Aşk İlişkileri Erkekler, kızlardan adım bekler mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yani ben simdi birine adim atmak istiyorum atayim mi dersiniz? Seviyorum onu Erkekler, kızlardan adım bekler mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Bekleyenide vardır elbet, bi zahmet kendileri atsınlar adımı biraz ama :D 0 0 Yorumla
nєslıtukєnmısєrkєkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tabi kadınlarda atabilmeli 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl bekler ama pek gelmez 0 1 Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl durdugun kabahat Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben bekliyorum sanırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ayaklarını yalıyım mı 0 1 Yorumla xFEDERALL +1 yıl ADGALDHJHWJHDİWHEİWE YALA LAN K0PEK Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. bekler tabi tek taraflı olmaz hiç bir şey 0 0 Yorumla
Blackkjackk1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tabiki 0 1 Yorumla Blackkjackk1 +1 yıl At Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Ben beklerim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bekleyenide vardır elbet, bi zahmet kendileri atsınlar adımı biraz ama :D
Seviyorsan at birsey kaybetmezsin
Sen belli et biraz atlar üzerine
bekler adım değilde sinyal
Tabi kadınlarda atabilmeli
bekler ama pek gelmez
durdugun kabahat
Ben bekliyorum sanırım
Ayaklarını yalıyım mı