+1 yılYa benim sevgilim de böyle bana bütün sosyal ağları kapattirdi kapat demedi ama o kadar kiskanip uzuldu ki ben kapadim ama insan ihtiyac duyuyo bazen ve bak bu siteye giriyorum az da olsa bence normal bir sosyal ag hesabım olmasi daha iyiydi bu sayfadansa ama bunu yapmak zorunda kaldim yani kıskançlık inan dozunda iyi ikinizin de bos yere canını sikma çünkü bir yerde patlak veriyo eger aranızda bir sey olsa bile bigün kaydedebilirsin onu bu yüzden çünkü özgürlük insan için gerçekten önemli.. ve kıskançlığın asil nedeni özgüven eksikliği imiş bence sen ona itiraf etmediğin için söz hakkın olmadığı için böyle hissediyorsun yani gerekirse psikolojik yardim al çünkü inan bu bir zayıflık
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır biliyorum farkındayım onları ama benim bu boyutta değil ya tabiki sosyal hesabı fotorğafı olucak ama fazla olmasın açık olmasın istiyorum gibi.
- +1 yıl
Açık mi ki attığı fotoğraf? Benimki de ilk basta bu boyutta değildi ben de o üzülmesin diye her dediğini yapa yapa 13 yaşındaki kuzenimi bile kiskanacak duruma geldi yani bunun üzerine gitmek yerine kiza kabul ettirirsen daha da büyür
- +1 yıl
Ve şu an alttaki yorumunu gördüm erkek kafası falan ayni savunmayı yapiyo sevgilim de ve haklı olduğunu biliyorum ama sirf erkeklerin kafa yapısı yüzünden kadindan kendini kisitlamasini istemek sence ona yapılacak en buyuk adaletsizlik değil mi? Biraz yerine koymaya çalış. .
Soran+1 yılHaklısın sizi kısıtlamak çok kötü bişey ama kısıtlama dediğim de sadece fotoğraf koymasın bu yani başka çözüm var mı ki. o sadece bunu yapsın ben ona ne isterse yapayim.
En İyi Cevaplar
Ay benide boyle sevsiin
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah ya
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Aynısı bana da oluyor.2 yılı bir iki ay kadar geçti :P
Tam saatini filanda söylerim de abartmak istemiyorum :D01 Yorumla
Soran+1 yıl:D çok kötü durum
Öldürmek Geliyor içimden de kıyamıyom ki sadece tatlı sert bir dille kızıyorum okadar :))
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. Benimde cevremde var öyle birisi Facebook`ta profil resmim veya herhangi bir resim koymusmu diye takip edip duruyor... Resmen kavga cikartiyor... Bende kendisi ekli degil ama bir anlasma yapmistik... Ben gelene kadar profile resmini koymayacaksin kimseler görüp asilmayacak bnde böylelikle beklendigimden emin olacagim... Eger resmini koyarsan bu beklenmedigim anlamina gelir demisti...2 gün oldu degistim.. :DD Daha bana satasmadi ama eminim benden uzakta deliriyordur. :DD
06 Yorumla
Soran+1 yılçok fenasın :D
Soran+1 yılhem de nasıl varya can yakmışsın resmen :D. tabiki sevdiğinden delirir yoksa umrunda bile olmazdı "geri kafalı mıyızı biz ne kıskancam yeaa " tarzı şeyler derdi :D. seviyosan neden unutsun beni diyosun :D
- +1 yıl
şu an sartlarimiz uygun degil de yeterince derdi sorunu var... Ee bende o kadar derdi aarsinda kambur olmak istemedim.. Cok seviyorum sartlardan dolayi susamiyorum da onu mutsuz etmektense onun mutlulugu icin vazgeceyim diyorum... O benim mutlulugumu istiyorsan sabir et ve bekle diyor ama iste yasananlar ve sartlar hemen buna izin vermiyor. :( :(
Soran+1 yılben karışmam işinize ama kızın başına gelenler yüzündenn ben 2 yıldır bekledim eminim o da biliyor ondan hoşlandığımı
+1 yılArkadaş desteği ayrı olur. Sevgili desteği farklı olur. Bence açıl içinden geçenleri söyle. Küserse yapacak bir şeyin yok. Ama en azından keşke diyerek Pişmanlık duymazsın. Onun için ne yaptın diye sorduklarında elimden gelen her şeyi diyebileceksin. Zaten eğer o senin kaderinse döner dolaşır yine seni bulur. Ne demişler su akar yolunu bulur.
20 Yorumla
+1 yılKızmak değil de sinir krizi geçirdiğim oluyor. Kimsenin görmesini beğenmesini istemediğim için. Ama nasıl kötü oluyorum varya :( Yalnız değilsin...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılBende sinirlenirdim sevgilimin profil resmini degistirdiginde daha kimin icin iyi gorunmeye calisiyor dusuncesi olusuyordu o yuzden her seferinde sifresini kirmayi basarip en cirkin resmini profil resim yapiyordm :D
10 Yorumla
+1 yılcok merak ettim kizin fotosunu ozelden atar misin? nasil bir kizmis vay be :)
12 Yorumla
Soran+1 yılBelki size muhteşem gelmeyebilir ama bana dünyanın en güzeli. şu an çıkmam gerekiyor ama gizli kullanıcı olmayın lütfen bakıcam :)
- +1 yıl
tamam beklerim :)
kıskanmana gerek yok ama sürekli facede foto paylaşanlar vs aranan tiplerdir.. zaten düzenli ilişkisi olan ya sevgilisiyle resim koyar millete hava atmak için ya da toptan sosyal ağlarını kapatır. ben olsam hepsini kapatırım yani.. ne gerek var..
00 YorumlaDaha fazla geç olmadan sevdiğini söylemelisin belki çok güzel bi' şey bekliyordur ikinizi..
Soruya gelecek olursak kıskanmıyorum. Şu an beraber çektiğimiz fotoğraf var profilinde. Hani adam zaten benim asıl bizi çekemeyenler kriz geçirsin. =)01 Yorumla
Soran+1 yılsüpermiş özgüven ya :D
+1 yılBence cok sacma profil resmini degistirdi diye kizmak. Yani bana mantiksiz kisitlama gibi geliyor sevgilim profil resmimi degistirtmeyecek? Oldu o zaman beni odaya kapatsin orda yasiyim
02 Yorumla
Soran+1 yıl:). kızmadım ki
- +1 yıl
Kiza soylememissin falan orasini anladim ben genel bir iliski icin soyledim
+1 yılSeven insan kıskanır evet birde seninki birlikte olmadıgınız için sevgilin olsaydı karısma hakkın olurdu fikrini söylerdin simdi karışamıyosun bişey yapamıyosun ondan agır adımlarla ilerle hatta bekleme mj at yavas yavas acıl kıza sonrası gelir zaten
00 Yorumla
+1 yılBence pel normal değil ya. Yani hepsini tek tek bloklamak falan... Sevgilisi olsa ne yapacaksın? Unutmaya çalış, iki sene hiçbir şey demeden etmeden hala sevmişsin helal diyorum ama sonunda sen üzülürsün.
02 Yorumla
Soran+1 yılİki yıl içinde kız önce lise sonda sınıfta kaldı gidemediği için. sonra annesi babası ayrıldı ve nefret ediyor. sonra aynı evde yaşadığı akrabası öldü. ben hep yanındaydım ve fırsatçı durumuna düşmemek için açılamadım.10 gün sonra dönünce söylücem artık
- +1 yıl
En iyisi söyle kurtul. Umarım kalbinin istediği cevabı alırsın.
+1 yılÇok kıskanç birisin ama bu da onu ne kadar sevdiğini gösterir. Yine de kendini biraz frenlemende fayda var. Ne kadar süredir berabersiniz bilmiyorum ama ilişki ciddiye binince sanaldan ister istemez uzaklaşıyorsun
10 YorumlaKiskanclik krizimi az bile kalir onun o profildeki pozunun verirken ki halini alip ligme ligme dogruyasim geliyo !
20 YorumlaEvet, denizde bir fotoğrafını koymuştu bayada tatlı çıkmıştı bende kimse bakamasın diye fotoğrafı şikayet etmiştim ama noldu? Hiçbir işe yaramadı, fotoğraf hala orada, 50 küsür beğeni almış bir şekilde duruyor :D
06 Yorumla
Soran+1 yılahahahahahahahahahahahahaha şikayete kadar gitmişisin helal olsun ya benimkisi twitterda :D
Soran+1 yılkarşı cinsten olursa çevresi çok rahatsız edici evet :D. bir arkadaşı var canım arkadasım diye konusmus. çocuğun ev adresinden üni. okul numarasına kadar buldum sokakta görsem konusmam kafa atarım o dereceyim ya çok haklısın
Soran+1 yıl12 gün kaldı ya artık dayanamıyorum söylücem gelir gelmez.:D.
- +1 yıl
:)))))
duygularına hiçbir zaman hakim olamazsın ki seven insan hareketleri bunlar bence psikolojin falan bozuk değil gayet normal ve doğal ama fırsatını bulduğun ilk anda açıl derim
00 Yorumla
+1 yılduygularını ıtıraf etme zamanı gelmiş kardeş bol şans
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Kıskanclik normaldir elbette ama benimki pp degistiginde değil de pp de yaninda kiz olduğun da oluyo seninki de zormus Allah kolaylik versin
00 Yorumlaşu an bir tek kafam iki yıldır söylememene takıldı :D
04 Yorumla
Soran+1 yılayrı üni. de okuyoruz ama aynı şehirde oturuyoruz. orası biraz karışık bilsen hak verirsin mucize gibi olaylar yaşıyoruz 2 yıldır o yüzden söyleyemiyorum sürekli biraz daha geçsin normale dönelim söylücem diyorum bir felaket geliyo kızın başına :(.
Soran+1 yılteşekkür ederim kardesim inan uzaklaşamayacağı kadar ilgileniyorum da :=)
bir göstersene ya merak ettm :D normal be seviyosun kıskanıyosun bende öyleyim :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAbla şimdi gösteremem çünkü gösterirsem kendimi o çok geniş erkeklere verilen sıfat gibi hissederim sağol :)
bendede oluyo ama senin kadar değil :)) ama eğer yanında kız olursa senin on katın oluyorum
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) yanında erkek olduğunu düşünemedim bile
+1 yılBen ayrılmak zorunda kaldığım eski sevgilimi sevgilisiyle profil resmini görünce hüzünleniyorum.
10 YorumlaBir duygu hakim oluyor o zaman içime ama anlam veremedim :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu kadar kıskançlık zarar soyliyim bir ilişkin olursa bitebilir bile, profil resmini degistirmekte en normal hakkı.
10 Yorumla
+1 yılBnce abartiyorsun. Olabilir resim koydu diye nolduki. dışarda da gezmesin kimse gormesin o zmn
06 Yorumla
Soran+1 yılaynen iyi olurdu :D
- +1 yıl
Oooo senle hayat çekilmez:)
Soran+1 yıltanısan çok eğlenceli biriyimdir bu sadece bir önyargı emin ol :)
- +1 yıl
Bilemme
Soran+1 yılkeşke1 günlüğüne görünmez olup erkeklerin girdiği ortama girsen kafa yapılarını görsen, o zaman bunu anlayabilirsin. :d
- +1 yıl
tamam belki öyle. Haklisin. Ama kizin suçu ne. Carsaf giysin o zmn
+1 yılValla bende kiskaniyorum bide "kiz knkalarinin" yorum yapmasi herseyi daha kiskancliştiriyor -_-
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen bir arkadaşı var yemin ederim tanımadan boğazlamayı düşünüyorum görsem. hep canım diyo :(
- +1 yıl
Allahim ya anlaya biliyorum tatlim senii
- +1 yıl
Aslinda diyeceksin kendi resmini bile koymayacak !! O zaman sözünü dinliyormu dinlemiyormu görrükk :D
Soran+1 yılDinler de sıkmak istemiyorum şimdi. iki hafta sonra gelicek. o zaman bidaha fotoğraf koyulmayacak kıvamına gelirim :D
- +1 yıl
Bende ona onadina arasirada face ye guzel guzel resimlerimi koyuyom :D ney l*n bu diyo sil cabuk falan o zmn da ben simariyorum :P eee onlarda kiskansin demi :D
Soran+1 yılkıskanmak ne demek insanlıktan çıkıyorum yemin ederim :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet normalsin merak etme :)) rahatsız olmasaydın esas o zmn garip olurdu
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
Kıskanmayan erkekten hayır gelmez derler. 😁 kıskanman normal bende olsam kıskanırım..😄
00 Yorumlasenin gibi adamları çoğaltalım :) umarım kavuşursunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler. haftaya bakıcaz bakalım. çok az kaldı gelmesine. şu siteye giriş sebebim sırf kızlar nelerden hoşlanır diye öğrenmekti ya :)
+1 yılBen deli olurum sahsen ya o kiz gorcek begencek ne varda degistiriyon sen degisssen ne degismesen ne! Ahh su facebooku acan adam varya o adam:-@
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya Zuckerberg.. :((((
Soran+1 yılZuckenberg miydi neydi o herif.. :(
- +1 yıl
Mark miydi ya kafama takildi simdi
Soran+1 yılEvet Mark
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öyleyım. hatta daha fena fotoğrafını beğenen kızların tek tek profiline girip o da onun bişeyjerını beğenmiş mi ilişki durumu ne falan diye bakiyorum
10 YorumlaHaklı deılsin sevgini gostermen lazım içinde tutma sinir krizini gecırsen nolcak kendone yaparsın:)
00 YorumlaAynen ya... Sık sık değiştirıyor 100 den aşağı beğenisi olmuyor :(
00 YorumlaAbartmadigin surece gayet normal kiskanman. Kiskanmayan adam sevmiyordur kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılHaklisin bu facebook twitter inst. Iliski yasamayi engelliyo guvenemiyosun
00 Yorumla
+1 yılBenim dilimleyesim geliyor gayet normal. ya da merhaba ben anormal :D
01 Yorumla
Soran+1 yılvalla insanları görünce rahatladım biraz herkese oluyormuş resmen sinir krizindeydim :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormalsin kanka benimde serefsiz sevgilim boyle olmayliydi. Senin gibiler yasanmali leen
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler umarım sen de istediğin gibi birini bulursun
Cevap sahibi+1 yılHarikasin , ama mal cok valla ne diyelom , suyunu cikartma boyle iyisin kiskanmayan insandada hayir olmaz , kiskanilmak sevdiginin ona onem verdiginin anlamina gelir. Guzel bir duygu yillar once yasamistim 😂😂
Soran+1 yılİnş tekrar yaşarsın ya daha neler var da suyunu çıkarmamak için sadece bunu taktım şimdilik. yoksa 4 5 kişinin plakasını aldım resmen intikam listesi yaptım kendime assdhdhd :D
Cevap sahibi+1 yılAbatmaa
+1 yılpisikolog arkadaşlarım var istersen birinin telefon numarasını veriym
01 Yorumla- +1 yıl
Valla varsa bana verebilirsin
Sıradişi bir durum dğl, seven insan kıskanır çünkü..
Bendede çok oluyo böyle :)00 YorumlaCok kiskancsin demekki ama bu tur kiskancliklar senin yipranmana sebep olur baska biseye degil
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle ama nasıl engelleyebilirim ki
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıltavşan dağa küsmüş...
11 Yorumla
Soran+1 yıl1 hafta kaldı tavşan dağı ikna eder inşallah da tavşan olmaktan kurtulurum :)
+1 yılöyle takıntılarım yok
00 Yorumla
+1 yılBende oyleyim vucudumun %70 i kiskanclik. 😠
00 Yorumla
+1 yılManyak derecede seviyosun sadece
00 Yorumlabiraz bekle ileride açıl
00 YorumlaAsiksin iste ne güzel
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. Keşke herkes sen gibi olsa
01 Yorumla
Soran+1 yılvalla anlayan biri çıkmış sonunda saol :D
+1 yılöldüresin geliyodu :D
00 Yorumla
+1 yılnormal helede karşı cins begenınceeeeeeeeeee
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sananeki sevgilin degil
00 YorumlaSosyal ağları ben kullanırım o değil :D
02 Yorumla
Soran+1 yıltam bir dişi aslan :D
+1 yılmumkunmu la hemn silerim hic resmi yok :-)
00 Yorumla
+1 yıldeğışdirmiyo benımkı benım ki kımmı @carpemodo
00 Yorumlasayılı erkeklerden birisin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :))
Kendi kendine gelin guvey olmussun
03 Yorumla
Soran+1 yılabi o değil de çok sert bakıyosun varya resmen ünlü bir filmde başrol edası verdin.
Soran+1 yıleyv abi
+1 yılNormalsin merak etme:D
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkürler valla biraz rahatladım çok sinirlendim çünkü ya :( :D
- +1 yıl
Rica ederimm:D
Ewet ozelliklede tek kendi resmini koydugunda :)
00 Yorumla
+1 yılNe tatlı kıskanmışsın ya burcun ne ve kızın burcu?
15 Yorumla
Soran+1 yılSaol. ben başak onu bilmiyorum malesef hatırlayamadım
- +1 yıl
Aa ben de başak onun doğum günü ne peki biliyo musun? Burcuna bakarım merak ettim
Soran+1 yıl7 ocak
- +1 yıl
Oğlakmışşş burcunuzda uyuyo ne güzel :))
Soran+1 yıl:))))
Aşk İlişkileri konusunda 524 cevap paylaştı. Senin olmayan birini kıskanmak saçma
00 Yorumlakriz gecirmek icin daha iyi bir neden bulunabilir
00 YorumlaEvet Normal bir anormalsın.. başarılı :)
00 Yorumla
+1 yılÇook normal herkezde oluyordur ^-^
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler