Başka kızla samimi hâle giren bir erkeği affeder misiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim duygularıma önem vermiyor demek ki. Beni sevmiyor demek ki. Aklı başka kızlar da demek ki. O hâlde uzaya göndererek kendimden uzaklaştırayım.
02 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi bu cocuk bana umut vermişti gidip sordum, bana sevgilim var diye yalan söyledi daha sonra, da bu kız kankasi olan kızla gelmişler samimi hallere girmişler olduğum ortama gelip beni kiskandirmaya çalıştılar ben yoktum arkadaşlarim gördü çok samimi çok igrenclerdi dedi sonra kız beni görünce bu çocuğun koluna girdi çocukta ben yanlış anladım diye hemen kolundan çıkmaya çalıştı kafasıyla sevgilim değil iması yapmaya falan başladı kolundan çıkmaya çalışıyordu sonra da bu çocuk geldi bin pişman yıkık halde peşimde koşuyor yüzüme bakamiyor utanıyor falan
- +1 yıl
Sadece arkadaşı olan birisiyle o derece yakınlaşmak ve sonrasında kızın bunu ciddiye alıp çocuğu sahiplenmesi bana normal gelmiyor. Bunlar nasıl mide bulandırıcı ilişkiler? Kimbilir arkadaşım diyerek daha ne haltlar yiyordur.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabii ki de affetmem... Bu bir sadakatsizliktir... Kendimden örnek vereyim, ben hala o kişiye sadıksam ve başka kıza yöneliyorsa ben aradan çekilirim , çünkü zaten bitmiş bir ilişkidir... Boş yere kendimi yoramam, o kişiye deger veremem.. Bana yaptıgı saygısızlıktan ziyade benim kendime yaptıgım kötülük olur bu.
05 Yorumla
Soran+1 yılBiz sevgili değildik ki bana umut veriyordu bariz ortadaydi sordum bana sevgilim var dedi bende dedim o zaman niye bana umut veriyorsun yanlış hissetirdim diyip ego atıp havalandı neyse sonra gitmis kız kankasina anlatmış gelip, beni kıskandırmak için plan yapmislardi gözüme sokup samimi hale girip nispet yapıyordu ee sen beni reddettin şimdi niye bunu yapıyon dimi? Şimdide bin pişman peşimde koşuyor çırpınıp duruyor bir de yüzüme bakamiyor yere bakıyor falan bir de utanmadan sevgili olabilecegim hayalini falan kuruyor ilginç bir vaka
- +1 yıl
Sevgili bile degilseniz o kişiyi umursama bile, sana bunları hissettirip sonra yok öyle bir şey diyorsa, ya cıvık birisidir, ya da oyuncak arıyor kendisine... ya da hala büyümemiş ne yaptıgı yanlışın farkında degil, tek diyecegim şey böyle ne yaptıgı belli olmayan kendinden emin olmayan kişiden uzak durmanı önermek olur... Çünkü daha büyümemiş bu
Soran+1 yılYaptığı diğer şeyler de şu : Kendi kendine telefonla konuşuyor gibi yapıp, bana bakıp benim tepkimi ölçüyor sanki başka kızla konuşuyormuş gibi havalara girip bana bakıyor sonra arkamdan geliyor olduğum yere birisiyle tartışıyormuş gibi hallere giiriyor gizemli gizemli biriyle buluşuyormus gibi telelfona bakıp guluyor sonra alacele çıkıp giderken de bana bakıyor belki 10 defadan fazla bu hallere girdi. Ve bu hallerinden sonra gelip benimle sevgili olmak için uğraşıyor 😅 bu arada kimse yok kendi kendine rol oynuyor 🤷🏻♀️ sevgilim var bile dedi kızı getirip saçma hallere dahi girdi şimdide yüzüme bakamayıp ağzımdan çıkacak bir lafa bakiyor ee tüm bunları yaptığın biri seni ne diye affetsin bu nasıl bir s. alaklik
Soran+1 yılAşağılık kompleksi yaşıyor sen bana aşıksın havalarına giriyor işte bir kere konuştuk bölümünü sordum bana öyle tuhaf baktı nasıl bilmezsin sen bana aşıksın bilmem lazım falan gibisinden tuhaf haller yanına geçince ayağa kalkıp tuhaf bir şekilde abartılı hâle giriyor çok yalan söylüyor birde. Bir de bu çocuğun parasını yiyen bir kız var kızın kendisinin parasını yediğini bile anlamıyor. Birde kendi kendine en ufak şeyden egolanip gözleri şeytan gibi oluyor. Anladigima göre hiç sevgilisi olmamış Tedavi önerdim hasta ruhlusun falan dedim kişilik bozuklugun var dedim git tedavi ol dedim
Uyarmama rağmense bu samimi yaklaşım no no 🤔🤔 kendileri benden ölene dek uzaklaşsın, iki mahlukat da gözümün görmediği yerlere kaybolsun gitsin. Bir kişinin katili olmak için gencim, iki kişinin katili olmak için de tohumda vitaminim.
020 Yorumla
Soran+1 yılSevgili değiliz biz ben sordum bana yalan söyleyip sevgilim var dedi daha sonra kız kankasina beni anlatmış olduğum ortama gelip beni kıskandırmak için uğraşıp arkamdan oyun kurmuslar şimdide çocuk bin pişman peşimde koşuyor yüzüme bile bakamiyor bir de utanmadan onunla sevgili olurum sanıyor
- +1 yıl
Kadınlar artık o kadar karaktersiz oldu ki. O adam şimdi o kadına sırf sen devredesin diye çekici geliyordur ve kadında adamı elde etmek dürtüsü gelişiyodur. Kadınlar böyle artık valla. Oyuncak gibi görüyolar erkekleri ben alcam benim olacak😂 sonra sıkılınca fırlatıp atıyolar adamları
Soran+1 yılAma kız koluna girince ben kızı sevgilisi sandım diye çocuk kızın kolundan çıkmaya çalıştı, bana hesap verdi yani sevgilisi olsa niye bana hesap versin
- +1 yıl
Eski flörtüm olan beyfendiden biliyorum ben de bunları 😂 çok yakın arkadaşım dediği bir kız vardı bunun, hep seni anlatıyorum kıza diyordu bana. Güya beni anlatıyordu kıza ama sonradan öğrendim ki flört gibi birşeylermiş o kızla. Görüşmeler sevişmeler falan ne ararsan varmış 😂 ayrıldım öğrenince ben, o kız da basmış buna tekmeyi konuşmuyorlarmış şu an. Valla engellediğimden beri peşimde koşuyo öküz hâlâ 🤦🏻♀️ bu erkekleri anlamıyorum ben. Ben uyarmış olayım sen bilirsin hayatım
Soran+1 yılYok haklisin da benim durum biraz farklı çünkü biz sevgili değildik bir de kızın kolundan ben gördüm diye çıkmaya çalıştı falan
Soran+1 yılKarakteri yok kızın orası kesin de bu kız bunun parasını yemek için arkadaş rolü yapiyordu
Soran+1 yılHepsi karaktersiz ya ya peki bu kızın arkadaşıyla kıskandırmak için bile olsa kendini kullandirmasina ne diyorsun
Soran+1 yılYok ya öğrenciler sadece kız çocuğa şöyle yaklaşmış beraber ders çalışalım diyor sonra yan yana ders çalışıyorlar molalarda da bunu yemeğe götürüp kendi yemeklerini ismarlatiyor yolunacak kaz misali hatta benimle sevgili olmasından korkuyordu çocuğun onunla gezmesini istemem diye
Soran+1 yılSen kızla konuştun mu ne dedi sana
Affetme hakkını kim tanıyor ki affedesin? Olabilir beni seni ilgilendirmez ki. Karşı tarafın bu eylemi suç olsa dahi kimse kimseye karşı bir affetme hakkına sahip değildir
05 Yorumla
Soran+1 yılKendisi peşimde koşuyor? Hatasını affetmemi isteyen o sonuçta suçu bana karşı yaptı.
Soran+1 yılBana umut veriyordu sorunca da sevgilim var diye hava atıp beni hayal kırıklığıyla bırakıp bu durumdan zevk alıp ego hava attı sonra da kız kankasina anlatıp olduğum yere gelip beni kıskandırmak nispet için igrenc hallere girdiler şimdide benimle sevgili olmak istiyor sence benim böyle birine karşı kibire dusmemem mümkün mü?
