Ayrılık çok kavgalı gürültülü olmadıysa numaranın silinmesi bana garip geliyor. Kendi adıma şöyle diyebilirim. Ayrıldıktan sonra muhtemelen onu aramam ama olurda herhangi bir nedenle o beni ararsa ve ben kim olduğunu bilmeden o telefonu yanıtlarsam mahcup hissederim kendimi. Onca yaşanmışlığın hatrı var sonuçta. Tümüyle izleri silmeyi pasif agresif bir tavır gibi görüyorum.
Ben aşık olsam bende silemem hemen ama yazcaksamda aylarca beklemem yazarım çok geçmeden düzeltmek için bir şey yapar konuşmaya çalışırım erkekler niye silmez neyi bekliyor ki
Bazen kalpte olan akılda oturmuyor bazen mecbur kalıyorsun aileler uyuşmaz aileler girer işin içine bunun çok nedeni olur kız gidyorsa mutlka mantıklı vir nedeni vardır hele ki evlenmisse ve evlenmisse 1 ay içinde ya aşık degildir ya da mevbur birakilmistir başka bir açıklaması yok yani
aşk her şeye rağmen sevmek değil midir insanı seviyorsa annesi babası istedi diye bırakabilir mi sonuçta annesi babası mı evlenecek o kişiyle. peki birine aşıkken başkasıyla evlenmek nedir nasıl yapabiliyor bir insan bunu
Her kız aynı şansa sahip olamıyor ki maalesef bak mesela ben dışarda srkdaslarimla ilişkilerimde çok sakin saygili iyi biriyim ovmuyorum kendimi herkesle her şeyi konuşabilir anlayibilirim ama ben ailemin karsisina her adamı ciakramam zihniyetleri çok eski geri kafalılar yabancıya kız vermezler ne yasadigini bilemeyiz kimsenin eğer aile sikintsi yoksa kesinlikle aşık degildir belki birini unutmak için seni yara bandı olarak kullandı bilmiyorum insanlar çok değişik anladinmi ben artık kimseye aaa ooo olmuyorum herkes her şeyi yapıyor işte ve şuna da çok eminim senin için hayırlısı o değilmiş ki çıkmış hayatindan bazen gidene yol acicaksin hayatına yeni birileri girsin
Yazmasanız daha iyi olur. Hatta yazmayınca hırs yaparlar. Tam bir ezik erkek modeli. Aslında bir duruşu olsa daha ilgi çekici olurlar. Kusura bakmayın aysina hanımın gözleri çok etkiledi o yüzden yoruma katıldım. Kabalık etmemişimdir
Tabii ben onu hala bekliyorum seviyorum ama kafamda oturmayan çok şey vardı o an öyle olması gerekiyordu şu an bu bekleyiş bana belkidr hakliydin bak öyle olduğu için geri yazmıyor dedirtyor ama böyle silmemesi de ne bileyim off...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Silerim ben direk.
Olurda ararsa bileyim kimin aradigini başka sebep yok.
Himm
Kişiden kişiye değişen bir durum. Bazıları için bir umut. Benim içinse zaten biten bitmiştir.
Bittiyse silersin dimi numarasını
Silerim.
Neden silsin ki? Numaranın olması neyi değiştirir
İşte bende onu anlamıyorum bir şey degismeyecekse neden hala o rehberde ben varim
Ayrılık çok kavgalı gürültülü olmadıysa numaranın silinmesi bana garip geliyor.
Kendi adıma şöyle diyebilirim. Ayrıldıktan sonra muhtemelen onu aramam ama olurda herhangi bir nedenle o beni ararsa ve ben kim olduğunu bilmeden o telefonu yanıtlarsam mahcup hissederim kendimi. Onca yaşanmışlığın hatrı var sonuçta. Tümüyle izleri silmeyi pasif agresif bir tavır gibi görüyorum.
Evet çok sakindi ama son sözü bir daha arama oldu ama bana aşık ti buna da cok eminim teşekkür ederim en iyi cevabi sizden aldım haklısınız
Yanlışlıkla açmasın diye
Kızlar siliyor mu peki
Ben aşık olsam bende silemem hemen ama yazcaksamda aylarca beklemem yazarım çok geçmeden düzeltmek için bir şey yapar konuşmaya çalışırım erkekler niye silmez neyi bekliyor ki
peki aşık bir kız neden aşkını terk edip 1 ay içinde başkasıyla evlenir
Bazen kalpte olan akılda oturmuyor bazen mecbur kalıyorsun aileler uyuşmaz aileler girer işin içine bunun çok nedeni olur kız gidyorsa mutlka mantıklı vir nedeni vardır hele ki evlenmisse ve evlenmisse 1 ay içinde ya aşık degildir ya da mevbur birakilmistir başka bir açıklaması yok yani
aşk her şeye rağmen sevmek değil midir insanı seviyorsa annesi babası istedi diye bırakabilir mi sonuçta annesi babası mı evlenecek o kişiyle. peki birine aşıkken başkasıyla evlenmek nedir nasıl yapabiliyor bir insan bunu
Her kız aynı şansa sahip olamıyor ki maalesef bak mesela ben dışarda srkdaslarimla ilişkilerimde çok sakin saygili iyi biriyim ovmuyorum kendimi herkesle her şeyi konuşabilir anlayibilirim ama ben ailemin karsisina her adamı ciakramam zihniyetleri çok eski geri kafalılar yabancıya kız vermezler ne yasadigini bilemeyiz kimsenin eğer aile sikintsi yoksa kesinlikle aşık degildir belki birini unutmak için seni yara bandı olarak kullandı bilmiyorum insanlar çok değişik anladinmi ben artık kimseye aaa ooo olmuyorum herkes her şeyi yapıyor işte ve şuna da çok eminim senin için hayırlısı o değilmiş ki çıkmış hayatindan bazen gidene yol acicaksin hayatına yeni birileri girsin
öyle dediğin gibi
Kalsın lazım olur belki diyedir
Silmiyorlar
Niye acaba
Yedekte tutmak için yazmak içinde oşabilir
Bence o erkek egolu bir erkektir. Eskiye dönüp onu tekrar eldetme duygusunu bildiği için ezikliktir aslında. Ben katılmıyorum ben silerim
@josekleberson evet öyle biri gerçekten nokta atışı yaptınız ama geri yazmayacağım da çok iyi biliyor
Yazmasanız daha iyi olur. Hatta yazmayınca hırs yaparlar. Tam bir ezik erkek modeli. Aslında bir duruşu olsa daha ilgi çekici olurlar. Kusura bakmayın aysina hanımın gözleri çok etkiledi o yüzden yoruma katıldım. Kabalık etmemişimdir
Tabii ben onu hala bekliyorum seviyorum ama kafamda oturmayan çok şey vardı o an öyle olması gerekiyordu şu an bu bekleyiş bana belkidr hakliydin bak öyle olduğu için geri yazmıyor dedirtyor ama böyle silmemesi de ne bileyim off...
@josekleberson yok etmednzz bende baya içimi döktüm buraya siz gözlere bakım tm gidiyorum ben 😁👋
Belki lazim olur
Mallı. tan