Onunla tanışalı 2-3 hafta oldu yani aşırı ilgisi yok ama beni beğenip hoşlandığı belli benimde içim bi kıpır kıpır oldu hani yeni başlayan ilişkide içinde bir coşku olur ya çok güzel bir his sanırım o duyguyu özlemişim
Hocam benden sana tavsiye. Ekle konuşalım diyenleri eklemeden önce 2 kez düşün. Nasıl bir kafa yapısı bilmiyorum ama sırf bi kızla sohbet edebilmek için kız hesabı açan tipler var. Sadece kız gönderilerine yorum yapıyorlar
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim uyarı için
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ayrıl bence çocuğun hayatıyla daha fazla oynama
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bir şey yapmadım zaten kendimle savaş veriyorum aldatmadım yani
Bu duygu eksikliği , mesafeli olanda bulamadığın yakınlık yanyana gelebilme gibi durumları giderme ihtiyacı. Peki duygu olarak sevgi yani onu kime duyuyprsun
Suçluluk duygusu, kendini aldatıyor hissediyorsun. Ama karşındaki kişide benzer şeyler yapıyor ihtimali var. O da seni seviyordur ama bu dediğin ihtiyaçlar insanı itiyor bu şeylere
Geceleri neden herkes canım sorular soruyor, yok aklım başkasına kaydı yok erkekler böyle yok kızlar şöyle.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bırakıp ötekine gidecen, napacan başka?
0
4 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Yani olabilir de. Çocuk ilk zamanlarda yaşattığı duyguları artık yaşatmıyor da olabilir. Her gün onunla mesajlaşmayı konuşmayı dört gözle beklerken gözün başkasına kayabilir mi bilmiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
o zaman ayrıl
Aklının kaydığı kişi aşırı ilgi mi gösteriyor
Onunla tanışalı 2-3 hafta oldu yani aşırı ilgisi yok ama beni beğenip hoşlandığı belli benimde içim bi kıpır kıpır oldu hani yeni başlayan ilişkide içinde bir coşku olur ya çok güzel bir his sanırım o duyguyu özlemişim
Hocam benden sana tavsiye. Ekle konuşalım diyenleri eklemeden önce 2 kez düşün. Nasıl bir kafa yapısı bilmiyorum ama sırf bi kızla sohbet edebilmek için kız hesabı açan tipler var. Sadece kız gönderilerine yorum yapıyorlar
Teşekkür ederim uyarı için
Ayrıl bence çocuğun hayatıyla daha fazla oynama
Bir şey yapmadım zaten kendimle savaş veriyorum aldatmadım yani
Demekki sıkılmışsın bir süre masumane görüş baktın duygular o yönde uzunla ayrıl
Güncellemene istinaden diyorum uzak öesafe ilişkisiyse diğeri reel mi yoksa sanal mı
Reel
Yakınımda
Bu duygu eksikliği , mesafeli olanda bulamadığın yakınlık yanyana gelebilme gibi durumları giderme ihtiyacı. Peki duygu olarak sevgi yani onu kime duyuyprsun
Evet maalesef gözden uzak olan gönülden de ırak olurmuş.. Seviyorum sevgilimi ama bu çocuğuda çok merak ediyorum heyecanlandım yani
Bende onu diyorum onu seviyorsun duygu olarak ama , heyecan dokunma yükselme bu kişiye kayıtpr çünkü yakın gerçekleşebilecek birisi
Sanırım o yüzden kendimden çok utanıyorum 🥺
Suçluluk duygusu, kendini aldatıyor hissediyorsun. Ama karşındaki kişide benzer şeyler yapıyor ihtimali var. O da seni seviyordur ama bu dediğin ihtiyaçlar insanı itiyor bu şeylere
Onun yaptığını hiç düşünmüyorum yani ayrılmak istesem bir bahanede yok ilişkimizde hiçbir pürüz yok
Zaten ayrılacak bir neden yok ortada neden kendini boğdun bukadar
Ne yapayım yanni ben kafam çok karışık
Bence bir süre bunu sürdürmeyi dene
Neyş
Durumu. Çünkü bu şekilde mutlu hissediyorsun
Tamam bir süre bu çocukla konuşayacağım belki değişecek ilgim bir hevestir sadece
Öyle zaten o yakınında olması boşluğunu dolduracak ümitte verme duygusal zaten
Tamam bir süre bakacağım duruma göre hareket ederim artık
Aynen kendine yasak koyma yoksa daha çok ister ve tutkuya dönüştürürsün
Tamam çok teşekkür ederim yardımcı oldun
Rica ederim mutlu kalın.
Ara verelim de biraz kafanı toparla aklının kaydığı kişiyle dene olmazsa ciddi ilişkine geri dönersin
Yuh
Geceleri neden herkes canım sorular soruyor, yok aklım başkasına kaydı yok erkekler böyle yok kızlar şöyle.
Bırakıp ötekine gidecen, napacan başka?
Yani olabilir de. Çocuk ilk zamanlarda yaşattığı duyguları artık yaşatmıyor da olabilir. Her gün onunla mesajlaşmayı konuşmayı dört gözle beklerken gözün başkasına kayabilir mi bilmiyorum.
Ya uzun zaman oldu sevgili olalı ekstra çalışıyor birde pek mesajlaşmıyoruz
Anladım. Şu an büyük ihtimal sevgilinle rol icabı flört ediyosun. boş ver, onun için de kendin için de en iyisi bitirip yoluna bakman.
Biraz soğukluk oldu bununla tanışınca
Sıkıldın mı
Ya uzakta görmüyorum devamlı her şey yolunda gidiyor aslında ama bu kişiye kıpır kıpır oldum içim.. ve kendimden çok utanıyorum bunu yaşadığım için
Bişiler kıpırdadı mı içinde
Evet maalesef kıpırdadı
Etkilendin mi peki
Ya evet etkilendim heyecanlandım yani🥺 bilmiyorum napacağımı
Bidefa sans vermek istiyor musun kendine peki içindeki ne, tkop ed beni istersen konusuruz
Yalnız değilsin hem bu konuda
ekliyorum
Tamam
Kanka eskiyi birak
sen de akıl kalmamış
Sıkıldın sanırım
Arada olur sakin ol bi soğuk duş al geçer
ne olduki
Valla bir sorunda yok sadece uzak mesafe ilişkisii yaşıyoruz