Bir ilişkide sürekli karşılıklı aldatma varsa ve erkek kıza sürekli hakaret ediyor buna rağmen kız yine iyi niyetli davranıyor ama birbirlerinden vazgeçemiyorlarsa kız ne yapmalı? Arkadaşlar erkek sürekli kötü davranıyor ama kızla konuşmayıda kesmiyor. Kıza hakaretler küfürler ediyor aşağılıyor. ama yine de konuşuyor. İşin garibi kızı defalrca aldatıyor. Buna istinaden kızda gidip başkasıyla konuşuyor. Yine sevgili oluyorlar. Kız bi türlü vazgeçmiyor. Kız adam gider başkasıyla evlenir diye korkuyor bu arada. Adamda bildiğin narsist. Ne yapmalı kız. Nasıl bitmeli bu ilişki. Hatta böyle bişey biter mi? Adam ne yaparsa yapsın kız kabul ediyor. Yardımcı olun
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
toksik ilişki öğhhhhh. bir anda biter bu tarz ilişkiler. birbirinizi hızla, tamamen tüketmeye bakın.
Aldatma var işin içinde kız hala diyor ki. O başkasıyla evlenirse düşüncesi bile deli ediyor beni diyor. Adamında umrunda bile değil
kızın arkadaşıysan karışma. sonra sana bahane bulur. bırak ne halt ediyosa etsin. deneyim olur ona. bir daha böyle canım olmaz
Kız kardeşim maalesef ki :(
aaaa. yapılcak en iyi şey hayati bi hata yapmasına engel olup ilişkiyi doya doya yaşaması olur herhalde canım. zaten bir süre sonra bir anda soğuma geliyor ve kurtuluyor. ya da 2. olarak başka birinin ona ilgi göstermesi, toksikten kurtulmasına sebep olur
3 yıldır bitmedi bi. Hyr konuştu başkalarıylada ama yok. İllede o diyor
o zaman bırak istediğini yaşasın canım. demek ki bu hatayı yapmak istiyor.
Teşekkür ediyorum yardımcı olduğun için
bir şey yapamadım ama rica ederim :)
Daha da narsist olmalı kız aldatmayı daha da farklılaştırnalı
Erkek narsist. Küfür ediyor hakaret ediyor. Yeri geliyor sinirlenince vuruyor. Kız da o ne yaparsa yapsın mall. Herşeyi kabul ediyor. Ne yapmalı kız bu durumda?
Kızın yapması gerekeni dedim xaten ben narsist bir erkek narsist bir kadın karşısında sadist ruha girer karşı traf ne kadar açı çektirirse o kadar bağlanıe
Ohaaaaaa kimsin bilmiyorum ama baya biliyosun bu işi.
Yani kızda narsist gibi davranıp zoru mu oynamalı
Ruhsal açı çektirmelisin önce boyun eğip sonra karşı tarafı yetersiz hissetirmelisin her konuda
Mesela örnek verirmisn ruhsal konuda nasıl acı çeker ki böyle bir adam
Adamı bilmek gerekir aldatma şeklini nedenini kızın aldatms şeklini... narsist insanlar yalnız kalmaktan korkar güclerinin ikna yetisinin gitmesinden korkar.. ona o istemeden verdiğin yaptığın her şey onun gücünü azaltır
Adam bu kız olmazsa başkası kafasında.. birde ben erkeğim herşeyi yapabilirim diyor. Kızın yeri geliyor ailesini küçük görüyor. Kızı aşağılıyor yani böyle bir tip. Umursamamıyor kızı. Ama dönüp dolaşıp yine kıza geliyor
Uzak mesafede mi? Cinsellik var mj? Erkeğin yaşı meslegi eğitimi?
Yok uzak mesafe değil aynı yerde yaşıyorlar. Cinsellik anlattığına göre öyle derin bişey yok. Normal sevgililer nasılsa öyleler. Mesleği galerici. eğitimide lise ama dışardan okuyor üniversiteyi felan dedi
Bu hikaye deki kız sen değilmisin
Kardeşim
O zaman kardeşin yazsın onunla konuşup olayo yapması gerekeni anlatalım
Nerden yazıcak
İster buradan ister fake Instagram ya da telegram dan
Nerden ulaşabilirm size
Gizliliği kaldırayım takip et
İstek attım
Dm attım
defter kapatilmali ablasi
Yapacak bir şey yok herkes istediğini yapsın
kız bencilleşene kadar devam edicek