Türk kızlarının kafasındaki erkek modeli Turabi gibi erkekler mi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kucuk göstermek her cinsiyet icin avantaj. Ama cogu erkek kendine bakmadigi icin paspal ve cocuksu gorunuyor. Mesela zayif ciliz erkekler gercekten erkek gibi durmuyor. Cocuk gibi duruyor. burada bu tarz erkeklerin takviyelerle, bakimlarka iyi görünmesi lazim. Kalipli erkek olmak, maskulen gosteriyor. Yani genis omuzlu olmak, hagif kasli olmak, kalipli olmak erkegi erkek yapan seylerden. Mesela siz erkeklerde gogusleri belli olmayan arkadan kalca cikintisi az olan kiza demezsiniz. Kadini kadin gibi gosteren kivrimligi oluyor ya mesela. Erkeklerde de oyle. Fizik olarak zayiflik varsa bunu gelistirmeniz lazim. Spor, beslenmeyle beraber. Yuz olarak kucuk duruyorsaniz buna yapacak pek bir sey bircok kiz baby face tipleri de seviyor. Eger sakal yakisiyorsa sakal birakabilirsiniz mesela. Bir tik olgunluk katiyor sakal. Biraz maskulen erkek gibi goruntuyu seviyor kizlar. Kadin deyince akla nasil kivrim geliyorsa erkek deyince de akla gucu temsil eden seyler ve yapi olarak daha kalipli, daha guclu gozuken geliyor. Yani bu durumları ayarlamak sizin elinizde. Günümuzde nice kadin sporla falan o kalcayi gorunur kilmaya çalışıyor. Siz erkeklerde eksikleri boyle elinizden geldigince telafi etmelisiniz.
Eyvallah da hepsi afedersin bradbit bekliyo bizden ne bu yani maddi durumum çok yok açıkçası kendime bakayım desem çok para gerekli ve kızlar yüzde yüz bakımlı da değilken bu kadar şey beklemeleri niye
Erkeklerde adriana lima bekliyor kusura bakmada. Kadinlar cok bakimli degil demissinde sizlerden bakimlililar en azindan. Ortalikta yataktan kalktigi gibi dolasan kiz gormuyorum ben. Elinize yuzune sekil verip disari cikiyorlar. Bircok kadinin da maddiyati yok ama bir sekilde bakimli olmaya çalışıyorlar. Oyle parayi falan bahane etme yani. Ki kadinlarin bakimi daha masrafli
Agdasiydi, pediydi falan tonla ivir ziviri var. Senin surda bir erkek olarak kadin kadar masrafin olmayacak zaten ama bunu bile bahane ediyorsun.
Spor yapabilecegin tonla uygulama var bedavaya. App store ya da google store da. Youtube bir suru video var spor yapabilecegin. Cevrende bu islerle ugrasan erkek varsa destek alabilirsin. Devlet hastanelerinde diyetisten var. Gidip her sekilde faydanalabilirsin. Gidip kendine bir yuz yikama jeli almak cok pahaliya da patlamaz. Cildine, sacinin temizligine dikkat et. Ha ben bunu daha uzman esliginde halletmek isterim, kafama gore kullanmak istemiyorum dersen dermatolog var devlet hastanelerinde. Git görüş, sivilce, siyah noktan vs varsa bir ilactir ya da bakim urunudur tavsiye ederler. Ya da sac dokulmen varsa, ilerde kel kalmanin falanda önüne gecmeye calisabilirsin.
Bazi dermokozmetik satan eczanelere gitsen onlarda tavsiyede bulunur. Yapmak isteyene secenek cok, yapmak istemeyene bahane cok...
Açıkçası bu kadar şeyi sırf iki kızı memnun etmek için yapmak çok saçma bir ikincisi çoğu kız bakımlı olsa bile çok fazla şey bekledikleri için karşılarında hiçbir şeyin önemi kalmiyo maalesef yani Adriana Lima bekleyen erkekleri bilmem ama kezban ruhlu bir kızı da istemem herkes bakımı bir şekilde yapar doğru ama herkes adam olmaz
Eger kafan bu seyleri iki kiz icin yapmak olarak calisiyorsa zaten yanlis yoldasin. Insan bunlari once kendine deger verdigi icin yapar.
Sen diyetisyene gidip duzenli, saglikli beslenmeye baslaman en fazla senin yararina olur baska bir kiza degil. Ya da spor yapman saglikli yasamana, vucudunu hareket ettirmene yarar.
Beslenmeni duzeltmen ve spor yapman seni bazi hastaliklardan da koruyabilir. Kendine bakman, kendine yatirim yapman, kendinin en iyi versiyonu olmani baskasina baglarsan zaten uzun soluklu yapamazsin. Motivasyonun aninda düşer. Bunlari birileri icin degil zaten kendin icin yapmalisin.
Sana isleyisi mukemmel bir vucut verilmiş. Buna en iyi sekilde bakman senin görevin ve bunun en cok yarari sana. Dis gorunusune onem vermende baskasindan cok yine sana yarar. Senin ozguvenini, durusunu, tavrini değiştirir, kendini iyi de hissedersin. Bakimla, kendine bakmakla, sporla yenilenmis, arinmis, temiz hissedersin en basta.
Begenilme amacin olmasa bile kendini begendikten, kendinin en iyi versiyonu oldugunu dusundukten sonra karsi taraftakilerde bunu farkeder zaten. Otomatik olarak begenilen, goz hapsine alinan biri oluverirsin farketmesende.
Sen iki kiz kafasiyla bunlari dusunuyorsan yanlis yoldasin zaten. ve sordugun sorunun da hicbir anlami yok. Birçok kişi de birinin dis gorunusune bakar. Saglikli gorunuyor mu diye bakar. Paspal olmak var, bakim yapip, kendine yatirim yapip isildamak var. Iş gorusmelerinde bile bunlara dikkat edilir. Bir kiside en basta baskasi icin degil icten kendinin en iyi versiyonunu inşaa ederek parlamali zaten.
Senin ya da senin gibi erkeklerin en basta kendine saygisi yok ki sonra diger insanlara olsun. Insan en basta kendine saygidan bunlari yapar. Sonra topluma, diger insanlara, karsi cinsine saygidan yapar. En basta insanin kendisi sonra diger insanlarda bu saygiyi fazlasiyla hakeder...
Kusura bakma da dış görünüş mesele değil ben gayette kendime bakıyorum ve kendimi geliştiriyorum mesela karşıdaki insanı insan olarak görmeniz sizde bu yok maalesef kafanızda olan şey dış görünüş çok iyiyse bunu elde ediyim ona buna hava atayım dış görünüşünu beğenmediniz mi direk ezik muamelesi benim sorumda bakım vs yoktu yaşından küçük görünen erkeklerle alakalı soru ve bahsettiğin bakım gibi şeyleri yapan insan zaten kızları etkilemek gibi şeyler için yaparlar bana göre bir insan temiz ve duzenli giyiniyosa ve temizliğine dikkat ediyosa yeterli yüz bakım jeli şu bu diyetisyen gibi şeyler için vakit bile yetmez imkan dahi olsa
Peki bu yorumundan sonra sana bir sey sormak istiyorum. Kizlar dis gorunusu iyi olmayanlara ezik muamelesi falan yapiyorlar demissin de. Bunu asil hemcinslerin yapiyor. Sen yakisikli, bakimli erkeklerin yaninda cirkin, tipsiz, gobekli, fizigi iyi olmayan kiz goruyor musun?
Peki cok guzel kızlarin yaninda tipsiz, kisa, gobekli, killi erkekler goruyor musun? Kizlar siz erkeklerin dis görünüşe deger verdiginiz kadar vermiyor.
Kizlar bu konuda siz erkekler kadar eziklemiyor.
Tas gibi hatunlarin yaninda tipsiz, cirkin erkekleri cok gorursun ama tas gibi erkeklerin yaninda en iyi ihtimalle ortalama kiz gorursun. Bunun sebebi para da olabilir. Baska bir sey de olabilir. Ki bircok kiz parasi cok olmasada boyle erkeklere sirf bana deger veriyor, iyi hissettiriyor, kiymet biliyor, ilgi veriyor vs diye sans veriyor.
Peki erkekler fizigi iyi olmayan, cirkin, kilolu bir kiza ayni seyi yapiyor mu? Cogunlukla hayir. Hatta cogunuz o tarz, begenmediginiz bir kiza tanisma sansi bile vermiyorsunuz.
Elbette her cinsiyetin dis gorunus kriterleri var ama bu erkeklerde daha fazla. Kizlar belki fiziksel olarak boy pos falan der israrla. Ama siz erkeklerin gogus olcusu ayak numarasi, ince beli, dolgun kalcasi, dolgun memelisi, guzel bir yuz, seksi bir fizik vs vs istekleriniz bitmiyor.
Eger senin savundugun gibi kizlar erkekte sadece tipe bakiyor ve bu konuda eziyor olsaydi bugun at kılikli, maymun tipli erkeklerin yaninda o guzel kizlari goremezdin.
Hemcinslerimin ne olduğu biliyorum evet ama o kadar da kızlarda var işte mesela cinsiyet değil böyle insanlar çok fazla maalesef evet dediğin şeylere de şahit oldum erkeklerde de şahit oldum yakışıklı erkeğin yanında çirkin kızlarda gördüm ama bunların nedenleri ya çok saf olmaları ya sırf ego tatmini ya da korunma ihtiyacı ve açıkçası karşıdakini insan yerine koymayan cinsiyeti ne olursa olsun kişilerden nefret ediyorum ama ben karşı cinsten bunu yaşıyorum maalesef şimdi erkekler niye boyle diye benim şikayet etme hakkım yok çünkü bunu kızlar yapabilir
Hayırrr bence küçük gösteren erkekler daha iyi
Niye peki bakmiyolar
Onların zevki bence küçük gösteren erkekler çok tatlı
Kızlar dediğiniz yaş ortalaması zaten 20-25 olgun düşünmüyorlar ki onlar