Sevene can feda, gidene elveda...
Deta görsel diyorum : ))

Sevene can feda, gidene elveda...
Deta görsel diyorum : ))

Bazı kişiler iyi ki de gidiyor, defolup gitsinler cehennemin dibine kadar, canları cehenneme onların, varlıklarının ne anlamı olmuş ki yoklukları koyuversin. Oh beee der insanlar onların gidişleri üzerine. İnsan ancak kendine güzellikler ve değer katan kişiye özlem duyar. Kendini bulunmaz Hint kumaşı sananlar, vazgeçilmez olduğunu sananlar, ben terkettim diye kasılan kasıntılar giderek ne büyük iyilikler yapıyorlar halbuki. Bazı kişiler tarafından terkedilmek mutluluk verici olmalı, çünkü kendileri gibi bir asalaktan kurtarıyorlar bizleri. Onlara şu şarkı söylenebilir; "Kapı açık arkanı dön ve çık, istenmiyorsun artık. Gönlüm doluyor aşkla, barıştım bak hayatla, başladım yaşamaya hey hey "
https://www.youtube.com/embed/FrjWcu1c0-4Giden gitmiştir gittiği an bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir
Gidenin gitmek zorunda bırakıldığı zamanlarda olmuyor değil : ))
Ayrıca, kayıp olayında kimin kimi kaybettiğini bilemeyiz, bazen kayıplar kazançta olabilir
Sus ya iki dakka züğürt tesellisi yapıyoruz şurda kendimize bozdun hemen 😄
Hep bir havalar, kendi kendini teselli et dur bakalım : ))
Ciddi cevap vermek gerekirse ben üzülmem bişeyde söylemem gidenin yolu açık olsun derim ne desin insanlar kendinimi parçalasın
Hayat devam ediyor, kimse için kimse kendini parçalamasın... Bazı insanlar, bazı insanların gitmesi için elinden geleni yapıyor, sonra da giden beni kaybetmiştir diyor ki, bu sitede çok karşılaşılan bir durum : ))
Yani karşı taraf neden buna sebep oluyor bunuda düşünmek lazım belkide örnek vericem yanlış anlama sen bişey yapıyorsun kendini masum görüyorsun ama ona göre yanlış oda tepki verince sen gitmeyi seçiyorsun iliskilerde olağan şeyler bunlar oyüzden bana göre ilskide iletişim ve şeffaflık önemli
Belki de haklısın, kim ne yaşıyor bilinmez...
Günümüzün ilişkilerinde iletişim ve şeffaflık oldukça ön planda 😂 Nazar değmesin bu ilişkilere...
Bence ise, saygı ve güven önemlidir...
Saygı ve güven temel taşlar iletişim ve şeffaflıktan kastım sizin dusundugunuz gibi bişey değil ben o anda karşımdaki insana ne hissediyorsam söyleyebilmeliyim sefafflik ve iletişim bu
Neyse ikili ilişkilerinde bol iletişimi ve şeffaflı olmanızı diliyorum, görüşünüz için tenk yu : ))
Siz işin pisligindesiniz ben doğru olanı söylüyorum sapık ruhunuzu arindirin
Yoo işin pisliğinde değilim, söylediklerim yalan mı? İletişim ve şeffaflık tabii ki önemli ama bu sitede bunu bulmak pek mümkün olmuyor, herkesi hayatı yalan ve dolan...
Su dökerim, belki geri döner aynı hızla..
Dönmesini istersin yani 🤔
Kürkçü dükkanı olmak kolay mı sanıyorsun 😅
Bir dükkan alıyorsun, içine kürk dolduruyorsun 😂 Zor mu 🤔
Hayvan haklarına aykırı hareket etmemem lazım, sence kolay gibi mi duruyor 😅
Neden gizlendin?
Yanlış yere çekilmesin istedim, bu sitenin espri anlayışı fazla yok. Seninle alakalı değil kusura bakma lütfen
Anladım
Eigler için teşekkür ettim
Rica ederim 🙂
Cevap
2Cevap
gidenin arkasından bir şey demem.. güle güle bile yazmam.. gidiyorsa zaten umurunda değil demek ki düşünmeye gerek yok
Allah yolunu açık etsin demekten başka bir şey gelmiyor içimden.
Benden uzak dilediğine yakın olsun, kapattığı kapıya dönmesin.
Seni bulan sevinmesin, kaybeden üzülmesin
duanızla yaşamıyoruz ki bedduanızla ölelim demişler ancak giden için dua ederim.
Cehenneme kadar yolu var derim
Kırıtarak yürüme.🤪
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?