Eşimin en yakın arkadaşından hoşlanmaya başladım, nasıl kurtulurum bundan?

Görücü usulü evlendik eşimin arkadaşı var yakışıklı birisi sürekli bizim evimize geliyor maç izlemek için ya da oyun oynuyorlar televizyondan. Evde atletle dolasıyor ikiside ve bana çok erkeksi ve çekici geliyor konusması hareketleri efendiliği falan ilk başlar kabul edememiştim yedirememiştim ama artık kabul ettim hoşlanıyorum yani ne yapıcam ki anlayamıyorum görmek istemiyorum unutmak istiyorum ama sürekli geliyor en az 2 haftada 1 mutlaka bizim evde çok yakınlar eşimle. Hatta utanıyorum ama bir şey itiraf edicem onların geleceğini bildiğim gün evde styenimle dolasıyordum esim anahtarla açıyor kapıyı ve bilerek öyle çıktım o gün karşılarına yakalanmış gibi yaptım eşim kızdı baya sonradan ama bilerek yaptım bunu yani Şu an pişmanım utanc vericiydi ama bi anlık oluyo ve kendime engel olamıyorum ask böyle bir şey mi acaba nasıl kurtulurum evliyim çünkü esimden uzaklaşmaya basladım
Güncellemeler
+1 yıl
Ben nasıl unuturum adamı diye soru soruyorum kendimi dizginliyorum hoslandığımı zorla kabul etmeme rağmen. Gelmişsiniz şöyle böyle diyorsunuz. Sorum nasıl unuturum şeklinde. Adama nasıl açılırım değil.
Eşimin en yakın arkadaşından hoşlanmaya başladım, nasıl kurtulurum bundan?