benim yaşım 25 bir kadına ilgi duyuyorum kafamı çok karıştırıyor
39 yaşında boşanma aşamasında olan bir kadın 2 çocuğu var ama o yazmadığı zaman aramadığı zaman içim paramparça oluyor hislerimi ona anlatmadım ama ona güzel bir çiçek buketi yapıp sipariş verdim
üzerine güzel bir not yazdırdım ilk defa yaşımdan büyük birine karşı böyle hissediyorum ve bu beni ister istemez tedirgin ediyor aynı iş yerinde çalışıyoruz aramızda çok iyi bana karşı birşeyler hissediyor mu emin değilim ama bana çok sevgi dolu yaklaşıyor buda beni ona çekiyor sizce yanlış bir yolda mıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Boşanmamış bir kadına sakın yaklaşma. Günah kısmına girmeyeceğim bile ama eşi öğrense ikinizi de mahvedebilir. İlla yaklaşacaksan onlar boşandıktan sonra yaklaş.
olayı aslında şu şekilde adam onu aldatmış şu an farklı bir kadınla yaşıyor kadın da boşanmak istiyor ama adam ısrarla boşanmamak için elinden geleni yapıyor
Oha yaa yeni sevgilisi de biliyor mu adamin karisindan bosanmak istemedigini? Bilmiyorsa soylesin sevdigin kiz.
o kadın her şeyin farkında garip bir şekilde
çocuklarda babanın yaptığı * bildiği halde hala babayı tutuyorlar o daha da garip
Mahkemeye onlarin beraber yasadigini anlatirsa bosanmasi kolay olur. Bir an once bosansin o adamdan. Sonra da kadina yakinlas istersen ama 3 gun takilip birakacaksan yaklasma.
seviyor muyum gerçekten bilmiyorum ama üzülmesine dayanamıyorum üzüldüğü zaman içim parçalanıyor ne kadar belli etmesede ben üzüldüğünü göre biliyorum gururu kırılmış
Aciyor musun yoksa seviyor musun? Bunu derince bir dusun sen. Ona gore hareket et. Kadin zaten kirilip uzulmus. Bir de sen umut verip de 3 gune soguma.. Gercekten evlenmek istemiyorsan hic bulasma. Şu an duygusal bosluktadir, yaptigin her hareket tehlikeli olabilir. Bir seylerin cevabindan emin olmadan fazla yanasma.
acımıyorum tabi ki o kadar duygusal bir insan değilim bence sadece onu sevdiğim için o üzülünce bende üzülüyorum onu mutlu edince rahat uyku uyuyabiliyorum emin olabilirsin son 3 aydır sadece bunu düşünüyorum kafamda başka hiç bir şey yok
Öncelikle beklentin ne? Taķılmak mi ciddi bir ilişki yasayip evlenmek mi :)
içimden gelen ciddi ilişki ve evlenmek ama ne düşünüyor hiç bir fikrim yok çok inişli çıkışlı
Boşanma aşamasında yeni bir iliskiden cikan biri ne kadar saglikli olabilir. Sana karsilik versede ciddi bir iliski dusunecegini sanmiyorum simdi ki kadinlar cok tehlikeli. Kendini geri ceksen iyi edersin onunde uzun yillar var o iki cocuklu ve tecrubeli bir kadin Şu an ilgi uyandiriyor olabilir ama onemli olan sonrasi? Ileriyi dusun. Tercih senin.
sonrasında ne olacağını tahmin edemiyorum en uzun ilişkim 5 yıl sürdü 5 yıl bir kadının hissettiremediğini bu kadın bana 1 ayda hissettirdi o yüzden ilgimi çekti asalında fakat son yaşanan aile içi olaylardan sonra şu an bi soğuk atıyor o yüzden kafam çok karışık doğru karar veremiyorum bir süre daha bekleyip ona göre adım atıcam sanırım
Evet yanlıs yoldasın
teşekkür ederim peki nedeni de söyler misin
ya bence o kadın sırf cocukları var diye bosanacagını düsünmüyorum