Resident evilda ki Lucas baker in oyunları gibi bahsettiğim , ben ethan olucam onun kız versiyonu diğer arkadas da Lucas olucak hikayeyi biraz degistiricez
Şiddet uygulamadan da yapılır zaten benim istediğim tarz o da kimse anlamıyor ben daha çok yalvarmak ve karşı taraftan bi sırıtma görme , merhamet etmesi vs isteği
Anladım, ben yalvarılmasından falan da çok rahatsız olurum. Rahatsız derken yalvartamam kimseyi kıyamam öyle ki zaten iş detayda cinsellikse girmemeye direniyorum o konulara
Kendini tatminle meşguliyetin sonu yok ki işte evlenene kadar bu muhabbetlerden de uzak direnmek daha iyi olmaz mı? Saygım var her talebe, her düşünceye de şeyi anlayamıyorum ben tanımadığın bilmediğin görmediğin duymadığın aslında "isteyip istemediğini bilmediğin" rastgele insanlarla bu konuları konuşup rahatlayabilmek çok garip geliyor bana
İşte konusmuyorum aslında sadece onların yazissini okuyup geçiyorum konuşsam cinselliğe bağlanır zinaya yaklaşmış olurum tabi sen haklısın zaten bu konuda ama inan ben o malum şeyi bile yapamıyorum o derece benim durumum hiçbir şey yapmam, ak bu yaşa kadar her şeyin yasak olmasi o kadar zorki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tayland'a gidip karıyı üzerime işetecek miyiz?
Öyle bir şey degill resident evilda ki lucasin oyunları gibi bahsettiğim
Hee, fantastikli gibi mi? Böğrünü yarmalı falan...
😑daha çok katil sırıtmasi ve yalvaran kurban ve katilin bundan daha çok zevk alıp daha da yalvartmasi diyelim
Tamam işte böğrünü yarmalı oluyor. 🥺
Oyundaki üstünlük nasıl sağlanacak, zarı nasıl atacağız?
Ben her zaman alttaki kişi olurum cksndjs sen başla
Ana hikayeyi bilmiyorum ben. Milla Jovovich'te bitiyor o evren hakkındaki bilgim.
Flffmdmdmfmf
Kural şu, RP de katil birini oynuyorsun ve bende canımi bağışla diye yalvarıyorum xksbxksns
Tamam, bağışladım. Kazandın sanırım.
Anaa ne çabuk 😳
Bir Türkler aman diyene kılıç çekmeyiz.
🥺🥺
dileyene*
emrullah abi benim bi arkadaşım var kendisi tencere imalatçısı
Şiddetin her türlüsüne karşıyım
Şiddet uygulamadan da yapılır zaten benim istediğim tarz o da kimse anlamıyor ben daha çok yalvarmak ve karşı taraftan bi sırıtma görme , merhamet etmesi vs isteği
Anladım, ben yalvarılmasından falan da çok rahatsız olurum. Rahatsız derken yalvartamam kimseyi kıyamam öyle ki zaten iş detayda cinsellikse girmemeye direniyorum o konulara
Bende cinselliğe girmemek için böyle konu buluyorum burası biraz daha yakın hemde uzak ne yapalım evlenene kadar böyle işte 🥲
Kendini tatminle meşguliyetin sonu yok ki işte evlenene kadar bu muhabbetlerden de uzak direnmek daha iyi olmaz mı? Saygım var her talebe, her düşünceye de şeyi anlayamıyorum ben tanımadığın bilmediğin görmediğin duymadığın aslında "isteyip istemediğini bilmediğin" rastgele insanlarla bu konuları konuşup rahatlayabilmek çok garip geliyor bana
İşte konusmuyorum aslında sadece onların yazissini okuyup geçiyorum konuşsam cinselliğe bağlanır zinaya yaklaşmış olurum tabi sen haklısın zaten bu konuda ama inan ben o malum şeyi bile yapamıyorum o derece benim durumum hiçbir şey yapmam, ak bu yaşa kadar her şeyin yasak olmasi o kadar zorki
31 yaşında aynı zorluğa direniyorum, Sen benden çook çok iyisin 23 se yaşın 💐 böyle direnenlerden kal, yarına umut hep olsun
😞 teşekkür ederim
Şu yaşa kadar yasak diye bir şey de yok hem nasib olur evlenirsin geçer gider sıkıntılar inşallah 💐
Asma yüzünü asma birgün her şey çok güzel olacak
Kullanıcı adım yeter bunun için :D :D
Kullanıcı adını görünce aklıma sadece Anakin skywalker geliyor xkwbskw
O ne alaka :D
Tövbeestağfurullaah
Bir oyun konusundan bahsettim herhangi bir cinsellik yok yanlış anlaşıldi galiba
Nasil oluyor bu is?
o ne
Yaparlar