Selams
sözümüz tabii ki aldatanlara “erkekler” dedik diye atlamayın hemen.

Selams
sözümüz tabii ki aldatanlara “erkekler” dedik diye atlamayın hemen.

Şimdi hanımefendiler şöyle açıklayayım. Erkek ilk çağlardan beri süregelen içgüdü ile olabildiğince spermini yayma ve üreme içgüdüsüyle hareket eder. Yani bir erkek bu iç güdü ile karısından çok daha düşük seviye güzellikte birisiyle birlikte olabilir eğer fırsatını bulursa ancak bu içgüdü duygusal bir şey değildir. Fırsatını bulduğunda güzel çirkin fark etmez amacı ilişkiye girmektir. İkinci olarak ise erkeğin de duygusal aldatması vardır. Eğer evinde karısı erkeği kötülüyorsa, erkekliğine zarar veriyorsa adam kendisini bir erkek gibi hissedemiyorsa çevresinde kendisini en ufak takdir edecek kadına karşı güzel olsun çirkin olsun duygusal bağ besleyebilir. Bir erkek takdir edilmek ister, otorite kaynağı olmak ister, övülmek ister eğer karısından bunları göremezse tam tersine karısı erkek yerine koymazsa gider çok daha düşük güzellikte kendisini öven kendisini iyi hissettiren kadına karşı hem duygusal hem de fiziksel bağ geliştirir, karısını gözü görmez o saatten sonra. Erkek aldatması bu iki temelde oluşur, daha yaygın olanı duygusal olmayan aldatmadır.
Çünkü erkekte hipergami çıtası yoktur. Sevgilisiyle mutsuzsa ona karşı arzuyu güveni kaybetmişse daha düşük standart bir kadınla da onu aldatabilir.
Kadınlarda tam tersi. Kadın aldatacaksa ya daha yakışıklısıyla ya da daha zenginiyle aldatır. Kadın aldatacaksa eğer dış görünüş, maddiyat, karakter, zekâ gibi tüm özelliklerinin ağırlıklı ortalaması daha yüksek olan erkekle aldatır. Hangisine daha çok ağırlık biçeceği kadına göre değişir. Bir çok kadın maddiyat ya da karaktere yüksek ağırlık biçerken bazıları da genetik materyaller olan tipi ve vücut yapısını ön planda tutar.
Peki bir erkek bir kadını niye aldatır.
1. Sevmediği için ya da sevilmediğini düşündüğü için aldatır.
2. Aldatılma korkusu içinde olup ya da aldatıldığını düşünüp intikam amaçlı aldatır.
3. Poligamik yani çok eşli bir doyumsuz olduğu için aldatır ki bu erkeklerin en yaygın aldatma sebebidir. Yeryüzünde erkeklerin %78'i, kadınların %32'si duygusal anlamda tek eşli cinsel anlamda çok eşlidir.
4. Akıl ve karakter yoksunu olduğu için aldatır. Akıllı ve karakterli bir erkek/kadın daha çok karşı cinsle daha çok mutlu olunmayacağını, duygusal ve cinsel ihtiyaçlarının tamamını karşılaması için aşık olduğu bir tek karşı cinsin yeterli olduğunun bilincindedir.
5. Hayatı cinsellikten ibaret görüp sevgilisinden/eşinden beklediği kalitede cinsellik bulamadığı için aldatır.
6. Eşi haftada altı gün başı ağrıyan bir kadın olduğu için aldatır ki burada kadında da hata var. Bir kadın, kocasını kendine bağlamak istiyorsa ona karşı haftada en az 3 seks vermesi gerekiyor. Baş ağrısı seks yapmamak için bahane değil. Bulaşıcı hastalık geçirmiyorsa ya da regl değilse kocasına o seksi sunacak. Bir kadın, kocasını seviyorsa onu yatakta reddetmek regl ve bulaşıcı hastalık durumu hariç.
