ya bir sey diyecem olayı añlaticam apartmandan biri. bana goz koyuyordu benim kucuklugumu bilir. bana ilgiliydi. ciddi oldugunu hissediyorduk ailemizde saygiliydi birbirine karsi felan ama aramizda bir sey gecmedi. bende onu begeniyordum hani hosuma gidiyordu ama notr davraniyordm ona. onu evin asagisinda kizla samimi gordukten sonra onunla karsilastigimda soguk davrandim. ondan sonra bana karsi ilgisini kesti hatta sildi. sonra 18 yasindaki kiza ilgili davranmaya basladigini gordum. geri donusu yok mu bunun yoksa boyle oldugu iyi mi olmus. normal mi bu yaptigi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Her çiçekten bal almaya kalkan adamdan hayır gelmez kankam. Üzer seni.
daha cok arıyor gibi. arıyor derken ciddi birini arıyor gibi. ararken de takılmalık iliski de yapiyor. ozet bu😅
Erkekler oyledir genelde sana ozel bsy degilmis anladigim kadariyla libidosu fazlaymis arkadasin
haklisin. hak veriyorum ama ciddi iliski de ariyordu ve ben ciddi iliski katagoresindeydim. en azindan adaydim o gibi bir sey😂
Valahi bsy diyimi bende oyle birini tanidim cidiydu benimle ama onune gelen kiza yuruyordu bende terk etim onu oyle erkekler evlenince aldatir her sey yapar erkenden yol vermek en iyisi
aldatir diyorsun bana da oyle geldi acaba aday yok ya aranıyor haliyle o yuzden olabilir mi net biri yok cunku ciddi olarak😂
Zannetmiyorum benden sana tavsiye oyle birini hayatina alma eyer cidi dusunseydi aylenlede arasi iydiyse direkt seninle ilgilenir sana odaklanirdi tek kisiyle hayal kurardi yani ama zanetmiyorym insalalh oyle birini hayatina almazsin yoksa cok uzulursun
hayır canım kpss hazirlaniyorum ogretmlk okuyorum. şu an hâlâ ogrenci oldugum icin bekliyoe yani ona gore bana adım atacak. ama aklında vardım ve anlattigim olaylar oldu iste garip geldi. oda ayni bolum okuyor. tesekkur ederim tavsiyen icin bu arada
Nedemek rica ederim en iyis okumak oku ki evlendinmi esine muhtac olma ben okumadim simdi esimin eline bakiyorum herseyde gozum kaliyor birseye heves edip almak istesem ona diyorum oda para yok diyo vende sesimi cikartamiykrum onun parasi sonucta olsun Allah razi olsun ginede😊
mutluluklar dilerim canım💖
Yaşı kaç bunun
22 felan
Tamam sıkıntı yokmuş. Soruna gelince iyi olmuş sana göz koyup başka kızlara yönelmiş işte sadık değil demek ki
ama iliskimiz yoktu ki elindeki secenekleri eliyor gibi. sadik olmadigini gosteriyor mu