Yanıtlayacak kişi, kadın, erkek fark etmiyor. Bir ilişkiye başlamak üzereyim ve beni nelerin beklediğini bilmek istiyorum.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bol bol Asker yolu gözlersin Bir de çok silah görürsün Bir de sürekli asker hikayesi dinlersin
Öncelikle gezmeye hazır ol göçer konar misali ve bazı yerlerde tehlike olacak operasyona gidecek 3 ay gelmicek
Vatan sağolsun.. Teşekkür ederim.
Rica ederim gerçekten vatan sağolsun haklısın ama insanllar keşke senin gibi düşünüpte gitseler ben öyle olmasını isterdim bukkadar kutsal bir görevin bende uzman olmak istedim nasip değilmiş ama şuanda vatan millet sakarya diye bir şey yok diyorlar herkes bu duyguyu keşke besleye bilse🙏🏻
Nasip değilmiş ama askerlik ruhtadır, bunu biliyorsun değil mi? Öyle diyorlar ve insanların milliyetçiliğini, vatanseverliğini sorguluyorlar..
Milliyetçiliği insanalara hep yanlış anlattılar insanlalra bunları yanlış anlatıp bazı yerlerden kırmaya çalıştılar başaramadılar ama şimdi insanlar onlalrı sorgulayıp kırıyorlar yani milliyetçilik biir partiye bağlı bşrşey değildir hep mhp ile özleştirdilerr milliyetçiliği ve bahçeliye tapanlalr şimdi akpyede tapıyor diyprlar rmilliyetçiyiz insanlalar sorguluyor evet çünki zamanında abunlara karşıydı milliyetçilerdi şimdi diyorlar yanlarındalar hani milliyetçilik insanlalrı ilmek ilmek işlediler provesyonel odu işide bir nebze iyi bir şey gibi ama değil çünki neden ülkede iş sahası olmadığı için insanlar vatana millet sakarya milliyetçiliği unutum geçinmek için oraya başvuruyorlar yani bir çoğu vatan millet sakarya diye gitmiyor oraya para için gidiyor rahat etsin eşim çocum diyor askerliği düşürdüler 6 aya 6 ayda 20 yaşında kanı kaynayan deli kanlıyı dizginliyemezsin hiç. bir şey öğrenmez öncedene askere gitsin gelsin akıllanırr denirdi şimdi yok ha öneden askerimiz şehitt oluyordu ama asker 18 ay askerlik yapıyordu her eğitimi aalıyordu uzmamnlarda alıyor ama vatan severlik millelt sakarya milliyetçilik ruhu yok özelliklede komtanlalarda ben bunlalrı yakın arkadaşımdan dinledim uzman kendisi ama vatan milllet sakarya diye gidiyor o biz hep beraberdik olmadı sonra düşünüyorum başımda birii sen hiç birşeşy yapamıyorsun hahzır asker ama senin ülke iistila edilşyor kim tarafından bize din kardeşimiz didye bizi araplaştırmaya çalışıp türklükten uzaklaştırıp bğyük ortadoğu projesini ilmek ilmeke işleemek için o sınırdaki vefat eden 276 askerden kimse bahsetmiyoro neden çünki elin suriyelisi rahatça tüekiyeye geçebilsin diye mayın temizleme operasyonunda vefat ettikleri için kim tafından yani insanlalrı hep mahkkum bırakıyorlar
Babam emekli jandarma. Sorabilirsin.
Komutanım, varlığı daim olsun... 🥹 Astsubay konuştuğum var, şu an eğitimde. Her ne kadar Vatansever ve yine hedefi jandarma veya polis olmak isteyen biri olsam da, ne eğitim gördüm, ne o eğitimleri alan, meslek içinde olan biri oldu çevremde... Psikolojisi, yaşadıkları, bunlar ne derece etkili oluyor onların hayatlarında? Ben dışarıda dolaşırken fotoğraf atmaya çekiniyorum mesela, o eğitimde, ben geziyorum diye. Cidden böyle düşünceye sahip olurlar mı? Ne sorabilirim bilmiyorum, yaşadığınız olumsuz durumlardan bahsedebilir misin?
Evet etkili oluyor, çorabı nasıl giyindigime kadar karışıyordu. Psikolojileri pek de normal değil. Cocuklugumda ve ergenligimde ciddi problemler yaşamama neden oldu. Evlenirseniz bir müddet sürekli başka sehirlere gitme durumu da olacaktır. Onun olduğu zaman doğu sıkıntıydı ancak şu anda düzeldi o eski kadar da değil yani zorunlu doğu hizmetinde zor elbet olacaktır alışkın olmadığıniz bir yer sonuçta fakat o eski anlatilanlar gibi de olmayacak çok çok daha rahat. Fotoğraf paylaşma konusunda da hayatını buna göre seçti, siz de baska bir şeye göre ve sizler hayatınızı birkestireceksiniz. O yüzden gezmenizden alınacağı veya kötü düşüneceğini sanmıyorum.
Ve bir müddet eve gelmeme durumları da olabiliyor
Öncelikle çok teşekkür ederim, uygulamaya giremedim maalesef anca gördüm. Yine de bilgi oldu yazdıklarınız.. :)
Bitirdik de. :)
Başlama
Çok net oldu. Neden?
Öyle yani sonunda pişman olabilirsin
Sabır
Teşekkür ederim.🥹💙
Yani sabır gerekir heralde demek istediğim
Buyrun canım dinliyorum
Konuştuğum kişi bu meslekte. İlişkimiz olduğunda veyahut sonrasında ne gibi olumsuz durumlar olabilir? Nelere dikkat etmeliyim mesela? Sivil bir insan olsa, bu kadar düşünmem ama, o eğitimleri alan, onca zorluğa katlanan bir insana ayrı özen göstermeliyim diye düşünüyorum..
Jandarma mi
Evet.