olur ama yine de dikkatli harcamak gerekiyor.. keşke tabi zengin olsaydım diyorum.
Ben tam da öyle birisiyim lüksü marka kıyafet ya da şatafatı vss hiç sevmem tam tersi en uugun olanı almayı giymeyi severim restoranta gitmek yerine esnaf lokantaları bana daha samimi gelir ya da star bucks ta kahve içmek yerine normal bir cafede kahveme içmeyi vss tabiki yaşamak için masrafınız olur ama bunu abartmanin aşırıya kaçmanın anlamı yok
Yaşamak için illa ki masraf olur, o ayrı. Ben lüks seçimlerden bahsediyorum zaten.
Onun açıklamasını yaptım zaten yorumda
Yok, genel olarak söyledim zaten. Aksini söylemişsin iddiasında bulunmuyorum 🌸
tamam peki çiçeğim 🌺🌿🌺
Gözü çok yükseklerde olmayan biri olmalı benim için. Olanla yetinip mutlu olmasını bilmeli, diğer türlü yapamam.
Masrafsız evlendim üçüncü senemizde herşeyi yeniledim
Cevap
15Cevap
Masrafsız değilim ama marka takıntım yok
Taş devrine dönüp, yapraklara sarılıp, elinizde mızrak ceylan avlamayacaksaniz masrafınız illaki olacak. Lüks bir hayat sürülmemesi masrafsız olacağı anlamına gelmiyor. Sözcükleri doğru kullanalım. Ayrıca ucu size değmediği sürece eşinizin masrafı sizi ilgilendirmemeli. Lüks bir hayat her vatandaşın hakkı ama maalesef vatandaşlarımız Avrupa'daki normal hayat standartlarını bile Lüks bir yaşam tarzı olarak görmeye başladı.
sana şundan alalımmı 😂😂 masrafı yok hiç
Böyle de aç kalırız asdf
😅😅
Masraf sız olmasa olmaz kadınlar harcadık ca güzelleşir
Bence mümkün yeterki birisini tanıma konusunda insan iyi olsun.
Ekonomi kötüyse ülke değiştirin o zaman markalar ucuz oluyor
Bence oldukça mümkün.
Pekii, yüksek libidolu biriyle yapabilir misin :D
Evet düşünce güzel ama istediğin insanı bulmak zor
Paragöz olmuş herkes mümkün değil o yüzden
Karakter meselesi bunlar. Bulunur elbet
Sen tam aradigim kadinsin yemin ediyorum 😂
Maaslar yetmez ise bide
At bile alsan masraflı olur.
Belki
Vallahi bende yapamam🤣
Belki de