+1 yılHayırlı cumalar. Katılmıyorum çünkü aldatmak bir iç güdü ya da tiple alakalı bi durum değil. Bu karakterle, sevgiyle ve iradeyle alakalı. Kendine hakim olabilen, seven kimse sevdiğini aldatmaz. İster dünyanın en mütüşmel insanını sevsin ya da insanı olsun. İçinde bir karaktersiz yatıyorsa her halükarda aldatır
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Bu tamamen karakter meselesi. Zaten kimse kimseyi aldatamaz insan ancak kendini aldatır. Böyle bir şeyi kendine yakıştıran insanın hayatınızdan çıkması aslında size yapılan büyük bir iyiliktir. Ve şunu fark ettim her giden kötü insanın ardından daha iyi bir insan gelip hayatınıza dokunuyor. Bu sadece ilişkilerde değil arkadaşlıktada böyle. Artık edindiğimiz tecrübeden kaynaklı daha iyilerini seçtiğimiz için midir bilmem ama bu bende hep böyle oldu. O yüzden hiçbir gidenin arkasından üzülmedim. Çünkü ardından çok daha iyisinin beni bulacağını hep bildim. Bırakın insanlar sizi aldatsınlar da size gelecek daha iyi insanların yolunu açsınlar. Çünkü böyle insanlarla geçirilen vakit ömrümüzden boşa giden vakitlerdir.
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır katılmıyorum. Fırsatını bulan ve içinde aldatma dürtüsü olan her erkek aldatır. Bunun yakışıklısı çirkini yok. Herkesin bir alıcısı beğeneni çıkar.
41 Yorumla
Şimdi bu soruda kadında mı çirkin? Ben yılın 7 ayı moskovada yaşıyorum 5 ayıda burdaki işlerimi takıp etmek için gelip gidiyorum benim güzellik algım çok değiştir moskovada yaşadığım 6 yıldır… ülkemizde maalesef kadınların %10 hadi 15 i güzelimsi şimdi tekrar soruyorum acaba bu soruda sizdemi güzelsiniz de aldatmasın çirkin erkek? :)
03 Yorumla- +1 yıl
Soru açıktır, oraya buraya çekmeye gerek yok
- +1 yıl
Karı nedir lan karı ne?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Katılmıyorum aldatmaya niyeti olan çirkini, yahuşuklusu aldatır
16 Yorumla- +1 yıl
Hayır yakışıklılara bu çamuru atamayız dhdjs
- +1 yıl
Beton gibiler zaten :D gerek yoktur
- +1 yıl
Niye konduralım şimdi aa 😃
- +1 yıl
😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKatılmıyorum. Aldatmak karaktere bakıyor, tipe değil.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar tamamen basının uydurması..
28 Yorumla- +1 yıl
Hangi basın
- +1 yıl
A haber..
- +1 yıl
Hayır B 😒
- +1 yıl
İnsanlar kendilerini kandırmayı ve avutmayı seviyorlar..
- +1 yıl
Şey, pardon bayım :D yanlış soruya mı geldiniz?
- +1 yıl
Çirkin erkek aldatmaz, varsayım ve farazi bir yaklaşım..
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılEn çok onlar aldatır her çiçekten bal alma derdindeler...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Karekter meselesi aldatmak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tam aksine onlar aldatmaya daha eğilimlidir. Çünkü özellikle 20li yaşlarında kadınlardan ilgi görmemişlerdir. Bu da onlarda kompleks yapmıştır. Eğer 20li yaşlarda evlenmiş iseler 30lara gelince elleri biraz para gördüğü zaman eşini terkedip daha güzel kadınlarla olmak isteyeceklerdir. Bakın aldatmak değil terketmek diyorum...
Aldatmak her erkeğin yapabileceği birşeydir. Önemli olan sizin esas kadın olup olmadığınızdır. Esas kadın iseniz erkeğiniz en fazla cinsel aldatmaya gidip hevesini alıp yine sizinle devam edecektir. Esas kadın değilseniz esas kadın bulunduktan sonra terkedileceksiniz
24 Yorumla- +1 yıl
Eğer esaslı kadına denk gelirsek cinsel olarak da aldatmayız. Hiçbir şekilde aldatmayız.
- +1 yıl
@FikretinMücadelesi Sizi tekrar gördüğüme sevindim Fikret Bey.
- +1 yıl
Rica ederim hanımefendi. Çok naziksiniz. Asıl ben teşekkür ederim bu zarif üslubunuzdan dolayı.
