Sevgisini, ilgisini alakasını sadece kız arkadaşına veya eşine göstermesi o erkeğin bencil, paylaşımdan uzak bir erkek olduğunu mu gösterir yoksa erkek dediğin sevgisini paylaşarak 5-10 kadına birden göstermeli mi?

Sevgisini, ilgisini alakasını sadece kız arkadaşına veya eşine göstermesi o erkeğin bencil, paylaşımdan uzak bir erkek olduğunu mu gösterir yoksa erkek dediğin sevgisini paylaşarak 5-10 kadına birden göstermeli mi?

Grup olalım grup Ben hudut sen haydut
Gizli gizli gelme
Her derde deva
Şifasın şifa
Çok çektim cefa
Vitamini havuz
Ben gübre , sen muz çikita muz çikita sorunun cevabı içinde saklı
Katılıyorum gibisinden bir işaret aldım ben burada
Bir erkek tek bir kadına ilgi ve sevgi gösterip diğer kadınlara yüz vermemesi sevgisinden mahrum bırakması tamamen bencil olduğunu gösterir. İleride bir gün zor bir duruma düşse demek ki bizi de yarı yolda bırakır.
Kesinlikle katılıyorum
Benim eşim mavi bocuk dağıtamaz pembe varken mavi neymiş
ahahahaa
@bellaaa__ hemcinsinizden örnek alın biraz ne kadar da marjinal yaklaşıyor olaya
Teşekkür ederim efendim 🧕🏿
Sevgiyi sadece aşkına odaklamak zorunda değil. Ailesini, arkadaşlarını da sevebilir. Ama birden fazla kişiye romantik ilgi duyması paylaşımcı olduğunu değil ikisini de sevmediğini gösterir.
Sevgi paylaşıldıkça çoğulur o sebeple erkeklerin 10 kişiyle konuşması fedakarlıktır wjkdkfkwkckkwkckmwms erkolar sevgi dolu varlıklar
*çoğalır
Aşko artı 1 i kaptın benden
Cevap
2Cevap
Doğrusu zaten bir kişiye aşık olmak kalbinde sadece bir kişiye yer vermektir. bunun dışında başka kimseyle ilgilenmez insan aşk anlamında.
hayır değildir. tıpkı tek bir erkeğe cinsellik veren kadın gibi düşün. bazı şeyleri herkese verirsen paylaşımcı değil sıradan olmuş olursun
Tek kadın ve tek erkek birbirlerine bağlı olması en güzeli ya. Yeni aldatma bahaneleri türetilmese. Cömertlik bu değil tabi.
Sevgisini birden fazla kişiye gösteren erkeğe kötü şeyler söylenir
Sence😂 tek kadina sevgi gostermek ve bencillik arasinda nasil bir baglanti kurdun vay be
Ne zaman mantıklı soru soracaksınız?
Niye ya mantıksız mı soru
Evet
Allah'ım nerde öyle güven kokan erkek bee
Kadınların sıfatına göre değişir
Bu nasıl soru ya paylaşıp sevaba girmeli
Aksine daha iyi degilmi
Hayır sevdiği için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?