Arkadaşlar kimseye anlatamadığım için içimi size döküp danışmak istedim. Benim 3 yıllık ciddi bir ilişkim vardı. Sevgilim 5 6 ay önce iş için almanyaya gitti bu zaten beklediğimiz bi şeydi. Oraya gittiği zaman başlarda çekincem vardı acaba beni unutur mu falan gibi herkesin aklına gelebilecek şeyelr. Normalde bana karşı çok ilgilidir. Bir şeyden rahatsız olduğumu söyledidipim zaman ikinci defa söylememe gerek kalmaz bir daha o şeyi yapmaz. İnstada veya özel hayatında bir kızdan rahatsız olduysam dikkate alır. Almanyaya gidince de bu böyle devam etti. Normalde tanımadığı kişileri asla eklemez. Mesaj istekleri de kapalıdır. Ama geçen gün gördüğüm şey bni paramparça etti. Sosyal medya hesabında bi kadın ekli babasının arkadaşının eşi. Bu kadınla zaten baştan beri takipleşiyorlardı çünkü kadın yıllar önce sevgilime davetiye göndermişti. Kabul olmamıstı. Her neyse bu kadının paylaştığı çoğu gönderiyi beğeniyordu. Kadının iki kızı var biri 18 yaşında ve çok güzel bir kız. Her neyse kadında özel olarak bu kızın fotosunu beğendiğini düşünmedim ancak bi fotoda kadın kızının gönderisin alıp direkt kendi duvarına eklemişti ve kızın da hesabı herkese açık benim erkek arkadaşım da gidip kızın annesiyle babasıyla olan gönderilerini ve kızın tek oldugu fotolardan bi kaç tanesini beğenmiş bunu görünce müthiş bir hayal kırıklığına uğradım. Aradım ve ilişkimizin bittiğini söyledim. Her yerden engelledim çünkü saygısızlık en tahammül edemediğim şeydi. Engelledikten hemn sonra kızın hesabına girip baktığımda beğenileri geri almıştı ve daha sonra kızın attığı hiçbir şeyi beğenmedi. Biraz zaman geçtikten sonra eski sevgilim arkadaşından yazdı konuşmamız lazım bana konusma Fırsatı vermeden engelledin diye. Bn buna da cevap vermedim ve görüldü atıp arkadaşının nosunu da engelledim. Daha sonra tanımadığım bir arkadaşından daha yazdı artık sinirlenmeye başladım ve laf söyledim biraz tartıştık oradan da engelledim. Başka yerden yine yazdı beni çok sevdiğini art niyetle beğenmediğini. Kızın ztn babasının arkadaşının kızı olduğunu benim tahmin ettiğim gibi bi saygısızlık yapmak istemediğini , kızın zaten Polonya’da olduğunu türkçe bile bilmediğini annesinin buna yazarken yabancı dille yazdığını söyledi ve mesajları gösterdi ayrıca böyle düşünmekte haklı olduğumu söyledi. Ama ne derse desin içim rahatlamadı sürekli bunu bana nasıl yapar hiç beklemezdim deyip durdum kendi içimde. Şimdi de Türkiye geldi ve buluştuk 1 ay geçti ve 1 ay içinde saçı sakalı falan beyazlaşmış zayıflamış başta bunu dediğinde inanmamıştım ama görünce şok oldum. Ailesi falan beni biliyor ablası konuşmak istiyormuş ama ben konuşmak istemediğimi söyledim. Gelirken sevdiğim şeyleri almıs sanki devam edecekmiş gibi hayaller kuruyor. O böyle yapınca kendimi dhaa kötü hissediyorum. Onun için sosyal medyanın önemli olmadığını söyledi ve içim rahat etmesi için tüm hesaplarını kalıcı olarak sildi. Ben istemiyorum dedim ama gitmeden son bir kez daha gelmek istiyor konuşmak için. Siz olsaydınız napardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada sosyal medyayı bu kadar taksa beni 5 yıl falan seven platoniğimi eklememe izin vermeyeceğini , yıllardır bir kere bile beğendiklerime takip ettiklerime karışmadığını doğru düzgün bakmadığını bile söyledi. Yani o benim böyel bir tepki vereceğimi düşünmediğini iddia ediyor. Böyel bir tepki vereceğimi bilse yapmazmış.
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler