Bir gün her şey güllük gülistanlık iken yarın ise sana topla tüfekle saldıran, dünü ile bugünü tutmayan ve anlık ruh hali değişimi yaşayan bir sevgiliniz olsa bu duruma ne kadar katlanabilirsiniz ya da katlanır mısınız?

Bir gün her şey güllük gülistanlık iken yarın ise sana topla tüfekle saldıran, dünü ile bugünü tutmayan ve anlık ruh hali değişimi yaşayan bir sevgiliniz olsa bu duruma ne kadar katlanabilirsiniz ya da katlanır mısınız?
Değişken bir ruh haline sahibim duygularım gereği ama bu şekilde kullanmıyorum... bu tavrım sadece kendime... sevdiğime her daim gül sevmediğime her daim dikenimdir.
Ben katlanamam.. değişken sevgiliyi bırak.. değ-işken dengesiz kişilerle arkadaş dahi olmuyorum ben.. insan bence bir duruşa sahip olmalı.. bugün bana karşı iyi yarın ise sanki hiç tanımıyor gibi soğuk olursa gitsin direk.. işim olmaz onlarla mı uğraşacağım..
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim..
Bazı arkadaşlar alay etmişler hadsizlik yapıp. Oysa bu bir psikolojik travmaya bağlı gelişen bir durum genelde. Soruya gelecek olursak ne kadar katlanirim bilmiyorum. Hiç çevremden böyle bir şeyle karsilaşmadım.
Çok değişken olması zor olur tabi. İnsanın kendi dengesini de bozar. Sanmıyorum böyle biri ile olabileceğimi.
Cevap
9Cevap
Katlanılmaz nerde ne yapıcağı belli olmaz çünkü dengesiz...😄
Aşırıysa zor. Her gün neşe saçmasına gerek yok zaten etrafa.
Hiçbir sebep yokken saldırıyorsa katlanmam. Anlık ruh halim çabuk değişir ama değer verdiklerimin kıymetini bilirim 💫
Karşımda ki insanın net olmasını tercih ederim.
Karşısında ki insana nasıl davranması gerektiğini bilen ve anlık duygusal buhrana kapılıp kendi düşünce yapısı dışına çıkmaması gerekir.
Aksi halde hayatımın kıyısında köşesinde bile yeri olamaz.
Hayır katlanamam.. Nerde, ne zaman, ne yapacağı belli olmayan birinin sevgisi de şüphelidir..
Değişimin sebebi bensem alttan alırım. Onun haricinde isteğim ona iyi gelmektir.
Sevgiliye katlanmazdım ama eşim yani seviyorum 🫶🏻 😂
Sabrına kastı olan katlanır.
Kusura bakmayın benim kendime kastım yok.
Sevgilim böyle davranıyorsa geçmişte muhakkak bir şeyler yaşamıştır. Kimse durduk yere bu tavırları sergilemez diye düşünüyorum.
Bakırköy ruh sağlığa ve sinir hastalıklarına bir uçak bileti.
Ben kendim öyle olsam kendime de katlanamam ona nasıl katlanayım?
Böyle birinden hoşlanıyorsam katlanırım, hoşlanmıyorsam niye birlikte olayım.
Bence katlanılmaz zamanında tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum.
Alışmam zaman alabilir 🙄 Seviyorsam üstesinden gelmek isterim.
Yorar. Nerede nasıl tepkiler vereceğini kestiremem zorlar.
Sıkıntı yok her yol var bende misliyle karşılığını bulur.
hani gülü seven dikenine katlanirdi ndndnd
Ben papatya seviyorum..😅
handikaplı o yalnız 😅
Güzeldi.. 😂😂
titikaa tekli sevdiceginiz olması dileğiyle..
malum o vakit bitimden eminlik sağlanır ndnd
Üzerine kafa patlattım, bunu kastetmiş olamaz diye..😂 bende bölünecek kadar sevgi yok şakire..
ahaha kastimin, kastınız olup olmadığı konusunda şüpheye düşmüş olsam da (su papatya yapraklarını varsaymistim oysa😅 ) ,
kişinin sevgisinin bölünebildigine şahitliğim var titikaa
Açıklama yaparak 2x üzdün.. 😂 Bazı canlılar bölünebiliyor, duymuştum..
😂 pekialaa daha fazla sükutuhayale ugratmadan gideyim
Yine bekleriz..
Katlanamam... gitsin tedavi olsun
Ay ben tam da oyleyim
Seviyorsam ve bana zararı yoksa tabiki
O ilişki yorar şahsen kaldiramam
Benim ruh halim çok değişik
Ben öyleyim ve katlanamiyorlar
Bipolardır o uzak olsun aman..
Ben bu yorum yapmim..
Katlanamam sanırım, uğraşamam 😁
Hayır çekemem kimsenin öyle nazını