Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruyu neden silemiyorum?
Çocuk yabancı çeviriden çevirmiş ondan dedi. Ama ne kadar yanlış çevirmiş olabilir ki çeviri söylemek istediği şeyi. Ses kayıtlarıda vardı dinledim erkek sesi. Sizce? Uzun zamandır birlikteyiz -7 yıl -çok önyargılı bu durumlara aslında. İlk söylediğinde inanmıştım çeviri olayına ama düşününce saçma geldi. Açık açık sordum alay etti kızdı ne saçmalıyorsun dedi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok ön yargılı bu durumlara cümlesini okuyana kadar bir yanlışlık vardır elbette diyordum ama geçmiş olsun bacım.
Haklı kızmakta. Bana gayet dürüst gibi geldi.
Öyle mi bende ilk başta inanmıştım ama sonra şüphelendim. Çünkü cevap vermemesine rağmen çocuk arayıp durdu mesaj gönderdi buluşalım görüşelim gibi. kız gibi yani ben kız sandım hatta sesleri dinleyince erkek olduğuna inandım
Tamam ama gerçekten öyle yapışkan erkekler oluyor. Benim etrafımda da öyle arkadaşlarım var 1 yıl aramazsam bile her ay 2 kere arayıp dururlar. Hatta 6 yıllık ilişki dönemimde eski kız arkadaşımlayken bir çocuk vardı her gün sürekli arar mesaj atar nerdesin görüşelim derdi.
Anladım belki de öyle biridir.
Bu soruyu neden silemiyorum bir fikrin var mı
Hocam gay şakasıdır belki, biz de çok yaparız.
Evet ama şakalaşıyoruz dese hiç takmıcam. Çeviriden yazıyor o yüzden diyince içime şüphe düştü. Birde yanyanaylen hiç cevap vermiyor ona. Üst üste aradı çocuk. Açsana dedim uğraşamam dedi. Geçiştirdi. Ne yazdı ne aradı yanımda
Ayy, kesin s*kiyor o zaman. 🥺
Ciddi misin olabilir mi
İnsan insanı s*ker genelde, neden olmasın...
Ddkdmdmdnd
En karsi gibi duranlar bile megilli olaboliyor. Duygusal degil aama cinsel olarak biseyker yasiyor ya da hayalini kuruyor olabilir.
Başka normalde tavırları nasıl?
Erkek arkadaşlarına normalden fazla değer verir. Yani tuhaf bi değer fazla düşünür üstüne düşer sonra da kavga edip küserler. Ara ara böyle şeyler yaşar hep.
Her şey olabilir
O ne lan gay çıkmış adam
ayrıl
Gay mi?