Açıkçası böyle şeyleri reelde veya sanalda görerek soruyorum.
Hayatımda birisi yok olsaydı. Ben destek olurdum tabi
Peki ya Siz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Açıkçası böyle şeyleri reelde veya sanalda görerek soruyorum.
Hayatımda birisi yok olsaydı. Ben destek olurdum tabi
Peki ya Siz?
Hayır kurumu değilim ilişki yaşıyorum diye kimseyle para alışverişine girmek zorunda değilim eşim olsa neyse ki ozamanda zaten borç alıp vermek mevzusu olmaz bu durum
Ya borç verip geri alamayan kazik yiyen çok kişi var. Sevgilisi parayi alip vermeyen cok kisi var. Ben açıkçası çok iyi tanimiyorsam sevmiyorsam vermem. Ha verdim mi? Verdim. Şu an sevgiliyiz, ihtiyaci oldu verdim ama o da hep benim yanimda ne zaman ihtiyac duysam maddi manevi. Taniyorum guveniyorum, zaten geri gönderdi beni hakli cikardi guvenilir biri olduguna dair. Kişiye bagli anlayacagin
Ben destek oluyorum ama ayrıldık 5 senenin sonunda ayrıl barış ilişkisiydi desteklerimdende pişman değilim çok iyi bir insan şu an destek istese olurum öyle biri
Helal olsun valla
Cevap
3Cevap
Verirdim tabi ki de.. zaten borç değil direk verirdim bir daha istemezdim.. sevgilim sonuçta
Veririm. Halden anlıyoruz şükür. Anlamayan tipler de uzaklaşsın lütfen yanımdan yöremden
Bence destek olma ben verdim dolandırıldım 😂
Uzun süreli bir ilişkimiz varsa evet. Flörtsek hayir shshs zamaninda 300 dolar kaptirmistim da
İlişkinin samimiyetine ve ciddiyet seviyesine bağlı. 2 aylık çocuğa gidip borç para vermem doğrusu
Ben canım biraz verirdim
? Neyi
Eee geri**zekalı ne alaka o zaman 😂
Pekâlâ
Kimlere vermedik ki ona vermeyelim
Verirdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?