Okulda uzaktan bakıştığım kıza nasıl ilk adımı atabilirim?

son bir haftadır benden 2 yaş küçük ama yaşıtlarına göre ağır başlı gibi görünen bir kız var. İlk gördüğümde beğenmiştim, sonra kız bana bakmaz dedim ve yoluma devam edecekken. Arkadaşlarımın dikkatini çekmiş olsa gerek- kız sana bakıyor felan dediler. Neyse ben çok takmadım fakat biraz dikkat ettiğimde uzaktan gerçekten bana baktığını gördüm. Biraz yakına gittim ve arkadaşları ile ettiği diyaloglarda birkaç fikir edindim. bu böyle bir hafta sürdü. Bugünde merdivenlerden inerken yanındaki arkadaşı sen buraya gel dedi ve benim olduğum tarafa kinaye yaparcasına ittirdi. Yani ufakta olsa birşeyler hissettiğine eminim. İnstagramda takipleşiyoruz. Hikayelerimi beğeniyor ama ne o nede ben ilk adımı atabilmiş değiliz. Ben bu konularda akranlarıma kıyasla biraz çekingenim oda öyle olsa gerekki her hangi bir adım atmadı. Sizce ne yapmalıyım. İnstagramdan merhaba nasılsın gibi bir şey mi yoksa reelde (ki hiç yapabileceğimi düşünmüyorum) gidip merhaba mi demeliyim, yoksa kız arkadaşlarım aracılığıyla bir yol mu oluşturmalıyım? ya da onun adım atmasınımı beklemeliyim

Güncellemeler
+1 yıl
Hepiniz çok e teşekkür ediyorum inşallah uygulayabilirim
Okulda uzaktan bakıştığım kıza nasıl ilk adımı atabilirim?