O kadının yanında ezildiğini hissettiği için aşağılık kompleksi tutuyor ve diğerine yol alıyor ki egosu tatmin olsun, bakın o aslında çok iyi değil vurgusu yapıyor bu yaptıklarıyla. Bencillik ve 3 IQ ile tüm bunları yapıyor; karım çok güzel ama bu beni rahatsız ediyor deyip aldatır, kadın çirkinse zaten çirkindi der yine aldatır. Farklı ten ve heyecan işi boş, güçlü olduğunu hissettirip o balon gibi egosunu şişirmekten geçiyor 💫
👏
🫶
Cevap
23Cevap
Erkeklerin bunun için iki sebebi var biri IQ diğer sebebi ise sadece merak... zaten insanın başına ne gelirse meraktan 😁😂
Ama bu söze katılmıyorum :D merak ettiğimiz konuya göre değişir
Ha desene o kısıma diye 😂😂😂😂😂😂
Dedim bitti :D
Sorunlu oldukları için ve güzel kadını tasiyamaduklari için tabii ki..
Seçenekleri o kadar çok ki hepsini değerlendirmek istiyorlar. Bu arada değerli olanı kaçırmış oluyorlar.
Karaktersizlik ve var*ş sevdası sanırım... Kalitesiz bir erkeğe , harika bir kadın fazla gelir, haketmez... İstediği herşeye sahip olduğunu ve elde ettiğini düşündüğü için başka tarafa yönelir. Cepte görür. Zoru elde edip, kolaya yönelir. Değişiklik ya da heyecan olarak algılar. Çünkü beyins*z olduğu için... Yani mayası bozuk olan her erkek aldatır...
Her erkek, erkek olarak doğar. Ama her erkek "adam " olamaz... Gerçekten seven , değer bilen erkekler var nadirde olsa. Bu kendine güvenen, karakterli adamlardır yani. Birini aldatmamak bence bir saygıdır. Bir erkek karşındakini aldatmıyorsa bu kendisinede özsaygısı vardır anlamına gelir... Zeki erkekler bunu yapar. Tek bir kişi özeldir yani onlar için...
Maksat kendisini empoze ettirme çabası. Geçen gün paylaştığım reelsi sana da atayım 😅
https://www.instagram.com/reel/C0ydXysKPQY/?igshid=NzBmMjdhZWRiYQ==
Oha erkek erkeğe bunu dediyse djsj
Ben bişey demiyorum işte o nedenle 😅
@feri99 bu adamı tanımıyorum kendisini akedemisyen olarak tanıtmış ama daha güzel anlatabilene soruyu sormuş şekil buyursun açıklasınlar. Elinden gelenin fazlasını bile yapabilen kadının değeri pırlantadır benim gözümde kaldırım taşıyla kıyaslanamaz. Kadın şarkısını boşuna mı yapmış küçücük kaldırım taşı pırlantaya mı karşı diye!..
Aslında o kadın, öyle bir erkeğe 2 gömlek fazladır. Ve erkek çöplükte dolaşmayı sevdiği için aldatır. Kiminle aldattığının önemi yok, güzel ya da çirkin bunun da önemi yok. Adamın ruhu kendinden iyiyi kaldıramaz, o yüzden.
👏
O öyle olmuyor işte, aldatiyorsa daha kötüsü ile degil fizigi iyidir veya degişklik seviyordur veya karekteri oturmus bayandir veya ortami ve konumu iyi olan bayandir vs. böyle degişir durum. Yoksa öyle her bayana gidecek tipler yoktur heralde bunun terside gecerli tabi
Bana göre aldatan erkek doyumsuzdur. Birlikte olduğu kadın ne kadar güzel, iyi huylu olursa olsun adam bir süre sonra kadının güzelliğine alışıyor ve farklı arayışa geçiyor. Doyumsuz olduğu için, sürekli farklı kadınları keşfetme peşindedir devamlı farklı kadın ister.
Aslında baktığımızda belki aldattığı kadın birlikte olduğu kadından daha çirkindir. Ama işte adam buna bakmıyor, adam olaya yeni bir kadını keşfetme olarak baktığı için sıkıntı. İşin özü her şey karakterde bitiyor.
