Normalde kimlesin diye sorardı dün sormuştu. Aşkooo diye de dalga geçer gibi bilerek yazıyor 2 gündür yapıyor onu normalde duruşu sert öyle yumuşak değil zaten doğulu yapılı biri

Normalde kimlesin diye sorardı dün sormuştu. Aşkooo diye de dalga geçer gibi bilerek yazıyor 2 gündür yapıyor onu normalde duruşu sert öyle yumuşak değil zaten doğulu yapılı biri

Midem bulandı ya bu nasıl erkek? Aşkısı ne ya bide uzatıyor eveeeet falan nasıl bir ergen bu? Sen buna nasıl katlanıyorsun yazışmayı okuyunca acayip ayar oldum ben bu elemana. Benim sevgilim olsa net tokatlardım ben bunu. Acayip gıcık kızım ayrıl şundan seninle dalga geçiyor yaa ayrıca bildiğin dişi bu erkek bile değil etek giysin bu minnoş bırak sende şunu seni tınlamıyor sevmiyor bile. Sevmesin de zaten midem bulandı bu ne
beni takmıyorsun falan dedim bana dedi ki aynı yerde nöbet tutuyoruz tabii ki birlikte yicez dediğin saçma bi şeyse umursamam demiştim sana. Kıskanmama da dedi ki sanki mum ışığında yemek yedik hastane yemeği bu sqlak uzatma yazdı. Öğlen falan iyiydi 2 gün önce cheesecake yapmıştım buna sabah fotoğraf yolladı aşkımın pastasını yiyorum diye. Ve daha geçen haftalard ayrılık yaşadık benzer tavrından ben ayrıldım akşamında bana kendisi döndü. Anlayamıyorum, bazen sevmiyor diyorum bazen seviyor
Bırak sen bunu erkek mi yok midem bulandı bu nasıl erkek
Cıvık bir tip.. senin rahatsız olduğun birşeyi seni hiç umursamazca yapması.. çok itici laubali biri.. bana kalirsa bu elemana iyi bir ders ver.. seni ayrılığa zorluyor gibi de. ayrıl bundan bir cacık olmaz
beni takmıyorsun falan dedim bana dedi ki aynı yerde nöbet tutuyoruz tabii ki birlikte yicez dediğin saçma bi şeyse umursamam demiştim sana. Kıskanmama da dedi ki sanki mum ışığında yemek yedik hastane yemeği bu sqlak uzatma yazdı. Öğlen falan iyiydi 2 gün önce cheesecake yapmıştım buna sabah fotoğraf yolladı aşkımın pastasını yiyorum diye. Ve daha geçen haftalard ayrılık yaşadık bu tarz tavrından ben ayrıldım akşamında bana kendisi döndü. Anlayamıyorum
Bu elemandan bir halt olmaz.. tam dayaklık tiplerden.. seni hiç takmıyor.. seninle dalga geçiyor. Adam gibi sevecek bir başkasını hayatına aldığında anlarsın aradaki muazzam farkı..
Ne var yani iş arkadaşı ile yemek yiyorsa diyecektim ki çocuğun kelimeleri yaya yaya, lakayıt ve ukala tavrını görünce sana kızdım. niye böylelerinin egosunu şişiriyorsunuz?
Cevap
9Cevap
Bildiğin dalga geçiyor sizinle.
dengesiz bence
Bu adam çok hızlı gidiyor sanki senden kurtulmak istiyor seni fazlalık gibi görüyor aşkısıııo nedir sanki seninle dalga geçiyor başka bir şey gözükmüyo
Ayyy ben sinirlendim şurda, yemin ederim bana dese bunu, o saniye ayrılırız... Sende yazma boş ver kendisi yazsın yazarsa
Ukala nın teki, asla tahammül edemem.
Bu nasıl erkek yav gay mi bu ağzını burnunu kırasım geldi
Ne iğrenç bir muhabbet ya. Aşkısı ne. Size değer veren insanlarla birlikte olun Allah aşkına.
Okuyunca bende sinir oldum dalga geçiyor galiba
Başkası vardır kesin birden bire böyle yapmaya başladı demi
Ahahaha koptum cocugun cevaplarina. Cocuk cok iyi dalga geciyor. 😂
Erkekler 70 yaşına kadar ergen kalıyor maalesef.
Naptın elemana
Bi şey yapmış gibi mi duruyorum normal konuşmaya çalışıyorum daha beni tiye alıyor çok normaldi sabah falan anlamadım yani
Hayır bu konuşma öncesinde bişeyler olmuş ki diye almaya başlamış. Sana söylemediği bişey mi var
Öncesinde sadece bi kıskançlık durumu gibi bi şey oldu onun haricinde hiçbir şey olmadı
O kıskandı beni birinden ona laf etti ama normal laf etti yani bana trip falan yapmadı
Ne kadar süredir berabersiniz ve istediği malum şeyi vermedın mi
Alakası yok normaldik bugün gayet ve bu hafta içinde de normaldik konu cinsellik yoksunluk vs değil. Birden bu tavra büründü bugün anlayamadım
Cinsellik düzenli olduğu halde mi bu tavra girdi?
