İkisinin de iyi ve kötü tarafları var bekarlık sultanlık mıdır? Evet bazen ama bir süre sonra insan yalnızlıktan ve hovardaliktan da sıkılıyor aileniz her zaman yanınızda olmuyor ve yalnız kalıyorsunuz ama evliliğin de uygun kişiyi seçmezsen hayatın cehenneme dönüyor çok kritik bir durum ya
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
her ne kadar bekarlık sultanlıktır desekte elbet biyerde biter o sultanlık hem bekar olarak ölmekte iyi değil hayır Allah kalbine göre versin kötü insanlarla karşılaştırmasın insanlar kötü karekterlere denk geldimi korkarlar o yüzden soğurlar ama namaz kılarak dua ederek iyi kalbli olursak iyi insan çıkar çünkü kalpten ne istersen yüce yaradan onu verir
10 Yorumla
+1 yılSonsuza kadar bekâr kalabilirim ne de olsa bekarken de evli gibi yaşayabilirim 😎
14 Yorumla- +1 yıl
Hızlıı
- +1 yıl
Teşekkür ederim Hande 🧡
- +1 yıl
Rica ederim militar
- +1 yıl
Modern kızlar sağolsun
😀
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKalırım, sorun yok.
12 Yorumla- +1 yıl
🩵🌸
- +1 yıl
❤️💐
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an için düşüncem tam olarak bu yönde..
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKullanıcı adımı neden lonely forever yaptım sanıyorsunuz sjjsjs bekar kalmak istemem elbette.. sevgi aşk dünyanın en güzel duygusu ama evlenebileceğimi sanmıyorum şu an ki gidişata göre.. ama hayat bu belli olmaz
10 Yorumla Sonsuza kadar bekar kalmak çok akla mantığa sığan bir düşünce değil. Ben bir yerden sonra konuşacak, bir şeyler paylaşacak birisinin olmasını isterim. Bu benim düşüncem tabi. Herkes için elbette farklıdır. Fakat ben yalnız yapmam. şu an 31. yaş günüme yine bekar olarak giriyorum. Tabi bu şu an ki bulunduğum şartlardan kaynaklı. Bekar olmak bende istemem. Lakin şu an ki şartlarım bunu gerektiriyor. Doğru insanı bulduğum gün, zaten evleneceğim. Ölene kadar bekar kalmak gibi bir düşüncem yok.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevli kadınların gerçekten pişman olanı boşanıyor zaten merak etmeyin. çoğu memnun. yalnız kalma korkusu evrimsel olarak kadınlarda gelişmiştir ve erkekler de çoğu zaman kadının yalnız kalma korkusunun üzerine oynarlar. "bunu yapmazsan hep yalnız kalırsın şunu yapmazsan hep yalnız kalırsın" tarzı. kadının tek kalmama isteği o kadar bilinen bir şey ki bunun için evlilik kurumu var. evlilik kadına yalnız kalmama güvencesi veriyor. erkeklerin işine gelen bi şey değil evlilik. eski zamanda da kadına ulaşamayan erkekler (ki çoğu erkek prens kral falan olmadığı için kadına evlenmeden ulaşamıyordu) için hiç kadındansa tek kadın olsun denilip yapılan bir şeydi
417 Yorumla- +1 yıl
toplumun en büyük meselesi kadınların erkeklere paylaştırılmasidır
- +1 yıl
@SSvermiştim erkeklerin kadınlara paylastırılması ne olacak
- +1 yıl
@Berivann6 insan türü için öyle bi durum söz konusu değil
Cevap sahibi+1 yıl@Berivann6 berivan gram olmayan evrimsel psikoloji bilginle bu konularda yorum yapma yetkin olduğunu sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılgünümüzde erkeklerin çoğu (at hırsızları ve lise mezunları dahil) o kadar varoş kız var ki cinselliğe evlenmeden bi şekilde ulaşıyor. kızlar nudelerini tivitırda paylaşıyor artık. o yüzden erkeğin ihtiyaçları (seks yemek) gibi evlenmeden karşılandığı için erkekler artık evliliğe ihtiyaç duymuyor. ama kadınların duygusal ihtiyaçları olduğu için ve evlilik yokken güvence olmadığı için (adam her an çekip gidebilir) o zaman kadın bi şekilde evlenmek istiyor. ben evlilik istemiyorum diyen kadının bile istediği sevgiyi alan başka kadın gördüğünde hüzünlendiğini görebilirsiniz. erkekler ise playboylara bi sürü kadınla yatan adamlara imrenir.
- +1 yıl
@Cevapsahibi sen erkekleri çözmüşsün
- +1 yıl
Kadınların duygusal ihtiyaçları olabilir ama onlarında cinsel ihtiyaçları var ve evliliğe sorumluluga veya cocuk doğurmaya mecbur değiller bir çoğu bunu seçiyor bir çoğu kariyerine daha çok önem veriyor veya sevgili yapıp evlenme gereksinimi duymuyorlar herkesi kendinle aynı fikirde sanma
- +1 yıl
@SSvermiştim çözmwmis erkekler yalakalık yapan bir tip sadece
- +1 yıl
@Berivann6 berivan kızlar daha 3 -4 yaşlarında başlıyorlar bebeklerle oynamaya. çocuk doğurmak büyütmek kadının doğasında olan bir şey. bu küçümsenecek hor görülecek bir şey değil. emin olan çalışıp evlenmeyen kadınlar 30-35 yaşları arasında geç kalmıslık hissine kapılıp çocuk da çocuk diye tutturuyor
- +1 yıl
@SSvermiştim bende oyuncak bebekleri çok severdim 10 yasıma kadar oynadım hala bile oyuncaklar çok hoşuma gidiyor süs diye saklamak bile isterim ama çocuk doğurmak gibi bir şey istemiyorum ilerde değişir mi bilemiyorum şu an bekarımda ama öyle bir merakım yok yani
- +1 yıl
@SSvermiştim yoo herkes böyle düşünmüyor toplumun saçma baskılarıyla öyle düşjnen olabilir ama bir çoğu evlenmek istemiyor çocukta istemiyor artık
- +1 yıl
@Berivann6 f*ck falan düşünür müsün
- +1 yıl
fckbudy
- +1 yıl
@SSvermiştim hayır iğrenç
- +1 yıl
@Berivann6 değil aslında
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru bir evliliğin insana dünyada cenneti yaşatacağını düşünüyorum. Ancak yanlış bir evlilik insana cehennemi yaşatır bunun da bilincindeyim.
Eğer ki hayatımda doğru bir insan olmayacaksa sonsuza kadar bekar kalabilirim bunu hiç dert etmem. Evlenmem ya da evlenmemek dünyanın sonu değil40 Yorumla
+1 yılEvet bekar kalmak istiyorum ve kalacağım da evlenmeyi hiç düşünmüyorum, ama çok değer verdiğim sevgilim de olursa beraber yaşar gül gibi geçinir giderim üstünede çocuk yapacağım, emin olun böyle yaşayan çiftler daha mutlu çünkü çiftlerin bir bağı olmadığı için partnerin gideceği korkusu olur daha mutlu oluyorlar. İyi günde kötü günde mutlu bir hayat dileğiyle...
21 Yorumla
+1 yılEvet isterim. Eğer bunaltacaksak birbirimizi neden evlenelimki. Gezme arkadaşlık güzel. İşimizden artakalan zamanlarda beraber vakit geçirelim ama Evlenmeyelim ne sen bir adamın kahrını çek ne ben bir kadının dirdirini. Akıp gidelim işte zamanın kollarinda
00 Yorumla
+1 yılzaman akıp gidiyor. hergün yaşlanıyoruz, sevdiklerimiz yanımızdan zamanla tek tek ayrılıyorlar. çnce dede, sonra nineler, sonra anne babalar, sonra arkadaşlar, ve yakınlarımız, yanlız kalıyorsun, daha önce gençken arkadaşın ya da sevgilin olan birisini yolda görüyorsun yanında eş ve çocuklar buda üzer be insanı
zaten çevremde örneğini görüyorum. ileriki yaşlarda bekar olupta mutlu olan birini görmedim.