- +1 yıl
@FikretinMücadelesi estağfurullah efendim iyi günler...👍
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılDünyada kendini beğenmeyen insan yoktur sanırım. Erkekler zaten dünyaya geldikten sonra annelerinin en yakışıklısı en tatlısı.. Erkek erkek “göster amcana” kafası yaşayan bireyler büyütüyor. Çirkin artık ne manada sorulmuş bilmem ama kendisini tanrı olarak gören erkek neler yapmaz! yapmaz da onlara bakan kadınları sorgulamak gerekmez mi?🤣
14 Yorumla- +1 yıl
Yok var bea kendini sevmeyen beğenmeyen insanlar
- +1 yıl
Özgüvenlerini kaybettirtmişlerdir ondan dolayı oranları diğerlerine göre azdır 🤔
- +1 yıl
Haa bu arada evet onlara bakan kadınların göz problemi vardır dhdjs
- +1 yıl
😅
+1 yılHayır katılmıyorum karakteri çirkin olan her erkek aldatır, yüzü güzele değil gönlü güzele güvenmek lazım derim ben.
20 Yorumla
+1 yılAldatır, Hülya ve gargamel Kaya Çilingiroğlu geldi aklıma 😅
16 Yorumla- +1 yıl
shsh o kadını da aldatması var :D
- +1 yıl
Aldatıldığını televizyondan öğrenmek kaçıncı seviye acaba Ferrari olayı oldu sana feraye asjsj
- +1 yıl
Ferayeyi de aldatmıştı sonra dimi şey de Seda Sayan da tvden öğrenmişti vay pe 😃
- +1 yıl
Gargamele bak bütün şirinleri elden geçirmiş 😅
- +1 yıl
Ahaha deli kız
- +1 yıl
😂
- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılAli ağaoglu dünyanın en çirkin insanı Allah yaratmamış olsa katli vacip derim o derece ama adam resmen birleşmiş milletler cemiyeti gibi harem kurmuş 👍 Osmanlı Padişahları bile bu kart zampara kadar kadın tanımamıştır. Aldatma olayında ali ağaoglu çığır açmış birisi.
10 Yorumla Açıkçası ilk sevgilimin dış görünüşünü çok beğenirdim sonra ihanetine uğrayınca tipi gözümde hiçbir şeye dönüştü belki de sevgi vardı diye beğeniyordum aslında çirkinin tekiymiş. Neyse, insanın içinde varsa her şekilde yapıyor türlü türlü yöntem bulur yapar bulamazsa gözünü kapatır birini hayal eder gene aldatır, yani çirkini yakışıklısı güzeli yok.
10 YorumlaBunun tiple alakalı olduğunu sanmıyorum bir insanın karakter yapısı bozuksa her türlü aldatır yeter ki aldatmak için o zemin hazır olsun.
116 Yorumla- +1 yıl
Hıhım bütün erkeklerin aldatma potansiyeli var yani
- +1 yıl
Doğru dedim sarı :D kabul etsen iyi olur çünküsü görüşlere bakarsan bunu hemcinslerin de yazmış sjsj
- +1 yıl
Ya ben senin adını verdim miii :D düşman değilim ben kimselere hayvan sevgisi hep var içimde djsjjs
- +1 yıl
Gerçek bir erkek düşmanı bu yorumları silmez :D
- +1 yıl
Ya değilim ya :D uydurma be
- +1 yıl
Lan aşk olsun ne düşmanlığımı gördün :D kime napmışım piüüh sana
- +1 yıl
Kapatılın siz ya :D
- +1 yıl
Sadece tv izlemiyorsun sen :D azcık kurcalasak neler çıkar neler
- +1 yıl
Aaa anında roller değişti :D oha süperim ya
+1 yılSelam ve cuman mübarek olsun🙏🏻
Çirkin, yakışıklı farketmez kişiliği bozuksa tutamazsın12 Yorumla- +1 yıl
Selam :) senin de cuman mübarek olsun. Yani çirkinlik kişilikte olmasın diyoruz o zaman
- +1 yıl
Kesinlikle 👍🏻
+1 yılErkeğin çirkini olmaz derler , içinde varsa aldatır
14 Yorumla- +1 yıl
O söze katılıyor musun peki
- +1 yıl
Bana göre var tabiki çirkini , bakım önemli
- +1 yıl
Çirkin erkek yoktur bakımsız erkek vardır diyorsun
- +1 yıl
Öyle diyelim , öyle olsun 😃, özgüvenli erkekler biliyorsun toz kondurmazlar üzerlerine
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Her erkek aldatir ama belki risk olarak daha azdır onlarda :))
19 Yorumla- +1 yıl
Yakalanma riski mi
- +1 yıl
Aldatmak başarı mıdır :D soru üstüne soru türüyor burdan
- +1 yıl
Hayır tabiki değil ama çirkin erkeklerin aldatmasindan bahsedioruz yakışıklı bir erkeğin çevresinde motivasyonu dha çok olup bu yolda daha basarili (başarı burada eylemin gerçekleşmesi olayı) olmasını saglicaktir çirkin erkek revaçta olmadığı için belki daha az başarılı olucak ya da kendinde de o güveni bulamicaktir bilemiorim daha az risksiz geldi o yüzden mantıken... Tabi ben ok bulmuorum ama onların pencereden bakınca böyle ilerliyor..