Evet. Bu tavra ss aldığım saatten itibaren girdi hemen öncesinde çok çok normaldi. Ona cheesecake yapıp götürmüştüm sabah daha yerken fotoğraf attı aşkımın kesinde yiyorum diye. Çok iyiydi yani. Soğuk gibi mi yazmış yazımından nasıl bi şey hissediyosun?
Yazar mısın detaylı knşlm istersen
Niye vazgeçtin :)
Ayrılık sebebi, tam bir kardeşim
Şu an kendimi çok zor tutuyorum zaten en son hiçbir şey yazmadım o da yazmadı
Kardeşim demedim 0. çocuğu dedim sansürlemiş
Anladım anladım. Sence amacı nedir? Ayrılık mı düşünüyor desem günün o saatine kadar çok iyiydi bu hafta da öyle hiç soğuk olduğunu vs hissetmedim. Yani şu yazımını ben mi abartıyorum kendimi sorguluyorum bi yandan
Bilmiyorum açıkçası ama bence direkt ayrıl yani
Keşke AP. tal hatalara dusmeseydim de onu yapabilsem. Neyse teşekkürler
Ne hatası yaptın ki anlamadım
Son bi soru sorsam? Soğuk gibi mi yazmış onun mesajları ne hissettirdi mesela sana soğuk alaycı isteksiz vs vs
Seni ciddiye almamış gibi, aşırı alaycı
Evet o kesin
Maalesef
Sinirlendiriyor seni işte, biliyor nasıl tepki vereceğini
Sinirledim en iyisi susayim😠
Seninle dalga geçiyor.
Bu ne biçim tiye almak 😒😒
Ay çok kıl bir sevgilin var
Midem bulandı sevgilinden aşkısı ne 🤢🤮
Semce ne çok açık degilm i
Çocuk seni sevmiyor.
Sz önce beni takmıyorsun falan dedim bana dedi ki aynı yerde nöbet tutuyoruz tabii ki birlikte yicez dediğin saçma bi şeyse umursamam demiştim sana. Kıskanmama da dedi ki sanki mum ışığında yemek yedik hastane yemeği bu yav he uzatma yazdı. Öğlen falan iyiydi 2 gün önce cheesecake yapmıştım ben buna sabah fotoğraf yolladı aşkımın pastasını yiyorum diye. Sonra bundan önce de birinden kıskandı beni. Ne biliyim ben mi abartıyorum ama sevmiyor gibi geliyor bazen. Hem yemeği de biriyle yemesini halâ kabullenemiyorum
Sansürlemiş yav he diye
Hala burada mısın soran kişi
@barbar8888888888 evet neden?
Onu kıskandır bende bir erkek arkadaşımla yemek yiycem de yani kıskandırmak için elinden geleni yap ki en iyi sonuçu bu şekilde ögrenebilirsin
@barbar8888888888 önerin için teşekkürler ama öyle bir şey yapmam saçma ve kaşarca olur
O zaman hava da bulut sen bu umutu unut fake atabilirdin
Engel at
Cocuk gibisiniz
Benim çocuk gibi olmak hakkım ama ona baksana olgun duruyor halbu ki tipini kalıbını görsen bundan mı çıkıyor bu mesajlar dersin kalıbına tükürürsün yani
Sence soğuk falan mı yani yazımı hangi duyguları hissettiriyor
Umrunda bile ddgilsin senin meslek ne
Okuyorum daha ben. Cheesecake yapıp götürmüştüm ona bu sabah daha bana aşkımın pastasından yiyorum diye fotoğraf attı ssdeki saate kadar normaldi. Bu konuşmadan önce de bi abiden beni kıskandı çok samimi olma onunla dedi adama argolu bir şey söyledi sonra ben de dedim ki şaka yapıyor ama zaten samimi değilim o adam sapık falan dedi konuşma çok dedi ben de tamam dedim sonra bu konuşmalar oldu. Takmasa beni kiskanmazdı diyorum anlayamıyorum bu çocuğu cidden bana kafayı yedirticek
Bu saglikci mii
Evet
Vardir baska takildigi
Neden öyle söyledin
Oyle hissettim konusmasindan
Az önce bi şey yazdım beni takmıyorsun falan diye dedi ki ya aynı nöbetteyiz tabii ki birlikte yiyeceğiz dediğin saçma bir şeyse ben umursamam demiştim sana zaten
Hakli cocuj
Yani normal mi bu tamam o zaman bastırıyım biraz kıskançlığımı uzatmiyim
Heralde normal
Çok sinir bozucu bir herif
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?