04 Yorumla- +1 yıl
@Berivann6 her ikisini terazide tartsan inan evliler mutlu cikar
- +1 yıl
@Berivann6 inan mutsuz olsalar, boşanırlardı. başanmazlar çünkü bekar kaldıklarında mutsuz olacaklarını bilirler. senin gördüklerin mutsuzlar evli oldukları için değil yaşamayı bilmedikleri için mutsuzlar onlar evlenmeseler dahi mutsuzdurlar, hiç bir şeyden zaten mutlu olmazlar
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evlenmek için evlenmek istemiyorum…
Ama evlilik dışı ilişki de istemiyorum…
Elimde olsa sonsuza kadar yalnız olmak istemezdim… ama olacak gibi olmasındansa olmamasını tercih ederim…30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. https://youtu.be/8n-LlgGMG90?si=f0O8tnUScUS7O_gO
Dede gibi olmaktansa Tabii ki kalırım 😂10 Yorumla
+1 yılİsterdim ama sevgilim de bekar kalsın :D
80 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılSonsuza kadar bekar kalcam çünkü engelli bireyim ve tımarhanede yattım epikriz raporum var. Hapishaneden farkı yok oranın çünkü oraya düşen toplumdan dışlanır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlaştıgın iyi biriyle evlenmek tabii ki de güzeldir.
Sonsuza kadar bekar kalmak istemem. Sevdiğimiz biriyle birlikte olsak da aynı evde birlikte sonsuza kadar yaşayamayız. Herkesin çevresi buna uygun değil
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBekarlık cidden sultanlıkmış ama doğru insanı bulduğunda evlilikte iyi bir ilişki biçimi.
Ben sonsuza kadar bekar kalmak istemem,
Eşim ile yaşlanmayı isterim.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılValla bekar da kalırım Allah öyle uygun görmüştür ve hep fizikle sınacaktır yine belki öyle ölecem Allah hayırlı ömür hayırlı ölüm versin kaderimi güzel eylesin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendiler kaslı uzun boylu zengin erkek istiyor bulunca da onu çapulcunun tekiyle aldatıyor dünyanın her yerinde erkekler evlilikten kaçıyor. MGTOW akımı her geçen gün daha da yayılıyor...
00 Yorumla
+1 yılPişman değiliz ama bazen neden diye sorduğumuz oluyor... Ama eve geldiğinde yolunu gözleyen bir eşinin ve yavrunun olması çok güzel bir duygu... İsteyen herkes mutlu bir yuva kurar inşallah
00 YorumlaSonsuza kadar bekar kalabilirim belki ama sonsuza kadar yalnız kalamam 😂
21 Yorumla
+1 yılNeden pişman olayım hiç pişman değilim keşke on sene önce evlenseydim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bekar kalmak istemezdim çünkü belli bir sorumluluk düzen olmuyor o zaman nerde akşam orada sabah öyle bir yaşam istemezdim
00 Yorumla
+1 yılDelirmeye niyetim yok ksksfsfs yani hayatta hayalkırıklığı yaşadım ama bekarlığa ant içmedim aşık olup evlenirim dilerim.
00 Yorumla
+1 yılSebep?
Herkes pişman ve mutsuz olsun istiyosunuz di mi? kaotik ortam bazılarınızın işine geliyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. Seks yapmak için evliliğin şartmış gibi görülmesi kültüründen bir an önce koşarak uzaklaşalım artık nolur ya
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yalnızlık Allah'a yakışır diye bir söz var. Bence insan kendini tamamlayan birini bulup evlenmeli
00 Yorumla
+1 yılSonsuza kadar kimseyi sevmemek isterdim. Aşk acı veriyor. Halinden memnun bir bekar olabilmek için yapmayacağım çok az şey var.
00 Yorumla
+1 yılİstemem. İsteyenler ne kadar isteseler de cennete girerlerse sonsuza kadar evli olacaklar. Evlenmek tabiatımızda var çünkü.
