İşsiz, eleştirici biriyle sevgili olmak nasıl bir şey merak ediyor musunuz?

Lütfen okuyun! Merhaba. 24 yaşındayım. Benim 2 senelik bir ilişkim vardı 2-3 hafta önce bitti. Sevgilim işsizdi. Ben nasıl olsa bir gün iş bulur diye sabrettim. benim de işsizlik dönemim olmuştu. Ve beni eleştirirdi hep. Yok çantan anneninmi? Yok siyah giydin. Hatta bi kere ortak bi kız arkadaşıma “ bu kızı bi giyindirsene” demişti.2 yıl parklarda oturduk. Yaşadığım yer çok soğuk. Soğukta kışta parkda oturmaktan ( 4-5 saat ve daha fazla) hasta olurdum her hafta. doğum günümde gezmeye gitti. Halbuki ona doğum gününde ne süpriz yapmıştım doğum günümden 1 -2 hafta sonra “kutladı” indirimden saat aldım dedi))) ben saat sevmem iade et bana başka bişey alırsın dedim 1-2 hafta sonra bana kolundaki saati gösterip iade ettim kendime saat aldım dedi nasıl beğendinmi? Dedi

beni sevdiğini söyleyip hep eski sevgilisinden bahsetti) ben çok güzel bi kızım çok şükür etrafım da hep söyler). bi ara çalıştı o zaman da otobüse bindiğimizde benim paramı isterdi. En çok ta soğukda, sıcakta sokaklarda kalmak koydu bana hala daha hasta olurum. benim montuma laf ederdi halbuki güzel bi monttu siyah bunu neden giyiyosun derdi. Beyaz bi kaban sifariş ettim ama inceydi siyahı giydiğimde hep söylenirdi ben söylenmesin diye kışın ortasında soğukta ince kabanla dolaştım.
Ben ne zorluklarla okdum. Babasız büyüdüm. Sabrettim. şimdi diyorum ki erkeğin parası olmalı. Eskiden böyle biri değildim. Bunu yazıyorum ki varsa başka bir kız aramızda benim gibi olan kendini düşünsün. Asla parası ve geleceği olmayan birine yaklaşmasın. Kendimizi düşünelim kızlar! Lütfen!

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel!
İşsiz, eleştirici biriyle sevgili olmak nasıl bir şey merak ediyor musunuz?