Mantıklı bir açıklama bekliyorum piliss yani nedennn 🙄 bknz biz yapmıyoruz mesela

Mantıklı bir açıklama bekliyorum piliss yani nedennn 🙄 bknz biz yapmıyoruz mesela
Çünkü erk*k gözünde çok fazla kızla takılmış olmak onun çok yakışıklı olduğunu, kızların onun peşinden koştuğunu falan gösteriyor. Yer yüzüne inmiş tanrı gibi bir şey.
Elbette bu ilişkileri de hiçbir zaman kızlar bitirmiyor. Erk*k şahıs kızlardan sıkılıp ayrılıyor. Kızlar çok üzülüyor bunun arkasından günlerce yas tutuyor falan. Hikayemiz bu kadardı ahsjsks
Hayal gücüm geniştir ahsjs
Erkekler övünmek için çok ilişkilerden bahsetmezler. Bana 4 sebebi vardır. 1 sebebebi: erkek bayana teklif eder kabul etmez, bunu defalarca tektifi reddedilince ancak ilişkilerinden bahseder. Sen beni kabul etmiyorsun ama beni kabul eden çok oldu sen kendini ne zannedyorsun anlamında soyler ki bu karsısındakını aşağılamak için söylediği bir kelimedir ve bunları soylerken karsısındakını hala elde etme çabasındadır. 2. Sebebi kadın erkeği aşağılayıcı kelimeler kullandığında aynı şekilde karsısındakını kırmadan aşağılamadır. 3. Sebebi ise arkadaşlığı varsa devam eden bir ilişkisi varsa bir kaç önenli beraberliklerini anlatır ki sonradan başkalarında duyduğunda bana neden anlatmadın dedirtmemek ve önceden yaşadıkları birtakım şeyler için simdiden savunmadır ki ben senden bir şey gizlemedim anlamındadır veya benim hayatımı seninle paylaştım ve şeffaf olduğunu anlatmak anlamında olduğunu belirtmek için soyler. 4. Sebep ise ballandırarak anlatma kendini beğenme ve egosunu tatmın etmek içindir. Bu yorumlarım sadece benim düşüncelerim
Kaç başarısızlığı olduğu ile övünen insan daha olgunlaşmamıştır. Çok kadın/erkek ile beraber olan insanın duyguları aşınır, güvensizliği artar dolayısıyla bir noktadan sonra yalnızlaşır. Tecrübe ile sabit.
Çoğu erkek kadına ulaşabilecek durumda değil çeşitli sebeplerden ötürü, sana diyor ki ben o kadar kadınla beraber oluyorum aranan istenen adamım kadınların arzuladığı biriyim. Erkekler arasında statüsünü yükseltiyor aklınca bir çeşit güç zehirlenmesi, narsis bakış açısı, akıllı adam doğru birileri ile ilişki kurar. Erkek olsam böyle biriyle arkadaşlık yapmam hatta hoş karşılamam, topluluk içinde tutmam bile. Kanser hücresi gibi. Erkekler genelde kadının geçmişine bakarlar çok kişi ile birlikte olan kızlarla ciddi düşünmezler. Bunun evrimsel bir olay olduğunu düşünüyorum neslinin devam etmesi için kadınla, erkeğin stratejileri farkından kaynaklanıyor.
Cevap
26Cevap
Kadınların sevgili sayısı çokluğu aksine kınanır çünkü😂 erkeğe tecrübe bize zahiyat olarak ekleniyor bu durum
Konu ile alakasız gibi ama aslında cevap içinde saklı yani bence öyle 🤷♀️
https://www.instagram.com/reel/C0ydXysKPQY/?igshid=NzBmMjdhZWRiYQ==
Yok alakasız değil ben aldım mesajı dkdmd
Hepsi değil ama geneli öyle gibi sonuçta konuşan şahıs koskoca akademisyen yalan mı söyleyecek 😅
Geneli boylne ne yazık ki
İnsan olanla karşılaştırsın Rabbim ne diyeyim
Amin
Egosunu tatmin etmeye çalışıyor.. Bir de bunu marifet gibi anlamaları yok mu.. Çok üzülüyorum böylelerine gerçekten..
Ben senin bildiğin erkeklerden değilim
Ay bensiz olmaaazzz
Narcosun beyan esastır demeyin öyle
@AliceMixfield konuş Feyza altun
Biz Feyza altunu dilan polat soruşturmasında tanımadık 😏😏
övünecek karakter, kariyer, kültür, eğitim vs olmayan adam ancak yatıp kalktıklarıyla övünür de ondan
Madem o kadar ilişkisi varmış evlenseymiş bitanesiyle hepsi mi çürük elma çıkmış? Kendisinde de arasın problemi o zaman.
Boş ver ya kendini kazanova sanıyor garibim.
Irıspılığıyla övünmek 😂😂 bişey demeye gerek yok bence 😂 o göz kırpan emoci kullanmasından belli zaten ya
offff füze 😂😂😂😂
Ben diyor yere bakan yürek yakanım diyor. Elimi diyor sallasam ellisi de gelir diyor. Kendini bir şey sanma diyor.
Sen adama gelip o Pp ile sevildiğine emin misin diyorsun sen Adriana Lima gibi davranınca sorun yok tabi
Saygıdeğer hanımefendilerin bakir ve sadık erkeklerden tiksinmesi, çapkın ve playboy erkeklerin kendilerini bir şey sanmasına yol açıyor.
Genelde beni hanımefendiler bundan ötürü aşağılıyorlar ama siz ne diyorsanız öyledir.
Size ve sevdiğinize mutluluklar bana da huzurlu yalnızlıklar...
Sayı çok ve hepsi bitmis demekki sağlam olmadığını düşünürüm itici ya jsjs
Çünkü havalı olduklarını sanıyorlar. Çok kızla konuşmak havalı veya marifet değil bence
başka neyleriyle övünsünler ya övünecek neyimiz varki :)
:))) sen çok şey bekliyosun erkeklerden bu aradayşının 5 katı kız arkadaşım oldu dashhdsadsadsadsa
bu övünülecek bir durum değil tam tersi ne kadar çok o kadar yanlış tercih.
keşke herkes 1 deyip kalsa ama olmuyor düzen böyle
zaten bir sihirli değnek bulsam buradaki trolleri ayrı bir tarafa atacağım böyle düşününleri iq yoksunu sorular soranı ama uğraşıyoruz
Nelere bindim nelere diyor :D Galeri sevdası diyorum. Aşkın tefesi mi olur ya boş işler bunlar :D
Uzun olduu, tamam bu şişman, bunun sürüşü fena değil, hmm bu sevgisini iyi hissettiriyor :D Anlarım karıdan :D Böyle bir kafa. Senden ne anlarım diyor, reis :D
Hayvan herif ya :D
Bununla övünen kişiler basit insanlardır ve egoist böyle biriyle muhattap olmak bile insanın kendisine yaptığı en saçma şeydir.
"Birçok kız beni tercih etti" anlamında söylüyorlar. Aslında çoğu insan birçok sevgili yapabilir, birazcık özgüven yetiyor. Bunu fark etmiyorlar.
İlişki sayısıyla övünen kız olsun erkek olsun.. benim gözümde yav…. Tır 🙄
Kadini elde etmeyi basari olarak görüyor olabilirler 🤔
Hayatta si.. kleri dışında övünecek bişeyi olmayan embesiller yapar onu maalesef..
Övünen erkek yalan söyleyen erkektir. Yapan erkek gizli tutar.
Zihinsel gelişimini daha tamamlayamamış, ham arkadaş, olmamış daha.
Demek başka övünecek birşeyi yok🤦♀️
Gerçi bu övgü değil bence sövgü hak ediyor
Onu bir erkeklik sanıyorlar. Sanki 100 ilişkisi olana ödül verecekler
Halkla ilişkiler statüsünde yükselebilmek için
Övünmüyoruz. Siz gidip övünenleri buluyorsunuz.
Erkekliği orasıyla hissediyor sadece demek
Sen olmasanda beni tercih edecek kızlar var demeye getiriyor
Zeka gerilikleri oldugu içindir
Apta... lll oldukları için
Duygusal şeylerin mantıklı açıklaması yok
Niye övünmeyelim
Akreptir kesin
İğrenç bir şey gurur gibi anlatıyorlar banane yani
Bunu direk engelle geç ya
Hepsi embesil.
O bence iki kişi arasında dır olmali
Ben övünmüyorum akmasa da damlıyor Allaşükür.
Hepimiz değil
Mal oldukları için
sen önce soruna bak
İyi. Kafan varsa mesajı almışsındır
Beni mi sınıyorsun
Ahh ahh 🌹
Kesin buna yazan kızlarda travesti falandır
Ya da hayal dünyası 🗿
Ahhh
Mal mısın sen
Yok
Onlar için övünecek bir şey demekki