Aşk İlişkileri Bir kız herseye aglama krizine giriyorsa hakkında ne düşünürsünüz? biranbirhatira Takip Et Xper 7 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Üniversiteye kadar böyleydim Güncellemeler+1 yıl Çok ayrıcalıklı büyüdüm Bir kız herseye aglama krizine giriyorsa hakkında ne düşünürsünüz? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
enolmayan Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ya hiç sevilmemis ya da kontrolsüz sevgiye maruz kalmış derim 1 0 Yorumla
Nurdisina11111 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Öyle bir arkadaşım vardı hiç sevmezdim bu huyunu ya dokunsan ağlayacak biriydi 0 3 Yorumla saygıönemli_ +1 yıl Dokunma sende Yorumla Nurdisina11111 +1 yıl @saygıönemli_ dokuncam Yorumla saygıönemli_ +1 yıl Dokunme LeN Yorumla
DasİstNoooo1 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Yaradana siginarak bı tokat ona kendine gelir 1 0 Yorumla
verwindung Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. kaçık falan olduğunu düşünürdüm 0 6 Yorumla biranbirhatira +1 yıl Niye Yorumla verwindung +1 yıl durmadan ağlayan kendini kaybeden birini ruh ve sinir sorunları vardır, böyle birine başka ne denilebilirdi Yorumla biranbirhatira +1 yıl Şımarık bir insanım sanırım Yorumla verwindung +1 yıl bilemeyeceğim o kadarını Yorumla biranbirhatira +1 yıl Öyleyim öyleyim Yorumla verwindung +1 yıl hayatın affetmediğini gördüğünde o zaman da bahanelerinin arkasına geçer saklanırsın artık. Yorumla
linley Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı. Ağlak sulu goz kız bir yere kadar cekilir 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Psikoloğa gitmelisin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ya hiç sevilmemis ya da kontrolsüz sevgiye maruz kalmış derim
Öyle bir arkadaşım vardı hiç sevmezdim bu huyunu ya dokunsan ağlayacak biriydi
Dokunma sende
@saygıönemli_ dokuncam
Dokunme LeN
Psikolojik sorunları vardır.
Yaradana siginarak bı tokat ona kendine gelir
Cikolatali sut ve browni verirdim
kaçık falan olduğunu düşünürdüm
Niye
durmadan ağlayan kendini kaybeden birini ruh ve sinir sorunları vardır, böyle birine başka ne denilebilirdi
Şımarık bir insanım sanırım
bilemeyeceğim o kadarını
Öyleyim öyleyim
hayatın affetmediğini gördüğünde o zaman da bahanelerinin arkasına geçer saklanırsın artık.
Ağlak sulu goz kız bir yere kadar cekilir
Vardir bi sebebi ama degmez
Psikoloğa gitmelisin