Erkeklerin kadına bakıl açısı sorunlu…. Aldatanlarda bu var genellikle… aldatmayı farkında değil… şöyle düşün kadına araba gibi değerli ama bir eşya gibi bakan erkeğe…. Niye takısiyre bindim veya başka arba kullandın demiş gibi oluyorsun….
Sevdiğinden başkasına bakmayan gülmeyen el vermeyen erkekte bence çok kıymetli değil sanki
Her zaman daha düşük birisiyle aldatırlar. Senden daha çirkin ve basit birisiyle.
Ben aldatıldığımda markalı, kaliteli giyinen birisiydim. Çantasından, ayakkabı saatine kadar düşün. Sürekli saçları fönlü, bakımlı birisi. Her bir kaç ayda kuaförden çıkmazdım. Pani, pedi giden biriydim. Aşko kuşko diyelim.
Beni adattığı şeçtiği kişi Aman Allah’ım tarif etmeye utanıyorum. Çünkü bende bir kadınım. Maziye dönüp baktığımda bu nasıl olabilir dedimde inanamıştım.
Daha iyisi ya da daha kötüsü kavramını düşünmüyorlar pek. Farklı biri olması bile yetiyor sanırım onlar için.
Hıhım 😒
Erkekler zaten aldatır doğalarında var... iyi kötü bakmaz... ama iyi ve güzel kadınla birlikte olmak erkekte çok önemli olan özgüveni tavan yaptırır... erkek kendini daha bir erkek hisseder ve bu özgüven başka kadınlara yaklaşma cesaretini arttırır... artmış cesaret de zaten kadınları cezbeder
Seni peki?
@Derinmevzular07 beni geç
Ozleden yaz o halde. merak ettim cvabi
@Derinmevzular07 geç derken sana dedim zaten geç diye :)
Anladim da işime gelmedi 😂😂😂 seni tanımak isterdim doğrusu 😊
Aşırı merak ettiğim bir konu. Ama anlamaya gerek yok karakter noksanlığı.
Aynen 👍
Niyetleri sizi kandırmaktır maalesef siz de 2 güzel lafa hemen veriyorsunuz gönlünüzü 🙄
Yiooo
Kendinden daha iyi olan kadın üzerinde güç gösterisi yapamazlar, daha az iyi olan kadını bulunca egoları tatmin olur o yüzden. Diğer bir deyişle birinde kendini ezilmiş hissederken diğerinde yüceltilmiş hissettiği için.
Geneli pek düşünen varlık olmadığından @исмаил olsun yeter kafası
Ne kafası 😂
Ahahahahahaha :D kahkaha attım süper aslında tahmin etmiştim
Akıl yok karakter desen o da yok o yüzden aldatıyorlar
Yazık :D
Bence de çok yazık 😃
Tamam bu kadarcık acıma yeter hdjd :D
Ahahahaha
Erkekler için güzellik kadar erkeğe hissettirilen de önemli.
Ne hissettirmek gerekiyor
Banknot gibi görmemek. Düşüncelerini onaylamak gibi şeyler 😃
Düşünceleri onaylamıyor muyuz biz
Onaylıyorsunuz 😃
O zaman dertleri başka onlar zavallı ondan djsja
Onlar kim 😄
Aldatan erkeklerden bahsediyoruz ya 🙄
Erkekler aldatmaz melek gibidirler.
Bu yazdığına sen inandıysan ben de inanacağım 😅
Ben değil bütün erkekler inanır 😁
Melek olduklarına mı
Tabiki. Melekler kıskanır 😅
Bu kural değişmez hiç bal varken b. oka bakarlar
shsjs konup sürünüyorlar bir de
Hahahahahha iğrençç
Kime göre, neye göre kötü? Belki o kadının hiç bilmediğiniz meziyetleri var çok iyi -guzel- sandığınız kadına göre. (Cinsiyet soruya göre yazılmıştır. Her iki cinsiyet için de geçerlidir.)