- +1 yıl
Aha :D üşenmeden anlattığın için teşekkürler
- +1 yıl
Aldatmanın başarısı ayrı ironi. :)
- +1 yıl
@SerdarBlacK ben bu olayın tamamiyle dışındayim ve duygusal yaklaşıyorum savaşta kötü bir şey ama savaşı başlatan liderde bir eylem karşısında başarılı oluyor çünkü planını hedefini gerçekleştirmiş oluyor aldatan kişi hırsızlık yapan kişi dolandıran kişi vs içinde aynı durum geçerli başarmak burada takdir etmek anlamında deik kişinin kendi eylemlerini emellerini yerine getirmesi yönünde.. siz yine de çamur atmak isterseniz lafıma hay hay her yöne çekebilirsiniz.
- +1 yıl
Duygusal yaklaşım zaten kaybetmektir haklsıın ama bu devirde duygusal olup başarıya cabuk odaklanırsın çünkü duygu yok düşünce yoksa karşındakini etkileyemezsin benim görüşüm.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAsla katılmıyorum. Hatta bazen bir erkek kendine göre fiziksel anlamda çok daha güzel görünen bir kadınla beraberken "ben bu kadını elde ettiysem başka kadınları da elde edebilirim" mantığıyla hareket ediyormuş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılherkesin çirkin dediği 23 yaşında evi arabası olmayan bir erkek tarafından aldatıldım. fakir de aldatıyor çirkin de aldatıyor erkeklerin istediği şeyler aynı (harem kurmak) bunu fakir dener, zengin yapar
40 Yorumla
+1 yılCirkinlikle güzellikle alakası yok karakterle ilgili benim kocam çok yakışıklı değildi ben ondan güzeldim gitti aldattı hemde benden çirkin bir kadınla demekki neymiş guzellik çirkinlikle alakası yokmuş Allah karakterli insanlara denk getirsin aldatmak serefsizliktir kadın ya da erkek farketmez sevmiyosan boşan aldatipta insanın gururunu kırmak ta ne oluyo
20 YorumlaHiçç katılmıyorum yakışıklı olmayı sindirememiş egosunu aldatarak şişiren erkek de çok.
Bu arada sana da hayırlı cumalar30 Yorumla
+1 yılÇirkin Erkek Aldatmaz! :D Hayatımda daha saçma bir şey duymadım.
Bir kişinin dış görünüşü veya fiziksel çekiciliği, onun sadakatine veya ilişkiyi sürdürme yeteneğine etki etmez. Aldatma genellikle kişinin karakteri, değerleri, ilişki becerileri ve kararlarıyla ilgilidir. Bir kişinin çekici veya çirkin olması, onun sadakatini belirleyen nihai faktör değildir.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSana şöyle söyleyeyim manken gibi adamlar aldatmaz belki iradesine hakim olur, sokakta façalı dövmeli tas kafalı keko 1 ayda 5 kişi değiştirir.
10 Yorumla
+1 yılKatılmıyorum çünkü meselenin tiple alakası yok tamamen karakter meselesi çünkü tipsizdir belki ama maddi veya statü olarak çekiciliği vardır gider yine aldatır mesela.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılİşte ben 😂
Aldatmadım aldatmam ve çirkinim.
Tiple alakası yok , arkadaşım maymundan 5 dakika önce doğmuş aldatmadan duramıyor.
Lavukta tip yok ama dil var heee karakter yok o ayrı mesele10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır , aldatmanın tipi yok bence karaktersizse eğer biri yakışıklı da olsa çirkinde olsa fark etmez aldatır bence
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılŞeytan tüyü vardır çok ağzı laf yapıyordur ve karaktersiz dir bilemezsin yani çirkini güzeli yok bu işin
karakter meselesi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin olduğu için beklentilerini düşük tutuyor ve asılmıyorlar pek kimseye. Oysa fırsatları olsa kimseye meydanı bırakmazlar.
