Gizli Üye(30-35)+1 yılben artık binilebilir diye düşünüyorum ancak zamanında çok katı düşüncelere sahiptim ben de. binmeme taraftarıydım. bir çocukla görüştürmüşlerdi beni çok düzgün efendi bi tip. arabasına binmiyorum diye tanıştıran kişiye söylenmiş biraz. sonradan öğrendim ki o çocuk meğerse 2 yıl önce arabayla, kırmızı ışıkta bekleyen motorlu bir genci biçmiş. ölümüne sebep olmuş. hapis falan yatmış. tanıştıran kişi bile bilmiyordu bunu. ben çok değişik yollardan öğrenmiştim. yani sen hem birini öldür arabayla (sebebi de aşırı hız, muhtemelen ralli yapıyordu beyfendi ki öyle) hem de hala araba sürmeye devam et bide arabana binmiyorlar diye laf et. o zamanlar iyi ki öyle düşünüyormuşum dedim:D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYorumların büyük bir bölümünü okudum ve anlamaya çalıştım ama sizlere sormak istediğim bir konu var,
Bir kadın bir erkek ile buluşuyor ise, bu ister şehir merkezi olsun, ister başka bir yer olsun, arada bir güven oluş mudur, oluşmamış mıdır? Buluşulduğuna göre, benim düşüncem arada bir güven oluşturmuştur ki kadın erkek ile buluşmayı kabul etmiştir. Bu ikili, herhalde bir süredir görüşüyorlardır ki buluşmaya karar vermişlerdir. Bu süreçte de kadın mutlaka adamı bir çok testten geçirmiştir. Yani belli bir güven oluşmuştur.
ilk canlı buluşmada da erkeği gördükten sonra, bir kaç saat daha inceleme şansına sahip olduysa ve ilk güven tazelendi ise, neden o arabaya binmesin.
yorumlarsanız memnun olurum
14 Yorumla- +1 yıl
Bence aşırı haklısın çoğu kadın bu binme olayına ters bakmışta siz karşınızdaki kişinin abaza olabileceği durumundan korkup güven duymuyorsanız arabaya binmeyi geç buluşmayın bi zahmet ki zaten konuşma sürecinde de karşıdaki kişinin niyeti az çok belli oluyor gayet efendi düzgün insanlar var abazalarla takılıyorsanız hata sizde
- +1 yıl
@Amaris2468 Beni çok doğru anlamışsınız, teşekkür ederim.
Soran+1 yılTam olarak böyle düşünüyorum bende
- +1 yıl
Ne mutlu bana. Beni anlayan var
Güvenmeyen binmez bu kadar basit, bazı değnekler illa kaçırıp tıklayacaz sanıyor, belki adam gerçekten iyi niyetli olarak a noktasından b noktasına ulaştırıp vedalaşmak için yapıyor araba muhabbetini :))))))))) Sadede gelince bence en iyisi binmemek. Ne olur ne olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBinilmez diyenleri linçlemişler ama bence binilmez. Neler görüyoruz her gün haberlerde. Haberleri bırak kendimiz neler yaşıyoruz. Yazışarak konuşarak bir insanı tanıyamazsın. Ben çalıştığım yerde (aile yeri) toplu taşımaya bineceğim yere götürmeyi çok teklif ettiler hani akşam karanlık diye veya yorgunluk, hastalık zamanlarımda 5 dakikalık bir mesafe için bile 7-8 ay boyunca binmedim çünkü insan güvenemiyor. Çünkü arabaya bindiğinde kontrol artık onda her an her şey yapabilir. Çok korkunç. Ben erkeklere karşı biraz tedbirliyim. Biraz değil fazlasıyla tedbirliyim. Hatta çoğu kişi inanmıyor ama bu yüzden hiç sevgilim veya konuştuğum biri olmadı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBanada teklif etmiṣti ilk buluṣmaya giderken seni alayım diye asla kabul etmemiṣtim buluṣmadan sonra yine teklif etti yine binmedim sanirim o gün bana 3 kere teklif etti her defasında reddetim 😃 Bir erkek ailesiyle ailemi tanıṣtırana kadar süpheci yaklaṣırım zaten erkeklerin bunu teklif etmesi bana çok saçma geliyor. Hiç düṣünmüyorlar o kadar sapığın tecavüzcünün katilin olduğu bi dünyada arabaya bin dersem acaba yanlıṣ anlar mı diye. Tabi anlarım at kafası ya kim ki ben onun arabasına bineceğim iki selamlaṣtık tanıṣtık diye hemen kollarına mı atlicam bu erkeklerdeki özgüven beni öldürüyor.
137 Yorumla- +1 yıl
Özgüvenden ziyade, nasıl düşürsem paket etsem elde etsem bunu derdinde olan erkek arabayı devreye sokar. Araba yani aptal olmayan kadın da uyanır mevzuya. Ayrıca değer verdiği bi kadınla ilgili beni yanlış anlar onu incitirim diye düşünüp ona göre davranır her erkek. Erkekler hangi kadına nasıl davranacaklarını biliyolar
- +1 yıl
Mesela kadınlar soruyolar sitede görüyoruz , ilk buluşmada evine çağırdı ne yapsam falan fistan. Basacaksın engeli ne yapcaksın? Bana neden kimse ilk buluşmadan eve gelir misin demedi hiç bugüne kadar yahut sana neden demediler de onlara diyolar? Çünkü kadın gibi kadın olmadıkları için
- +1 yıl
@Gzz00 bana özelden yazar mısın
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Yurdum kezbanları koro gibi başlamışlar ilk buluşmada arabaya binilirmiymiş diye birbirlerine akıl satmaya. Yaa lütfen zaten çeyrek porsiyon olan şeyi de israf etmeyin...
Diyelim 1 de değil de 5. buluşmada o arabaya bindin ( ki beni ilkinde reddedeni arabama asla bindirmem, belediye otobüsüne talim ettiririm) o kişiyi artık tanımış, için rahat mı olacak acaba? İnsanlar uzun yıllar evlilik yapıp ta ben eşimi hiç taniyamamışım diyip soluğu mahkemede alıyorlar.
Siz böyle olup arabaya filan binmeyin, öpüşüp, koklasip, elletmeyin, sadece evlenme teklifine açık olun. Çünkü erkekler de k*rizlerdi ve sizin çakma prenses gönlünüze göre hizmetinizi yapacaklardı.
Böyle düşünenler kocayı artık Afgan, arap.. vs göçmenler arasından bulsunlar bence. Çünkü onlar siz yurdum kezbaninin iç yüzünü henüz tanımıyorlar. Zavallıların gözleri tamamen kapalı 😆
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılO kadar güvenmediğim biriyle ilk buluşmam olmaz. Kadınız yahu biz. Bilimin bile açıklayamayacagı kadar kuvvetli hislerimiz var. Buluşma ayarlayana kadar konuşmuşuz madem o konuşmada adamın niyetini az çok anlamış olur aklı biraz çalışan biri.
Yolda beni çevirip arabasına bindirmeye çalışan biri ile, flört ettiğim birşeyler düşündüğüm adam arasında bi fark olsun.
Buluşma gününe kadar ben karşımdakini neden tanımadıysam buluşma ayarlayayım. O güveni alacam ki onla buluşup bişeyler yapalım..
Güvenmediğim adam benle buluşmayı rüyasında görsün zaten..
32 Yorumla- +1 yıl
Bilimin bile açıklayamayacagı hislerimiz var 🤣😂 çok iyi ama yinede neden hep karşı tarafında bazı şeyleri siz söylemeden anlamasını istiyorsunuz o kısmına anlam veremiyorum 😂
Soran+1 yılAynen öylee. Yani guvenmiyosan niye buluşuyosun niye muhattap oluyosun bu kafayla paranoyaklasılır harbiden
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılGuvenıyosan bınebılırsın dıyenler neyın kafasını yasıyo acaba sjsjjs ılk bulusma dıyo daha tanımıyo neyın guvenı manyakmısınız olum sız hadı olan olmus sımdı bısey olmadı en azından ya bıdahakınde olursa ya da baska kısıde olursa Suphe herzaman ıyıdır tedbır almanı saglar yanlıs yaptrmaz boyle zamanda tanıdıgın arabasına bınemıyo ınsan bu sekılde rahatlık fazla
70 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılDate ne lann iyicene abudik gubidik oldunuz herseyi turkce konus buna gelince abudik gubidik ol iyi en azinda ilk date de ağzına almamışsın ikincisinde alırsın artık üçüncüde içine alırsın dördüncüde de buraya gelir hamile kaldim mi diye yazarsin
24 Yorumla
Soran+1 yılTamam sen çok komikmişsin haa aferin okuyan herkes güler şimdi sende tatmin olursun raat ol
- +1 yıl
Ben rahatim zaten sorun yok sen yiyecen seyi düşün sonra ağlayıp zırlayacak olan sensin
- +1 yıl
İyicene f.. ahisee olup ciktiniz
Soran+1 yılİşte herkes senin zihniyetinde olmadığı için böyle şeyler istemeyebiliyorlar. Ayrıca hakaretini aynen sana yoneltiyorum. Herkesi kendin gibi sanma bence
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılO arabayla buluşma yerine giderken sen otobüse mi bincektin. 😂Neden yanlış olsun.
51 Yorumla
Soran+1 yılAynen yani ben onun yerinde olsam o zaman buluşma derim yani
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok ilki evimde misafir etmiştim. 3. de gelince normal mi yani bana tuhaf geliyor. Önemli olan insanların birbirlerini anlaması. Olacak olduktan sonra ilkmiş ikinciymiş ne farkeder. Bu benim gözümde kimseyi ne düzeltir ne de düşürür
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen mesela sevdigim adamin arabasina binmedim ve binmemde askimdan olsemde binmemm cok yanlis ona cok guvendigim halde asla olmaz cunku cok yanlis birsey..
Ben onunla bir kere ozel bulustumm.. ikimizde ayri ayri arabalarla gittik bulustugumuz yere.. benim eve biraz uzakti ama onun icin degerdi <3 ahh kalbimm
onu okadar cok ozledimki :(
24 Yorumla- +1 yıl
Niye arabaya binince elin ayağın mı tutuyor bunun mantıklı bi açıklaması yok bence adama güveniyorsan konu kapanmıştır
Cevap sahibi+1 yıl@Amaris2468 dogru degil cunku.. heleki ilk zamanlar
- +1 yıl
Bak işte burada kendinle çelişiyorsun adama güveniyorum diyorsun ama arabasına bile binemiyorsun bi yerde bi sıkıntı var
Cevap sahibi+1 yıl@Amaris2468 illa bi sikinti olmasi lazim degil. sadece dogru birsey degil..
ben ona gozum kapali bile guvenirim bunda bir suphem yok ama ne o ne ben oyle arabaya yanliz asla binmeyiz. zaten bulustugumuz felan da yok zaten, bir kere bulustuk okadar.
+1 yılŞartlar onu göstermiş o olmuş üstelik bulusma öncesi bi msjlasma konusma olmustur heralde otstop çekmissin gibi davranmasinlar
41 Yorumla
Soran+1 yılAynen oldu tabiki. Evinin yolunun üstünde olduğu için kibarlık olsun diye tekrar otobüsü binip uğraşma istersen dedi buna hayır olmaz ben otobüsle giderim demek de değişik biraz
+1 yılAraba fobiniz mi var nedir? Tabi ki binilir. Adama sen git ben taksiyle gelirim mi diyeceksin?
43 Yorumla
Soran+1 yılYoo olmadığı için bindim zaten amsnnd
- +1 yıl
Sen bin sonra 3. sayfada okuruz haberini... Gerçekten Türkiye gibi bir ülkede hemcinslerimdeki bu rahatlık beni hayrete düşürüyor
- +1 yıl
Tabi arabaya binen her kadını 3. Sayfada okuyoruz.
Herkes sapik, canı.
+1 yılArabası var sonuçta gayet uygun seni toplu taşımayla getirtmesi kabalık olurdu bence şahsen benim altımda olsa karşı cinsin olmasa bende teklif eder almayada giderdim
29 Yorumla- +1 yıl
İyi yola gitmiyordan kastın nedir?
Soran+1 yıl@bayram511 vallahi bir arabadan bu çıkarıma nasıl vardınız helal olsun. Arabaya nasıl bir anlam yüklediniz bilmiyorum ama bazı insanlar için sadece bir ulaşım aracı haberiniz olsun
Soran+1 yıl@bayram511 arabası dobloydu babasının arabasiymiş zaten. Çocuk kibarlık olsun diye yaptı. Çok saçma şeyler soyledikleriniz böyle şeyleri düşünmeye bile gerek yok
- +1 yıl
Araba düşkünlüğü ile ne ilgisi var benim yorumumun yorumumda karşı cinste olmayıp bende araba olsa bende aynı şeyi yapar bırakırdım diyorum bu kadar sığ görüşlü olup her kızı aynı kefeye koymayın
+1 yılGüveniyorsan problem yok ha her önüne gelenin de arabasına binilmez bence ne süredir konusuyorsunuz ne kadar zamandır tanisiyorsunuz bunlar önemli ben garipsemiyorum ilk tanismada arabama binen kızları binmeyenede saygım var elbet
20 Yorumlaİlk buluşmadan ne arabasına binerim ne de kafe dışında başka bir yerde buluşurum. Muhatap aldığım kişi de beni bilir kendimi ifade ederim bu konuda zaten ve teklif asla etmez diye düşünüyorum arabaya binme konusunda
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı.
+1 yılEvet ben asla yapmam iyice taniyana kadarda binmem kim bilir belki manyaktir, sapiktir direksiyonu o tutuyor nereye gotururse oraya gidiyorsun.
30 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada arabasina binmek bence yanlış. Ne kadar güvenilir dursa da bilemezsin. Ayrica nasilsa ilk bulusmada arabama bindi, ikinci bulusmada da eve cagirsam gelir, algısı oluşur.
30 Yorumla
+1 yılTürkiyedeki kızlar Erkeklerin Arabası olsun Evi olsun Parası Olsun Pulu olsun derseniz habire işte böyle arabasına atar götürür 😂 Allahtan burada öyle kafalar yok.. Çok fazla cemil yapmaaağğğğğğ izlemişler..
10 Yorumla
+1 yılGayet normal zaten buluşacak kadar güveniyorsan arabayada binebilirsin ki zaten öncesinde konuşurken nasıl biri olduğunu analmissindir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gayet normal yanliş diyenlerin kendine güveni yok cok cahil kalmislar kardeş boş ver sen onlari sen kendi keyfine bak
10 Yorumla
+1 yılKadın anlar az çok karşıdaki adamı. Görüşünü falan analiz eder. Kadınların dedektörleri keskin çalışır.
Ama tavsiye etmem ben de araba olayını. Yani sıkıntı olabilir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış tabi ki. Nasıl güvenip bindin anlayamadım. Ya seni zorla tenha bir yerlere götürseydi, zarar verseydi ne yapacaktın
27 Yorumla- +1 yıl
Trde yaşayan bir kadın değilsin sus
- +1 yıl
Gerçekler can yakar haklısın. Özellikle de sık sık yaşanan ve her an yaşanması muhtemel olaylar.
Her zaman aşko kuşko ve kendi ütopyasında yaşayan birisi gibi davranamam sorry
Soran+1 yılOnu yapmayacagini bilecek kadar tanıdım az çok. Yani hiç buluşmamız lazım o zaman sonuçta tenha bir yere gitmedim
+1 yılDate demek gibi ilk gördüğünüz adamın arabasına binmek de dogru değil.
Ayrıca anormallik yoksa ne demeye soruyorsunuz.
11 Yorumla
Soran+1 yılYa ahahahahjsj işte böyle ilginç cevaplar duymak için canım sıkıldı sordum a aaa
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılDelirdin mi falan diye tepki verilecek bir durum yok. gören görmeyen de bir şey yaptı sana sanacak. ama ben olsam ilk kez tanidiysam o kişiyi binmezdim..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal gayet bunu farklı yere çekmeye çalışanlar fesatlığa alışmışlar
40 Yorumla Yyyyy evrenimiz sizin gibiler yuzunden yok olcak simdi
41 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet ilk buluşma halka açık bir mekanda olmalıdır, ve sizi eve bırakmasını istememelisiniz arabayla bırakmamalıdır sebebi başınıza istenmeyen durum gelebilir arabasını bıraksın yürüyerek gidin güven önemli
20 Yorumlaİlk buluşma olmadan öncesi oluyor sonuçta bugün tanıştın yarın buluştun olmuyor mesajlarda eğer saçma sapan konuşmaları yoktuysa gayet normal
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil de merkeze kadar gelmişsin zaten ordan kafeyede kendin giderdin illa arabasıyla alacaksa evden alsaydı
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne kadar süredir konuştuguna ve samimiyetine baglı.. Adamın niyeti kötüyse ve konuşurken belli ediyorsa binmen yanlış..
20 Yorumla
+1 yılYanlis. Hemen guvenligin acisimdan hemde agirbaslilik acisindan
21 Yorumla
Soran+1 yılYa nasıl bu " ağırbaşlılık " taniminizi anlayamıyorum cidden
- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılben binmem açıkcası yalnız kalınması ilk sebep diğer bi sebep de tamam güvenin çok güzel ama psikopat olsa o an size bisiyapsa yapar dikkatli olmak
00 Yorumla
+1 yılBence utanılacak bir durum zaten utanılacak bir durum olmasaydı Sen neden gizli Kullanıcı olarak soruyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılSizin gibi gereksiz insanlarla uğraşmayım diye
- +1 yıl
Öyle deme bir gün lazım olur
Soran+1 yılAksksjdhdhd herkes kendini belli ediyor işte cevaplarıyla
+1 yılDatde ne diyorum bir saattir ya. Madem buluşma demiyorsun date i düzgün yaz bari. Arabasına binmende sakınca yok bu arada
01 Yorumla
Soran+1 yılPardon aaksskdsjd özellikle "date" diyerek farklı olmaya çalışmıyorum bu arada zaten diyememişim
+1 yılDate ne ya populer kultur köleleri kendiniz olun biraz
30 Yorumla
+1 yılYoo bence tuhaf degil boyle basit seylere takilmayin
30 Yorumla
+1 yılYani buluşmayı kabul edip ya da bi şekilde ayarlayıp gidiliyor ise araba çokta mevzu değil hem zaten güven vermiyor ise bi kadın kolay kolay ilk buluşmaya gitmiyor yinede temkinli olalım bu devirin erkeklerine pek güven olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. Nereden tanıştığın ve ne kadar güvendiğine göre değişir.
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten kalabalık bir yerde buluştuk sadece giderken arabası ile gittik
Binelebilinir ki, ne olucak yani ilk arabay biner binmez. Daha ilk günden. Şöylede bir ironi var ama sapık değilse bir şey olmaz.
10 YorumlaDuruma ve kişilere göre değişir. Herşeyin altında bişey arar bu müge anlı izleyip yargı dağıtma meraklısı millet.. Sorma bunlara niye soruyon..
41 Yorumla
Soran+1 yılHahahah doğru söylüyorsun. Güvenlik konusunda hak veririmde ( o kadarcik da bir karşı tarafa güvenimiz olsun yani guvenmesem zaten binmem neyse ) diğer anlamda nasıl bir yanlışlık olabilir. Cok değişikler çok değişik bir zihniyet
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence yanlış değil. İlk buluşmaya gidecek kadar güveniyorsam arabasına da binerim.
41 Yorumla
Soran+1 yılAynı fikirdeyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani pek tanımıyorsun karşı taraf farklı şeyler yapabilir
110 Yorumla
Soran+1 yılYani öyle bir izlenim almadim ve ne bileyim sürekli felaket senaryosu ile hayat yaşanmıyor biraz güvenmek lazım bence
Cevap sahibi+1 yılYani tedbir yinede iyi
Soran+1 yılTabiki haklısınız
Cevap sahibi+1 yılSende haklısın ama işte dünya artık çok kötü
Soran+1 yılmaalesef öyle
Cevap sahibi+1 yıl😇 neysee sonuç kötü olmamış çok şükür
Soran+1 yılAynen iyi birisi zaten
Cevap sahibi+1 yıl😇 o halde değerini bilir ve mutlu eder diyelim umarım
Soran+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Doğru neden binilmesin eşim ilk buluşmada arabama bindi
20 YorumlaTehlikeli çünkü bu zamanda kimseye güvenilmez allah korusun
20 Yorumlaİlk buluşmada aynı arabada, aynı evde, kimsenin olmadığı bir ortamda bulunulmasını doğru bulmuyorum.
00 Yorumla
+1 yılDate nedir ya yazıp içine güya modernlik katalım derken komik oluyorsunuz..
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah allahh öyle bir amacım yok yaa bir kelimeden nasıl bu cikarimlari yapabiliyosunuz bu ne ön yargı şok içindeyim. Şiveli konuştuğum da oluyor herkesi kaliplamayanin vesselam. Bak vesselam dedim şimdi ne oldum?
Herkes ilk date olduğunu global mesajınla anladı çok mantıklı soru.
01 Yorumla
Soran+1 yılAkakskdskdjsmdkdkfj
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDate deyince elit mi oluyorsun? Bide açıklama gereği duyuyor. Sanıyor ki herkes benin gibi keko
01 Yorumla
Soran+1 yılValla bir şey olmak için demedim yazarken farkında bile değildim. Kekoluk ne alaka off çok komik geliyor buna takilmaniz
+1 yılBinme boş ver. Teklif ederse bile kabul etme. Şahsen ben de yabancı bir kızı asla arabama almam.
00 YorumlaTedbirli olmakta fayda var. İçine sindiyse binilebilir ama ben tercih etmezdim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHemen güvenip binmen garip ve yanlış gelmiş olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani otobüse binip 2 saat o yolu çekeceğine en mantıklısını yapmışsın. Arabaya bindim diye yanlış gözle bakacak diyorsan alakası yok o karaktere bağlı. İlk buluşmada arabasına bindiğim çocuk aylardır peşimde ve o kadar temiz duygularla yaklaşıyor ki anlatamam. Kısacası bindin diye basit olmuyorsun, kimseyi dinleme. Arabaya bindin diye laf yapanlar tenhada ne haltlar yiyorlar kendilerine baksınlar önce
10 Yorumla
+1 yılYanlış diyen dolmuşa binsin, bu kadar malca düşünemez benim sevgilim 😃
10 Yorumla
+1 yılArabayı yadırgayanlar ilk buluşmada arabada farklı şeyler yapan insanlardır. Gayet normal bi şekilde kafeye gittiysen hiç bir sorun yok.
42 Yorumla
Soran+1 yılYani arabasına binmeyi bir şekilde insanlar kafalarında böyle kuruyor sanırım. Bir ulaşım aracı aslında. Guvenmesem zaten binmem zaten hiç konuşmam sjdjdh
- +1 yıl
E yani güvenmiş binmişsin onlar sapık zihniyetli aldırış etme dkdmxkx
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü bu ülkede kadina taciz kadina siddet com sayida oluyor hala oluyor ne yazikki bu sekilde insanlara nasil guveniyosunuz ben bir erkek olarak anlamıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılYani o zaman hiçbir erkekle hiç bir şey yaşamayalım
- +1 yıl
Ben uyardim kendin bilirsin
+1 yılilk buluşmada da gidip evinden almam isterse dünya güzeli olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır en fazla güvenmiyorsan arkadaşına canlı konum atarsın. Bir yanlış yok bunda.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Değil kapıyı kitleyip action yapsa bir şey yapamazsın
00 YorumlaBu devirde öyle herkese güvenilmez, sanırım daha o yollardan geçmemişsin...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk görüşmede arabana binmem dedi. İkinci görüşmede araba içinde seviştik. 3 görüşmede seni çok seviyorum dedi, 4 görüşmede ayrılmak istiyorum dedi. Ve bunlar sadece 15 günde oldu ahahaha
00 Yorumla
+1 yılTanışmaya gidecek kadar güven vermişse arabasınada binebilirsin.
00 YorumlaGüven konusunda sorun yoksa yol üstü olan bir yere gidilir.
00 Yorumla- Devamını Gör (101)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat