Beni önemsemiyor, sevmiyor sizce?

Biri vardı 5 senedir ekliyiz son 2 senedie konuşuyoduk telefonla, abi seviorum işte artık duygularımi insanlarla paylaşmak istiyorum ya ama istemiolar işte böyle böyle koreldi zsten nemrut bı insan yaptılar beni. Baya konuştuk HergÜn yazıyor falan böyle çok seviyeli samimi, arkadaş gibiyiz ama aramizda 13 yaş var arkadaşlar ama ruhu çok genç, kendisi de baya bı genç görünüyor zaten. Bu sürekli mantıklı konuşuyor hiç duygusal meselelere yer vermio, beni de donusturdu zaten. Diylrjm ki biraz uzuntulerinden bahset, ya da empati kur benimle. Çünkü en son ailemle kavga ettiğimden bahaetmistim insan bı teselli eder demi bu kadar mı Şam şeytanisin sadece öneri verio işte şöyle yap böyle yap, hep böyle davrandı zaten şimdiye kadar duygusuz. Ama arada sırada da herkwsin etrafında olmasını istiyecegi türden bir arkadaşsin gibi sözler de söylüyor, HergÜn mesaj atiyo, neyse ben böyle bir talepte bulununca dedi ki ilişki farklı noktaya kayar aaq ben herkesten alabilirim bu sevgiyi, daha yaşım ufakmis ona göre filan en baştan kanka gibi konuşması zaten saçma olan mevzu değil mi buda olmaması lazım. Ne istiyor anlamış diilm geçmiş travmalari yüzünden mi yoksa benden mi nefret ediyo. En son engelleidm ama onca senenin hatri yok sanırım bı kere yazmadı. Niye böyleler ya
Beni önemsemiyor, sevmiyor sizce?