Aşk İlişkileri Benimle niye sevgilim olmuyor ya 😭😭😭😭? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben ne zaman evlenecem yaaaaa 😭😭😭😭😭 Güncellemeler+1 yıl Lan ben evlenemiyorum siz niye tartışıyorsunuz Benimle niye sevgilim olmuyor ya 😭😭😭😭? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
asiikısss Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Sictin pok dereye inmedi evlenmek der cocuk oyuncami evlilik 🤣 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Heeeeeeeeeee evcilik oynayacam ben 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen turşusu kurulacaklara ayrıldın olmaz evlenemezsin. 🙄 0 0 Yorumla
kayiplarioynuyorum Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bir ev ile bir Ece çikolatan oldu mu evlenecen jbiviviv 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Heeee Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Üç vakte kadar olacakmış. d 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Yarın sabah olsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok yok bekle biraz, acele iş yolunda gitmez Yorumla Soran +1 yıl 23 yıl oldu ne acelesi ayol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çocuk, sen doğduğundan beri sevgilin olmasını mı bekliyorsun ne 23ü ya Bir de bayıl istersen Yorumla Soran +1 yıl 45 yaşındayım 🤔🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahdfjd ya 18-24 yazıyor da ondan şey etmiştim, bak trollsün bence ama neyse hadi diyelim ki öyle değil45 yaşında iseniz pardon amcacım, ama hayırlı kısmetleriniz olur ya inanın inanın, vakti vardır onun da bekleyin siz biraz daha 🌝🌝 Yorumla Soran +1 yıl Cidden 45 yaşındayım ama beyin yaşım 18 ondan dolayı bu yaş aralığını seçmiştim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Jskcjksdkd anlıyorum Yorumla Soran +1 yıl Aşağıda fena kavga ediyorlar bir in bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ben gecenin sessizliğine kapılıp odamda kafamı dinlemeye devam edeceğim kalsın. d Yorumla Soran +1 yıl Çok komik kavga ediyorlar baka baka gülüyorum tam stres atmalık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu troll soru beni güldürdü zaten yeterli cjdkckdk Yorumla Soran +1 yıl Trol değildi 😊😊😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki 🌝🌝🌝 Yorumla Soran +1 yıl 👫👫👫👫👫👫👫👫 haydi halaya düğünüm var Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Tek derdin bu mu? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet 😭😭😭😭😭😭 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sictin pok dereye inmedi evlenmek der cocuk oyuncami evlilik 🤣
Heeeeeeeeeee evcilik oynayacam ben 🤣🤣🤣🤣🤣
Sen turşusu kurulacaklara ayrıldın olmaz evlenemezsin. 🙄
Bir ev ile bir Ece çikolatan oldu mu evlenecen jbiviviv
Heeee
Üç vakte kadar olacakmış. d
Yarın sabah olsa
Yok yok bekle biraz, acele iş yolunda gitmez
23 yıl oldu ne acelesi ayol
Çocuk, sen doğduğundan beri sevgilin olmasını mı bekliyorsun ne 23ü ya
Bir de bayıl istersen
45 yaşındayım 🤔🤔
Ahahdfjd ya 18-24 yazıyor da ondan şey etmiştim, bak trollsün bence ama neyse hadi diyelim ki öyle değil
45 yaşında iseniz pardon amcacım, ama hayırlı kısmetleriniz olur ya inanın inanın, vakti vardır onun da bekleyin siz biraz daha 🌝🌝
Cidden 45 yaşındayım ama beyin yaşım 18 ondan dolayı bu yaş aralığını seçmiştim
Jskcjksdkd anlıyorum
Aşağıda fena kavga ediyorlar bir in bak
Yok ben gecenin sessizliğine kapılıp odamda kafamı dinlemeye devam edeceğim kalsın. d
Çok komik kavga ediyorlar baka baka gülüyorum tam stres atmalık
Bu troll soru beni güldürdü zaten yeterli cjdkckdk
Trol değildi 😊😊😊
Peki 🌝🌝🌝
👫👫👫👫👫👫👫👫 haydi halaya düğünüm var
Tek derdin bu mu?
Evet 😭😭😭😭😭😭