10 Yorumla
+1 yılÇirkin şansı diye bir şey var.
Gerekli tüm koşullar oluştuğunda her erkek aldatır.
10 Yorumla
+1 yılHiç bir erkeğe güvenmemek gerekir bu konuda , ben çirkin görüyorumdur o kendini çok beğeniyor olabilir
10 YorumlaHayır katılmıyorum kimler aldatmaz parası olmayan erkek parası olsun bakalım çirkinliği bile göze gelmez
10 Yorumla
+1 yılAhlakli olan bir her ne sartta olursa olsun aldatmaz. Goruntuden ve karsidakinden tamamen bagimsizdir.
10 YorumlaKatiyen yalan
Içinde böyle bisey bulunduruyorsa aldatir zaten istersen cok cirkin olsun yine yapar yine yapar karakter meselesi10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer halicinin bir alicisi vardir , yani senin begenmedigini baskasi begenir. Yaniiii katilmiyom 😆
11 Yorumla- +1 yıl
Oha nerden nereye
+1 yılSevginin, ilginin dozunu abartırsan yakışıklı veya tipsiz fark etmeksizin elimin altında diye düşünüp aldatır.
10 Yorumla
+1 yılYa her erkeği yuceltirsen aldatmaya meyilli olur. Ancak tipsiz erkeklerin ev aile babası olma işinde gücünde olma ihtimali daha yüksek oluyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılKatılmıyorum serfsz her yüzüyle srfsz djfjjf
20 Yorumla
+1 yılİçinde olan herkes aldatır
Kadını, erkeği, güzeli, çirkini yohtir20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılKarakteri bozuk olan ve kendisine saygısını yitirmiş her erkek aldatır. Bu tipe falan bakmaz. İnsanın içinde olacak sadakat.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇirkini güzeli farketmiyor içinde aldatma dürtüsü olan herkes aldatıyor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Herkes herşeyi yapabilir 😁 kişilik yoksa aldatmaması için sebepte yoktur.
10 Yorumla
+1 yılGüzel bir kadın çirkin erkekle olmussa o erkek kesin aldatır
10 Yorumla- Aldatmanın tiple hiçbi alakası yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Aldatmak tamamıyla karakter meselesi erkeği kızı yok.
10 Yorumla
+1 yılKarakteri kötü olan aldatır tiple alakası yok..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen katılmıyorum Adriana Lima bile aldatildi eski kocası epey çirkindi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Her insan aldatabilir. Güzel ve yakışıklı olmasına gerek yok
10 Yorumla
+1 yılAsil cirkinler aldatir bu kiz bana baktiysa herkes bakar diye
10 YorumlaAldatan her türlü aldatıyor. İnsanın önce kendisine saygısının olması lazım.
10 Yorumla
+1 yılHayır katılmıyorum. Her şeyi ile o kadar çok çirkin insanlar var kii ne yapacakları hiç belli değil.
10 Yorumla
+1 yılHayır bu kesinlikle doğru değil. çirkinin bi yerleri kalkarsa asıl o aldatır
10 Yorumlaİçinde varsa tipi kötü de olsa yapar. Bunun dış görünüşle alakası yok bana göre.
10 YorumlaYapi geregi erkekler firsatini bulursa aldatir 2*2: 4 bu kadar net.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok.
Karakteri olmayan çürük elmalar aldatır.
10 Yorumla
+1 yılBunun güzeli çirkini yok karakter meselesi ama bu devirde herkes aldatır bacım, kimisi bakışıyla kimi dokunuşuyla kimi duygusuyla..
10 YorumlaKaraktere bakarim diyen kiz bile 1.90 bi erkegi gorunce eriyo o yuzden inanmam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Katılmıyorum. Çirkin olduklarını kabul etmezler ki fırsat bulmuşsa yapar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEn çok çirkinlerin aldattığını düşünüyorum nedense.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Hayir erkek takımına güven olmaz çevrede zampara çoksa oda olur azsa oda sadık olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAldatan aldatır aldatan erkek tipinden dolayı kendini geri çekmez ki aldatmam demez yapar
10 Yorumla
+1 yılBu kişinin karaketeriyle alakalı bir durum. Aldatan çirkin erkekler gördüm çevremde
10 YorumlaKatılmıyorum bence onların da aldatma potansiyeline sahip olanları var
10 Yorumla- Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat