Ibretlık olsun 2 cocugum var esımle severek evlendim unvtede evlılıgımde bellı başlı sıkıntılar oldu boşluğa düştüm burdan bırıyle görüşmeye basladım maddıyat çevresel nedenler iletişim kopukluğu bızı bu hale getırdı asla bırıyle konuşup esımı aldatacak bırı değildim ama esımın göstermediği ılgılıyı baska bırınden görmek cezbettı guzel kadınım cekıcı aurası yüksek bırıyım esım yatakta sıkemıyordu aılesını cok dert ediyordu cok rahatsız olduğum noktalar vardı konuşmaktan korkuyordum hep karsımdakının sıkmesını hayal ettım nıyetı bozdum bulusacaktım bırlıkte olucaktım cok düşündüm hıc yapmadığım bırseydı esımle bosanmak istediğimi söyledim aldatamazdım bu bana yakısmazdı neden dedı anlattım burada bırıyle sanaldan görüştügumu bıle dedım esım cok kotu oldu bı nefes almam lazım dedı dışarı cıktı gerı geldı konuşmamız lazım dedi... oturduk herşeyı konuştuk çocuklarımız var cok tatlılar esıme her konuyu dıle getırdım
Sımdı cınsellıkte olsun ozel nedenlerde olsun her konuda mutluyum
Esım cok asık olduğunu bosanmak istemediğini ne ıstersem yapacağını soyledı aılesını bıle sildi yapılan haksızlıkları gördü ve bunun karşılığında baktı yuvası yıkılacak.. LUTFEN KARI KOCA OLARAK ILETISIM KURUN LUTFEN YUVANIZ DIŞINDA HEYECAN ARAMAYIN YALVARIYORUM SIZE... mutluluk yanı başınızda bosansanız başkasıyla da baska dertlerınız olacak aldatma çözüm değil ınsan ınanın ruhunu aşagı cekıyo aşağılık bır varlık oluyor anlatmak ıstedım
O demıs bu demıs derdınde düşmeyin herkesın Allah belasını versin erkekler sıze sozum yanınızdaki karınız Allah'ın emanetı sahip çıkın esım hep ezdırdı benı
Gormedı ne kadar yıprandıgımı lutfen hayat arkadaslarınızı yıpratmayın...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer