Aşk İlişkileri Burdan biriyle konuştum ama sevgilisi varmış sitede hem de ne yapmalıyım? Lilithyy_ Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Söyledim de kız ayrılamam dedi nedense Güncellemeler+1 yıl Ben hesabımı silmiştim önceden sorusunu sormuştum link atayım bakın Burdan biriyle konuştum ama sevgilisi varmış sitede hem de ne yapmalıyım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. O zaman uzak dur engelle 1 0 Yorumla
Nurdisina11111 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Konuşmaları ss al sevgilisine at ben de bilmiyordum de senin de malin bu de haberin olsun de 2 10 Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Yaptım aslında ya ama bir şey olmadı hatta çocuk kabul etti ben yazdım evet dedi Yorumla Burak190333 +1 yıl Şeytannn😂😂 Yorumla Lilithyy_ +1 yıl @Burak190333 çok şeytan gerçekten.. Yorumla Burak190333 +1 yıl Yorum yapan kızıl şeytan gibi ol 😉😂 Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Kıza mı dedin 🤦 Yorumla Burak190333 +1 yıl Sana örnek olsun hemen filmi yazdı😂 Yorumla Nurdisina11111 +1 yıl @Burak190333 ben miyim seytan amdnskfjsljfslkfks Yorumla Burak190333 +1 yıl Hemde ne şeytan 😂😂😂 Yorumla Nurdisina11111 +1 yıl @Burak190333 kızıl değilim pembe şeytan olsun madem Yorumla Burak190333 +1 yıl Yeni nesil pembe şeytan😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevgilisi olmayan benle konuşmasın zaten kimse 🙄 1 7 Yorumla Lilithyy_ +1 yıl 🫢 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Moralim bozuldu yine :( Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu yaşta bekarım hala... Şimdi eve gidicem esim yerine yastığa sarılıp uyucam Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Ya boş ver bulursun umarım birini 🙏🩷 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarım, teşekkürler Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ya bu nasıl bir kafa Allah aşkına sevgilisi olduğunu bildiğin halde üzerine gitmek gidip kızla ayrılması için konuşmak, ya dünyada o kadar bekar adam dururken su evlilerde ne buluyorsunuz anlamış değilim doğrusu 0 0 Yorumla
Knightdark Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevgilisiyle konuş beraber buluşma ayarlayın 1 4 Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Nasıl yani neden Yorumla Knightdark +1 yıl Adamı tuzağa düşürün yani Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Gelse kız diycek ki arkadaşça buluştu sjdjx neyse deniyim, nasıl yapcam Yorumla Knightdark +1 yıl Kız sevgilim diyecek biriniz sağ biriniz soldan tokat yapıştırınca o iş tamam 😀 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sevgilisine söyle jss 1 10 Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Cidden mi Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Söyledim aslında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söyle tabi bilsin kız Yorumla Lilithyy_ +1 yıl İnanmadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazışma yok mu 😀 Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Gördü çocuk da kabul etti hatta ama kız ayrılamam dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😀😀😀 bulamadık şöyle hatun hsjs Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Çok kötüsün shshx Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Yapmaz diyor hâlâ bayağı saf yani bu kadarı fazla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saftirik en sevdiğimiz jsjsj Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Başka biriyle konuş. sevgilisi olmayan 1 0 Yorumla
Leyla1920 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ayrıl konuşma 1 5 Yorumla Leyla1920 +1 yıl Kız sevgilin mi var Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Konuştuk yanii flörtlestik ama sevgilisi varmış işte kız da ayrılamam dedi Yorumla Leyla1920 +1 yıl Anlamıyorum senin sevgilin kızmıydı erkekmiydi Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Benim sevgilim değil, konuştuk biz ama konuştuğum çocuğun sevgilisi varmış hem de bu sitede.Sonra kızı linkteki soruya etiketledik ama hala ayrılmadı Yorumla Leyla1920 +1 yıl Anladım Yorumla
hahahay30 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Konuşma kızım ya bu kızlar nşye böyle 1 8 Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Ya konuşmuyorum tamamm Yorumla hahahay30 +1 yıl İyi yaparsın yani Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Acaba ona yürüsem ileri gidip sevgilisine mi göndersem çünkü kız ayrılamam dedi Yorumla hahahay30 +1 yıl Fitnecimisin sen Yorumla hahahay30 +1 yıl Oğlan seni kullanmak için konuşmuştur Yorumla Lilithyy_ +1 yıl İşte kız da bilsin de ayrılsın yazık beni seviyor diyor Yorumla hahahay30 +1 yıl O kızı seviyordur. Ama seni zevk için konşyordur. Kendini düşürme o kadar bence Yorumla hahahay30 +1 yıl O ben miyim yok sa 😁 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. geçmiş olsun 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benle konuşsun 1 4 Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Kim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen guzellik🥰 Yorumla Lilithyy_ +1 yıl 😅🫢🙏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel bakim gell vghj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
O zaman uzak dur engelle
Konuşmaları ss al sevgilisine at ben de bilmiyordum de senin de malin bu de haberin olsun de
Yaptım aslında ya ama bir şey olmadı hatta çocuk kabul etti ben yazdım evet dedi
Şeytannn😂😂
@Burak190333 çok şeytan gerçekten..
Yorum yapan kızıl şeytan gibi ol 😉😂
Kıza mı dedin 🤦
Sana örnek olsun hemen filmi yazdı😂
@Burak190333 ben miyim seytan amdnskfjsljfslkfks
Hemde ne şeytan 😂😂😂
@Burak190333 kızıl değilim pembe şeytan olsun madem
Yeni nesil pembe şeytan😂
Sevgilisi olmayan benle konuşmasın zaten kimse 🙄
🫢
Moralim bozuldu yine :(
Neden
Bu yaşta bekarım hala... Şimdi eve gidicem esim yerine yastığa sarılıp uyucam
Ya boş ver bulursun umarım birini 🙏🩷
Umarım, teşekkürler
Rica ederim
Ya bu nasıl bir kafa Allah aşkına sevgilisi olduğunu bildiğin halde üzerine gitmek gidip kızla ayrılması için konuşmak, ya dünyada o kadar bekar adam dururken su evlilerde ne buluyorsunuz anlamış değilim doğrusu
Sevgilisiyle konuş beraber buluşma ayarlayın
Nasıl yani neden
Adamı tuzağa düşürün yani
Gelse kız diycek ki arkadaşça buluştu sjdjx neyse deniyim, nasıl yapcam
Kız sevgilim diyecek biriniz sağ biriniz soldan tokat yapıştırınca o iş tamam 😀
Sevgilisine söyle jss
Cidden mi
Söyledim aslında
Söyle tabi bilsin kız
İnanmadı
Yazışma yok mu 😀
Gördü çocuk da kabul etti hatta ama kız ayrılamam dedi
😀😀😀 bulamadık şöyle hatun hsjs
Çok kötüsün shshx
Yapmaz diyor hâlâ bayağı saf yani bu kadarı fazla
Saftirik en sevdiğimiz jsjsj
Başka biriyle konuş. sevgilisi olmayan
Ayrıl konuşma
Kız sevgilin mi var
Konuştuk yanii flörtlestik ama sevgilisi varmış işte kız da ayrılamam dedi
Anlamıyorum senin sevgilin kızmıydı erkekmiydi
Benim sevgilim değil, konuştuk biz ama konuştuğum çocuğun sevgilisi varmış hem de bu sitede.
Sonra kızı linkteki soruya etiketledik ama hala ayrılmadı
Anladım
Konuşma kızım ya bu kızlar nşye böyle
Ya konuşmuyorum tamamm
İyi yaparsın yani
Acaba ona yürüsem ileri gidip sevgilisine mi göndersem çünkü kız ayrılamam dedi
Fitnecimisin sen
Oğlan seni kullanmak için konuşmuştur
İşte kız da bilsin de ayrılsın yazık beni seviyor diyor
O kızı seviyordur. Ama seni zevk için konşyordur. Kendini düşürme o kadar bence
O ben miyim yok sa 😁
Bir daha konuşma sen de