04 Yorumla- +1 yıl
@Berivann6 neden olamasın? Nesi saçma? Dünyevi dememiz için bir sebep yok. Normal bir insan bir hayat arkadaşına ihtiyaç duyar, hayatını paylaşmak, sevmek-sevilmek ister. Bir insan en çok eşiyle mutlu olur. Bu sebeplerden dolayı cennette evlilik olacak. Bu dünyada evli olanlar neden cennette birbirilerinden ayrı olsun. Evlilik olmazsa cennetin tadı nasıl çıkacak? Karıyla/kocayla vanit geçirmek başkalarıyla vakit geçirmekten daha zevkli ve orada hiçbir karı-kocanın arasındaki aşk bitmeyecek. Bu dünyada olduğu gibi duygular zayıflamayacak. Evliliğin tadı cennette, cennetin tadı evlilikle çıkacak. En güzel evlilik cennettedir. Cennette evliler sonsuza kadar birbirlerine zerre kadar sitem içeren, kötü, kırıcı söz söylemeyecek. Neden insan cennette mutlu bir evlilik istemesin? Evlenmek fıtratımızda var. Eş insanın ruhsal ihtiyacıdır bu yüzden Allah herkesi evlendirecek. Cennette evlilik olduğuyla ilgili ayet ve hadisler de var zaten.
- +1 yıl
@Berivann6 zorla iddia etmedim ki. Sadece cennette evliliğin olduğunu, neden olduğunu anlattım. Evlenmek ruhsal bir ihtiyaç. Siz cennette evlilik olmasına saçma diyosunuz bu yüzden olduğunu kanıtlamaya çalışmam normal. Neden mantıklı değil peki? Neden bu soruma cevap vermiyorsunuz. Cennette yapınız düzeleceği için evlenmekten memnun olacaksınız. Asıl sizin dediğiniz saçma. Bu dünyada evli olanlar nerde cennette ayrı olsun eğer birbirilerini sevmiyor değillerse? Evlilik ruhsal bir ihtiyaç olduğu için cennette herkes evlenecek. Bunu söylemek için cenneti görmek gerekmiyor. Cenneti gören Hz. Muhammed olduğunu söylüyor ve Kur’an’da da cennette evlilikle ilgili ayetler var.
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evlilik asla istemiyorum, en çok beraber yaşanır aynı evde, ayrılmak isteyen eşyasını alır gider. Misss 👌
00 Yorumla
+1 yılKomple kökünden kesip afyon sucuğu gibi assak duvara da onun yüzünden girdiğimiz hiçbir olaya girmesek:S
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
İnsan sevmeli ve sevilmeli
Hayatı paylaşmalı, birlikte yaşlanmalı
Ki yaşadığın hayatın bir anlamı olsun.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılValla kalırım da ama çocuğum olmayacağı için mecbur evlenirim. :D Çocuğum olursa sonsuza kadar bekar da dururum. sjsjjs
04 Yorumla- +1 yıl
Yaa sen yeter ki çocuk iste 😂😅🤣🤣 karşına çıkan 10 erkekten 1 milyon tanesi bu konuda sana sevabına yardımcı olur.
- +1 yıl
Anlamadim ben?
- +1 yıl
Diyorum ki erkekler senin gibi birinden güzel güzel çocukları olsun diye 10 tane çocuk dogurmanı ister. En azından ben isterim 😎😎
- +1 yıl
Arkadaşlar bu kızdan uzak durun, evlenip doğurup sizi yarı yolda bırakabilir
😀😀
Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Hangisi benim için daha iyiyse öyle olmasını isterim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru insan olmadıktan sonra evlenmenin bir anlamı yok ki zaten.
11 Yorumla- +1 yıl
Evlilik bir insan için cennet de olabilir cehennem de. Kiminle evlenildiği önemli
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yıl40 yaşındayım, böyle giderse öyle olacak gibi.
11 Yorumla- +1 yıl
Umarım karşına ivedi sevebileceğin biri çıkar
🫠
Ölene kadar kalabilirim. Sonsuza kadar değil...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. Bekar evet ama yalnız kalmak istemem. bi ev arkadaşım olsun en azından.
01 Yorumla- +1 yıl
Geldim evi nerde tutalim 😃
Gizli Üye(25-29)+1 yılbekarım ve tek gecelik ilişkiler yaşıyorum. harika bişey. milletin dırdırını çekip çocuk doğursaydım şu an kendi hayatımı değil çocuğun hayatını yaşıyor olurdum.
