Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada evli oldugundan bile suphelendim e devletinden evli olmadigina dair kanıt gösterdi..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Henuz iliskimizin çok basindayiz 2 aylık bir ilişkim var uzak mesafe ilişkisi surekli bana hediyeler yolluyor cok mutlu olsam da hem mahcup hissediyorum hemde supheleniyorum hatta 2-3 kere senin amacın ne kötü niyetli biriysen bana soyle gercekten uğraşamam böyle şeylerle diye tartışma cikarmama rağmen hic ayrılık konusu açmadı aksine benimle güzel güzel konuştu inanmam ikna olmam için çaba sarf etti ama ben hala şüpheleniyorum sizce kötü bir niyeti olabilir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hediye yollayarak kendine aşık etmeye çalışıp göz boyamaya çalışıyor. Ilk etapta full ilgi ilerleyen dönemlerde ise bu illa ki azalcak ya da tamamen ilgisini bitirecek. Normal bir iliskide bir erkek surekli hediye almaz. her şey dengeli olmalı. Ilerleyen zamanlarda çıkar kokusu ama sakın güvenme.
@Sadeyalın kızların çoğu tipsiz. Hediye vs gerek yok hiçbirine
İşte bende tam olarak hem bundan hem de kötü niyetli olmasından korkuyorum ama şöyle de bir durum var ben kaç kere şüphelerimi dile getirdim hatta evli oldugundan bile suphelendim bana e devletten kanitini atti huzel güzel konusup ikna etmeye çalıştı inanmam için hani amacı göz boyamak olan bir insan böyle şeyleri duyunca kaçmaz miydi ayrılmaz miydi ben bununla ugrasamam gider başkasına yaparım diye de dusunmez miydi diyorum bilemiyorum kafam çok karışık sence ne yapmalıyım fikrin var mi
Ve hatta şakasına yoksa beni bunlari yapıp ghostingliycek misin diye bile sordum inanır mısın ahshdhfh ilk önce ne demek olduğunu sordu sonra da asla öyle bir şey olmadığını sadece beni mutlu etmeyi çok sevdiğini soyledi
Evli olmasa bile bugüne kadar hayatina pek kiz girmemis olabilir ya da hayatina girenler hep kacmis olabilir. Bu tarz erkekler buldugunda yapışıyorlar. O kadar guvenmedigini dile getirip onu bir cok kez sorgulamana ragmen her defasinda iyi konusuyorsa zaten cok net oynadigi belli. Hic bir kadin/erkek kendine guvenmeyen surekli bir seyleri sorgulayan birini istemez bu yorar insani cabalar mi cabalar ama oda bir yere kadar. Hislerine güven icini kemiren seni huzursuz eden bir sey varsa devam etme. Süpheyle bir iliski yurumez.
Çok haklısın su an zaten bir bağlanma ve aşırı güvenme durumum yok kendimi her şeye hazirladim bir kere bunalip ayrılmak istediğini soylemisti belirteyim ama 1 gün ayrı kalabildik sadece gorjntulu aramıştım ben yanlışlıkla cidden bu arada görünce birbirimizi gülmeye başladık teşekkür ederim tavsiyelerin icin
Ha bazenleri çok kızdığı da oldu ben dayanamiyorum kaldiramiyorum çok ağır geliyor bana söylediklerin yeter artık dediği de oldu
Erkeklerin iyiliğinden bile korkuyoruz kesin çıkar bir şeyler ahaha
Evet ya o kadar güven problemi oluşmuş ki çok şüpheleniyorum ama tartışma cikarttigim da ayrilirdi konuşmazdı diye de düşünüyorum ama bilmiyorum..
İçinden gelmiş gönderiyor bu kadar dert sıkıntı etme
Ya işte surekli gorulmeyen bir şey olduğu için artık inancım kırılmış bir de baya güven problemlerim var altında kötü şeyler arayalım duruyorum çevrem de sürekli normal değil dikkat et deyip daha da korkmama sebep oluyor
O hediye parasına insan hisse senedi alır. Ekonomi yönetimi 0
Simdi ne alaka peki sorumla bu cevap..
Bununla olmaz yani 😅
Neden?
İlerde boş beleş şeylere çok para verir
Olabilir hedef a.. m rehber hediyeler bence kılıcı keskin olsun Allah utandırmasın yiğidimi
Ya boyle demeyin lütfen daha çok supheleniyorum ben niyetinin kötü olduğunu bile defalarca sen başka bir niyettesin diye soylememe tartışma cikartmama rağmen asla kabul etmedi ayrilirdi o zaman diye düşünüyorum
O kadar hediye almış bırak biraz ellesin bari yazık çocuğa emek veriyo o kadar
İğrençsin hiç bir şey demiyorum.
Evlenmeden bana para harcama de
Dedim mahcup hissediyorum yapma diye kabul etmiyor seni mutlu görünce benim her günüm mutlu geçiyor birakta mutlu edeyim seni diyor..
Yormayın insanı yaa
Nasil yani
Seviyo seni işte altında neden arama
Ama bu kadar kısa bir süre de olmasına çok şaşırıyorum bir de bazı aldığı hediyelerin miktari yüksek çok mahcup hissediyorum kabul etmek istemiyorum ama o ısrar ediyor bu yüzden şüpheleniyorum daha tanışır tanışmaz almaya baslamisti sorun burada