Ben narsistim diyen birini duydunuz mu? Ego patlaması yaşıyorlar: yakışıklıyım, çekiciyim ben bu işi yapıyorum be adamım! “Kadınlar benim …” cümlesini sizin hayal dünyanıza bırakıyorum.
Ben de detayı görene kadar hiç üzerine alınmıyorum yazacaktım özöxxllcmvmv o tür erkeklerin bence bir narsistik eğilimi vardır diye düşünüyorum. Sağlıklı bir birey olsa aldatmaz hiçbir şekilde
Çünkü layığı o. Yani dengi o olmasa aldatmaz. Hadi, aldatmış olduğu kişi bir ilişkisi olduğunu bilmiyorsa yine anlarım da lafım bildiği hâlde hâlâ o ilişkiyi sürdüren aldattığı kadına.
Sebebin ne olduğu söylenirse söylensin asıl sebep insanın içinin kapkara oluşudur. Kendi gibisini arar mutlaka, olduğu yerin güzelliğini kaldıramaz bazı insanlar.
Bir insanin inancini bir yana birak.. kendi bedenine saygisi olmali.. Midesiz olduklari icin olabilir.
Biz erkekler için konu adrenalin farklılık olduğu için görüntüyü o kadar da takılmıyotuz sanırım.
Alın size günün itirafı 🙃
Kötü derken? Kötü dediğin kadın nasıl ateşli sevişiyor :)
O zaman aldatmak yerine ona gidin
Bunu yapan net karaktersiz hani farklı bir şey aramamak lazım içinde..
Egoist kadınlar öyle olduğunu düşünüyor.. Kendisinden başka neyi beğenecek
Mâlsa oyle yapar değilse sevdiği kadını asla aldatmaz
Kimbilir aynen çevreye bakıyorum aynı durumu gördüm
İyi kötü fark etmez nefes alanı affetmez erkekler
Pazardaki bulgur evdeki pirinçten iyidir mantığı zavallıdaki
erkekler güzel kadınlarla sevgili olup mutlu olsalarda ara ara kendilerini huzursuz hissederler çünkü o kadının ona fazla olduğunu düşünürler aşağılık kompleksini yaşarlar ve bu durumu gidermek için kendinden bile daha vasat olan biriyle olurlar
Kadın çok güzeldir ve güzelliğini silah olarak kullanırsa erkekte intikam alır bir şekilde. Kalbine şunu anlatmaya çalışır, güzelliğin ön planda olmadığı kişilik ve karakteri arıyorum ben.
O yüzden çirkin ama kalbi güzel kız.
Dengini buluyor galiba
İyi olan onların neyine😀
Bak bu cuk oturmuş
Çünkü erkekler iyisine layık değil
Aynen balım
Erkekler nerede huzur bulursa orada dururlar. Daha ötesi yok. Huzurun nerede ve kimde hissedileceği belli olmaz.
kötü olduğunu nerden anlıyosunuz ki :D
Mızrakından
işte sen mızrak görüyorsun erkek kanat görüyor :P şeytan olmak böyle bir şey :P
Zevksiz oldukları için 😄
Tamamen eziklik duygusu
Karaktersizlikten
tad farklılığı
Bilmiyorum ki.. egolarina bir şey oluyor
Birlikte olmak için
Kendini ona layık görmüştür
Mal çünkü 😂
😂😂😂
4 karıya kadar hakkımız var asdjdk
Hayır yok
Hadsiz. O öyle değil ayrıca burası Türkiye cumhuriyeti 😃 çingene misin sen
Öylesin zaten şopar
shsjsj tip. Soru benim sen yürü git
Aldattığı kadına tekrar geri dönebilmek için
Seviyesizler çünkü
selam hala güzellik salonun duruyor mu
Ne salonu?
Eskiden konuşurduk senle öyle aklımda kalmışta
Kiminle karıştırıyorsan ben o değilim. İyi günler
tamam ya kızma ama sendin eminim
Senin hesap da zaten çok eskidir eminim, dikkat çekme çabası takdire şayan.
yok eski değil yeni geldim siteye sonra nickini hatırladım bayadır yoktum ve evet dikkatini çekmek için yazdım
:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?