Sevdiğinize benzeyen biri, size ilgi duysa, bu kişiyi mi, yoksa önceden sevdiğiniz fakat sizi sevmeyen kişiyi mi severdiniz?

Sevdiğinize benzeyen biri, size ilgi duysa, bu kişiyi mi, yoksa önceden sevdiğiniz fakat sizi sevmeyen kişiyi mi severdiniz?
Karışık bir soru fakat birbirini tekrarlayan fiziksel olarak da duygusal olarak da yine birbirine benzeyen ilişkilerin peşinden gitmeyi sevmiyorum. Bu tür ilişkiler her zaman hüsranla sonlanıyor. Bu durum tecrübe ile sabittir.
İkisini de sevmezdim benzeyen sadece onu hatırlatırdı.. Ben yoluma bakardım ne beni sevmeyenle ne de belki masum olan ve sırf benzerlik bulunduğu için hoşlanacağım birini oyalayıp üzerdim. En çok kendimi düşünüyorum olması gerektiği gibi, eğer sevgim varsa kendimi kapatmaz, geçmesini beklerdim. Bunun geçmediğini düşünenler kendini vazgeçmeye hazır hissetmeyenlerdir, çünkü insan istedikten sonra her şey olur.
beyin yanilsamasi bir ayda aralarinda daglar kadar fark buluyorsun
Özellikle seçmem onu. Acı çekemem bu şekilde.
Cevap
3Cevap
Ben sadece bir kişiyi severim o kişi de sevgilim ya da eşim olur zaten.. başkası olmaz. güzellik de önemli değil benim için
Eyvallah. Herkesin malumu Barış'ım 😅
Ben artık kimseyi sevmek istemiyorum hocam uzbdjdndk uykudan da yeni uyandım soru çözümlenmedi 😂
Önceki sevdiğimi severdim soruyu anlayana kadar ölüyordum az kalsın yaw
Taklit ya da benzerlerle işim olmaz. Benim seveceğim kişi ya da şey eşsiz olmalı zaten..
Sevdiğimi hatırlatan sadece kalbimi üzer. İkisinden de uzaklaşırdım..
Görünüş ve kişilik olarak benziyorsa bana ilgi duyanı seçerim. Çünkü aşk layık olanda kalmalı.
benzeyen biri olmaz ya. onu isterim. ahahhah
aaah aaah ahahhahah 😄😄
bugün hiç bakmadım yüzüne bile. bir kere o biraz uzun baktığı için baktım sadece. ben bakınca kafasını çevirdi zaten. onun dışında göz teması kurmadım onunla. sence bu hallerim onu bana çeker mi? akillanmiyorum hala 😆😆😆
ya belki de barismamistir ahahahha
niye beni yargılıyorsun biraz öyle hissettim 😅
emin değilim belki dedim.😆
yanlış hatirlamissin. ben belki dedim bakabilirsin yazdığım yere 😆😆 yine içimi eritiyor..
Hayır aksine topuk olurum😅
İkisinide seçmem bittiyse
Öncekine benziyorsa uzak dursun istemem😀
Öncekinin yerini tutmaz hiçbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?