05 Yorumla- +1 yıl
Yorar bu yaşam şekli yorar
Cevap sahibi+1 yıl@Tatarıtan1907 evet hayatımı dolu dolu yaşadığım için yoruluyorum. Bebek bezi temizlerken değil
- +1 yıl
Yalnız kaldığın bir anda kendini dinlediginde, ruhununda yorgun olduğunu yorulduğunu hissdeceksin
Cevap sahibi+1 yıl@Tatarıtan1907 sakın ha kendi hislerini bana yansıtıyor olmayasın?
- +1 yıl
Tek gecelik ilişkiler yıpratır
+1 yılYok ya esim olsun isterim ben ve cocuklarim olsun isterim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılUyumlu bir eş ile olamaktan daha güzel bişey olabilirmi?
00 Yorumla
+1 yılHayır kalmak istemem, bekarlık sultanlıktır ama bir yere kadar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılZaten 43 yaşındayım evlenmeyi düşünmedim vede düşünmüyorumda
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu kişiden kişiye hayattan hayata değişir ya 🙄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl30 dan sonra evlenmek iyidir kafa dengi birini bulunursa...
00 Yorumla
+1 yıl30 dan sonra evlenmek iyidir kafa dengi birini bulunursa...
00 YorumlaEvet isterdim evlenmek şart değil sevgili olunca yeter
00 YorumlaZaten hergun Özellikle kadir gecesinde dua ediyorum... evlenmemek için
02 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
@emrecanist dış minnaklar yüzünden hhsghgsggjs
- Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılTecrübe etmek istiyorum ya nasıl bir şey bilmek gerek en azından
00 Yorumla İsterdim, istiyorum ve kimsesiz çocuklar benim olacak 😌
00 Yorumla
+1 yılYok be kadınsız olmaz. Kadın erkeğin terapi merkezidir, stresini alır
02 Yorumla- +1 yıl
Sizide anlamak zor dırdirdan bıktık dersiniz😂 bumu terapi
- +1 yıl
@barbarraaa beğenmeyen kiliseye falan kapatsın kendini asdf sevgi verdiğinde kadının dirdira fırsatı olmaz, iki oksarsin iki güldürürsun kadın sıcacık olur zaten
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. resmi nikah olmadan gönül nikahıyla isterdim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYok yav sevilmek güzel histir
Bunu tatmak isterdim02 Yorumla- +1 yıl
Anlayana be tatlim
- +1 yıl
@emrecanist doğru 👍
Farketmez bu saat ten sonra yaşadık yaşayacağımızı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKalabilirim sıkıntı yok dünyanın sonu değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yıl6 yıl oldu boşanalı , evlenmeyi düşünmüyorum, bu devirde evlenmeye gerek yok ,
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılŞu çocuk işini bi halletsek bekar yaşamak iyi jsjsjsksk
00 Yorumla Bir hayatı duvarlara baka baka geçirmek istemezdim. Yalnızlığı sevmiyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Ayni bn
- Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılVallahi isterdim anasını satayım ne olacak Her gün başka bir çiçeğe konardım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılZaman zaman karamsar yanlar oluyor ama en büyük şansım ailem🩷🙏
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılVallahi 27 sene bekar yaşadım o zaman da mutluydum 20 senelik evliyim Yine mutluyum
08 Yorumla- +1 yıl
Çoğu evli insanlar aklın varsa evlenme diyor neden
- +1 yıl
Onlar kötü kişilere denk gelmiştir. Evlenmez sen nasıl bir evlat sahibi olacaksın
- +1 yıl
Beni onlar etkilemedi ama ben zaten evlenmeyi hiç düşünmüyorum bi de bu iğrenç dünyaya çocuk getirmek mi kalsın sağol abi
- +1 yıl
Niye bu kadar karamsarsın
- +1 yıl
Karamsar değilim mantıklı düşünüyorum
- +1 yıl
Tamam eş seçerken de mantıklı ol
- +1 yıl
Seçmeyeceğim😄
- +1 yıl
Tamam tamam sen ömrüm boyunca bekar kal
+1 yılİmkanım iyi olursa evet ama engelli olduğum için benim için zor olabilir.
00 YorumlaEvlenmek istemiyorum, ama bir hayat yoldaşımın, dert ortağımın olmasını da istiyorum.
00 Yorumla- Devamını Gör (145)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat