Aşk İlişkileri Başkasını seviyorum diyerek reddeden erkek nasıl döner? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kız güzelleşirse kendini geliştirirse erkek geri döner mi?not: kız 25 erkek 21 yaşında Başkasını seviyorum diyerek reddeden erkek nasıl döner? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Başkasını bulamazsa döner 0 0 Yorumla
asyaaalia Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Bence bunları yaptıktan sonra ondan daha iyisini bulmalısın. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sana mesaj atabilir miyim Yorumla asyaaalia +1 yıl Tabii ki Yorumla Soran +1 yıl Takip ettim de mesaj yazamıyorum sen atar mısın Yorumla
Aylnyldz Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Sevmiyorum diyen birisi için çabalama bunu kendine yapma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Başkasını seviyorum dedi pişman olsun istiyorum Yorumla
İsmimyoknapcan Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Ya yaş farkı fazla bişey değil ama seni baskalariyla görsün ama böyle süslen falan öyle görsün seni kıskanır bence ama tabi baskasiyla görünce boşuna uğraşmisim bunun için falan diyip sogcak biriyse yapma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sana mesaj atabilir miyim Yorumla
senceneyapsam Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Dönse bile ona dönülmez kitaplarda yazmaz ama bu bir kuraldır giden yine gider.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sana mesaj atabilir miyim Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Dönmez seviyorsa başka birinii 0 0 Yorumla
kelebek200 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Seni reddeden birjsjni bekleme boş ver gitsin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sana mesaj atabilir miyim Yorumla kelebek200 +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Bu konuyla ilgili Yorumla
memelerim95beden Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl baskasi icin cabalamayin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mesaj atabilir miyim size Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Dönmez 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Mesaj atabilir miyim size Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Reddettim kusuruma bakmayin Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Elim değdi yanlışlıkla Yorumla Soran +1 yıl Yine attım da mesaj atabilir miyim size Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Başkasını bulamazsa döner
Bence bunları yaptıktan sonra ondan daha iyisini bulmalısın.
Sana mesaj atabilir miyim
Tabii ki
Takip ettim de mesaj yazamıyorum sen atar mısın
Sevmiyorum diyen birisi için çabalama bunu kendine yapma
Başkasını seviyorum dedi pişman olsun istiyorum
Ya yaş farkı fazla bişey değil ama seni baskalariyla görsün ama böyle süslen falan öyle görsün seni kıskanır bence ama tabi baskasiyla görünce boşuna uğraşmisim bunun için falan diyip sogcak biriyse yapma
Dönse bile ona dönülmez kitaplarda yazmaz ama bu bir kuraldır giden yine gider..
Dönmez seviyorsa başka birinii
Seni reddeden birjsjni bekleme boş ver gitsin
Neden
Bu konuyla ilgili
baskasi icin cabalamayin
Mesaj atabilir miyim size
Dönmez
Mesaj atabilir miyim size
Reddettim kusuruma bakmayin
Neden ki