Erkekler de aldatıyorda kadınlar bir tık daha önde aldatma konusunda bana göre. Hevesleri uğruna yeni evliyken boşana biliyolar yok doyurmadı kocam beni falan bahane bence , gidip söylersin ilk önce memrun olmadığını demi. Ama hep bir maziretler falanlar filenler. Yani kadınlar çok şeytanlaşmaya başladı resmen şeytanın çocuğu olmuşlar korkuyorum bütün kadınlar dan , bütün kızlardan ALDATMAYIN ALDATILMAYIN çok büyük günah bazılarınızın işine gelmeyecek atar gider yapacak ve yazacaksınız ama nedemişler doğru söyleyini 9 kapıdan kovarlarmış siz bana atmaya çalışsanız da ben hep doğruları söyleyeceğim👊
Bugün çalıştığım yerde kızın sevgilisi diyorki şunu alayımı, kız herşeyi bir trip atıyor hayır falan filen. Yani ben bu kızları da anlamıyorum ilgili erkek olunca aman püfff çok darlıyosun dersiniz , ama ilgisiz oluncada çok ilgisiz siniz dersiniz. YANİ SİZ KADIN MİLLETİ HEPİNİZ AYNISINIZ VE SİZİ MUTLU ETMEK TAMAMEN ZOR VE İMKANSIZ
Bugün çalıştığım yerde kızın sevgilisi diyorki şunu alayımı, kız herşeyi bir trip atıyor hayır falan filen. Yani ben bu kızları da anlamıyorum ilgili erkek olunca aman püfff çok darlıyosun dersiniz , ama ilgisiz oluncada çok ilgisiz siniz dersiniz. YANİ SİZ KADIN MİLLETİ HEPİNİZ AYNISINIZ VE SİZİ MUTLU ETMEK TAMAMEN ZOR VE İMKANSIZ
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
karaktersizler için kolaydır
Ahlakın bozuk olduğu toplumda yalnızlık şifadır. Ben yalnız bir insanım. Kaybedecek kimsem yok hiçbişeyim yok. Konuştuğum kız çok özgüvenim tavan ağzım iyi laf yapar açık sözlüyüm eyvallah ama yalnızlık bana çok iyi geliyor. Hayatıma asla birini almak istemiyorum. Aldatılmasıydı maddi sorunlardı ailesiydi akrabasıydı dert çekemem arkadaş. Kafam rahat benim. Kadınları ben iyi çözdüm onca kızla muhabbetten sonra bi zahmet. Kadınlar fazla romantik kılıbık ilgili erkekleri güçsüz özgüvensiz olarak algılıyorlar. Kadınlar kendi halinde işinde gücünde başarılı başarı odaklı yetenekli vasıflı akıllı erkekleri daha çok tutuyorlar bunları özgüvenli olarak görüyorlar. Bunun yanında baba ilgisi görmemiş kızlar maço keko olanları da ayrı bir seviyorlar çünkü sert görünüşlerinden dolayı kendilerini koruyup sahipleneceklerini düşünüyorlar sahiplenme içgüdüselliği. Bazı kadınlarda kendilerini güldüren eğlendiren hayatı doruklarına kadar yaşatan erkeklere bayılıyorlar tabi bunların başında maddiyatta önemli. Maddi durumu iyi bir adamın kendilerini eğlendireceklerini hayatı yaşatacaklarını sürekli tatil beldeleriyle hiç ölmeyecekmiş gibi yaşayacaklarını düşünüyorlar. Bazı kadınlarda iş konusunda kendisiyle aynı kriterde olan davul bile dengi dengine misali bir erkekle arkadaş olup birlikte kariyer planları yapmaktan keyif alıyor. Kısacası bir kadın, karşısındaki erkekte ne özellik bulduysa ona odaklanıyor yakışıklılık para duygusallık romantiklik veya kariyer. Bunlardan sıkıldıktan sonra başka bir erkekteki özelliğe odaklanıyorlar ve orada aldatma gerçekleşiyor.
Hay ağzına sağlık abi benim anlatmak istediğimi tam söylemişsin kadınlar işte naparsın en iyisi dediğim gibi tek yaşamak aşkmış sevgiymiş bunlar bu çağda yalan artık otu boku bahane edip ayrılıyolar zaten yani demek istemem ömrümün sonuna kadar tek tabanca
Kadınlara hiç bir zaman güvenilmez ve kadının kölesi olan mal canım erkelere de acıyorum
Zor zamanlar güçlü insanlar yaratır.
Güçlü insanlar kolay zamanlar yaratır
Kolay zamanlar zayıf insanlar yaratır
Zayıf insanlar zor zamanlar yaratır
Bir savaşçı olarak yetişmek zorundasın.
Yalnız yaşa yalnız öl. Tek tabanca ol.
Bence maddi olarak özgürleşme ve de her iki cinsiyet için de seçenek fazlalığı. Hemen göz kayıyor. Ha doğru mu yanlış. Ama dediğin gibi erkeklerin adı çokmış gittiğim psikolog şu an aldatan kadınların erkeklerden fazla olduğunu söylüyor. Ve de en çok tesettürlü kadınların aldattığını söylüyor. (Bunu onları etiketlemek amacıyla söylemedim) ancak şu an durum böyleymiş.
Aslında her iki cinsiyet içinde geçerli ya sonumuzuhayırlı etsin rabbim insanlar iyice sapıttı aldatmak ne kolay olmuş ya 🙄
Tabi canım her iki cinsiyette öyle…
Ben bir tık kadınlar önde diyorum sadece o ka
Öyleymiş zaten evet bende şaşırmıştım
Nasılsın
Üzülerek ve istemeyerek de olsa dediklerinize katılıyorum, uzak-yakın kişilerden illa ki birşeyler duyuyoruz ve üzülüyoruz. Keşke bu olay hiç olmasa
Devir çok kötü devir valla
Hiç beklemediğimiz, o yapmaz dediğimiz kişilerin olaylarını duyuyoruz maalesef
Ve en çok güvendiğimiz insanlara bi bakmışız yapmaz dediğimiz şeyleri yapabiliyolar