- +1 yıl
İnsan en büyük hatasını kime karşı yapar bilir misin kanka. En başta kendisine karşı. Kibir ona değil en çok kendine zarar verecek. O yüzden otur düşün, kendini frenlemeyi öğren. Yaparsan yine seçim senin ama güven bana zararlı çıkacaksın, biri sana nasıl davranırsa davransın sen ona aynı tepkide bir karşılık verme. Onu yaptığından döndürmeye ikna et. İkna olmuyorsa hayatından çıkar
Soran+1 yılUtanmadan peşimde koşuyor rahatsız ediyor beni bu laubali hareketleri yapmayı kendine nasıl hak görüyor ki? Daha sevgili bile olmamişiz kendinde bu hakkı nasıl görüyor ki eğer biriyle kiskandirdiysan demek ki göze almışsın her şeyi ne diye peşimde utanmadan koşuyor? Sevgili olma düşüncesine giriyor bu cesareti nereden alıyor ki. Daha tanımadığı insanı böyle sinayamaz ki belki benim kendi içsel sorunlarım var ne diye benle uğraşıyor akıl var mantık var bu kişi bence çok boş gereksiz biri
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
14Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAffetmeyin siz
00 Yorumla
+1 yılNasil bir samimiyet? Arkadaşlarsa sıkıntı yok yani bizim de erkek arkadaslarimiz olabilir ne var bunda
17 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi bu cocuk bana umut vermişti gidip sordum, bana sevgilim var diye yalan söyledi daha sonra, da bu kız kankasi olan kızla gelmişler samimi hallere girmişler olduğum ortama gelip beni kiskandirmaya çalıştılar ben yoktum arkadaşlarim gördü çok samimi çok igrenclerdi dedi sonra kız beni görünce bu çocuğun koluna girdi çocukta ben yanlış anladım diye hemen kolundan çıkmaya çalıştı kafasıyla sevgilim değil iması yapmaya falan başladı kolundan çıkmaya çalışıyordu sonra da bu çocuk geldi bin pişman yıkık halde peşimde koşuyor yüzüme bakamiyor utanıyor falan
- +1 yıl
Aman dengesiz bu cocuk boş ver bunu ya
Soran+1 yılYaptığı çok saçma değil mi 29 yaşında bir de
- +1 yıl
Yuh 29 yasinda hala cocuk kafasindan cikamamis, bak boyle dengesiz tiplerden uzak dur sonra psikolojin bozulur
Soran+1 yılEvet en komigide kızla gelip üç saat içinde iç içe girmiş kız nasıl biriyse kendini kullandıriyo mide bulandırıcı ya bir de bunları gördüm sevgilim var dedi bunu da biliyorum resmen gelmiş cirpinarak benimle sevgili olmaya çalışıyor çok komik değil mi
- +1 yıl
Komik degil bence üzücü. Onun ve ailesinin adina üzüldüm, karaktersiz olmak kötü bir şey
Soran+1 yılKesinlikle öyle
+1 yılAffetmem aldatıldım Allah belasını versin hakkım helal değil ona yaşattığını yaşasın karaktersiz pu şt
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz sevgili değildik ki bana umut veriyordu bariz ortadaydi sordum bana sevgilim var dedi bende dedim o zaman niye bana umut veriyorsun yanlış hissetirdim diyip ego atıp havalandı neyse sonra gitmis kız kankasina anlatmış gelip, beni kıskandırmak için plan yapmislardi gözüme sokup samimi hale girip nispet yapıyordu ee sen beni reddettin şimdi niye bunu yapıyon dimi? Şimdide bin pişman peşimde koşuyor çırpınıp duruyor bir de yüzüme bakamiyor yere bakıyor falan senin de kötü olmuş şükür sevgili olmadım verilmiş sadakam varmış
- +1 yıl
Kızım hepsi aynı bok bir kişiyle yetinmezler uzak mesafe ilişkisiydi benimkisi neden bana bunu yaptı onu sorguluyorum hakettiysem eyvallah
Sevgilin değilse neden bu kadar aidiyet duygusu bekliyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yıl29 yaşında bir de bunlar ne yapmaya çalıştı sence
Affedilecek bir şey yok, herkes yüreği kadardır. Kısır döngünün içindeyiz yarında o samimi olduğu başka biriyle samimi olur..
00 Yorumla
+1 yılaynı şeyi erkekte kabul ediyorsa neden olmasın?
05 Yorumla
Soran+1 yılKabul eder mi ben ona umut versem tüm cesaretini toplayıp konuşunca hava atıp sevgilim var diyip ego kassam erkek kankamla gözüne sokup nispet yapıp kiskandirma oyunu kursam sonra da onun peşinde koşup onunla sevgili olmak için ugrassam beni kabul eder mi
- +1 yıl
kabul ederse affet yoksa affetme bunun nasıl bir duygu olduğunu tatması lazım yoksa yine aynı şeyleri yaşata bilir.
Soran+1 yılSadece bir çocuğa bir iki kere bakıp ilgili durdum diye ödü koptu yüzü kıpkırmızı oldu nefesi kesiliyordu neredeyse
- +1 yıl
adam olacak o zaman
Soran+1 yılSonrada ilgilenmedigimi anlayınca derin nefes alıyor ama bana yüzüme karşı sevgilim var diyecek kadar acımasız. Başka kızı getirip gözümün önünde samimi hale girecek kadar acımasız
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende tam tersini sana sorayım başka erkekle samimi olan kızı affeder misin
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır.
Cevap sahibi+1 yılOzaman cevap belli
+1 yılNe kadar samimi olmuş ona bakarım
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Hayır affetmem. Çok kıskancım zaten
02 Yorumla
+1 yılNasıl samimi olduğuna bağlı..
02 Yorumla
- +1 yıl
Ay ay şu erkekler.. Var bana da denk geldi böyle.. aynını yaşadım. Umut verdi diye hatta ben hemen ne hayaller kurmuştum. Sonra bana kalkıp neler neler dedi neler neler yaptı yazmiyim aşka inancınız kalmaz sonra..
Gülüm valla yani ben kimseye hiçbir konuda akıl vermem. Haddim değil. Herkes kendi hayatının kahramanı.. Akıl da almam. Çünkü herkesin bildiği tecrübe ettiği şeyler benzerlik gösterse de bazen doğru veya yanlış dediklerimiz kalbimize , beynimize ters gelebiliyor bazen.. Ve eğer ben bu kahrolası adamı sevme.. uzak dur Çünkü ruhunda seref*izlik var desem bile senin kalbin o umudu almış.. aklında kalır.. içinde kalır.. Bi umut belki olurduk dersin filan sonradan başkasını dinleyip pişman olmam yerine hep yanlış da olsa kendi bildiğini oku. Sen ne istiyorsun olay budur. Affetmeyip takılmak mı.. yoksa affetmeye çalışmak adına sevmeye devam etmek mi...
- Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılHayır bunlara güven olmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılBana umut verdi sonra ben sorunca sevgilim var diye ego kastı daha sonra gidip kız kankasina anlatmış gelip kıskandırmak için arkamdan oyun oynamışlar olduğum ortama gelip içli dişli hale girip samimi hallere girip nispet yapıp gözüme sokar hallere girdiler şimdide çocuk yüzüme bakamiyor korka korka konuşmaya çalışıyor yere bakıp utanıyor yüzüne bakınca gözüme bakamiyor pişman olup peşimde koşuyor onunla sevgili olmam için benim peşimde koşuyor
- +1 yıl
Olma beter olsun ya
Soran+1 yılBeter halde zaten sence tüm bunlari niye yaptı madem ki beni istiyorsa bu aksiyona ne gerek vardı
- +1 yıl
Bi kızın buna ortak olması daha çirkin bence
Soran+1 yılÖyle bir de kız beni görür görmez koluna girdi sonra ben sevgilisi mi tarzında bakınca çocuk kafasını sallayıp kolundan çıkmaya çalıştı düşün kızın düştüğü durumu bende gidip kıza dedim hava atıyorsun ama sen koluna girince ben yanlış anladım diye kafasını sallayıp hayır iması yapıyordu falan dedim
+1 yılAfedersiniz ama bok affederim
01 Yorumla
Soran+1 yılBana umut verdi sonra ben sorunca sevgilim var diye ego kastı daha sonra gidip kız kankasina anlatmış gelip kıskandırmak için arkamdan oyun oynamışlar olduğum ortama gelip içli dişli hale girip samimi hallere girip nispet yapıp gözüme sokar hallere girdiler şimdide çocuk yüzüme bakamiyor korka korka konuşmaya çalışıyor yere bakıp utanıyor yüzüne bakınca gözüme bakamiyor pişman olup peşimde koşuyor onunla sevgili olmam için benim peşimde koşuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılsoğuruz ki neyini affedelim
03 Yorumla
Soran+1 yılBana umut verdi sonra egolu sekilde sevgilim var diyip ego kastı sonra aramızda ki olayı arkadaşına anlatıp herkesin içinde samimi hale girip gözüme sokar gibi nispetler yaptı şimdide peşimde koşuyor. Sevgili olmak için çırpınıyor.
- +1 yıl
çoluk çocukla uğraşma kendine adam bulursun
Soran+1 yıl29 yaşında bi de
Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Samimiyet var samimiyet var
04 Yorumla
Soran+1 yılDışarıdan arkadaşlarım mide bulandırıcı çok samimi demişlerdi bir de kız beni görünce koluna falan girdi rol yapıyorlardı sevgili kiskandirma rolü
Soran+1 yıl@meliketefrikx sende tuhafina giden ne var bir de utanmadan peşimde koşuyor
Soran+1 yıl@meliketefrikx ezik zaten küçümseyerek bakışlar atıyorum yüzüme bakamiyor yere bakıp utanıyor. Bir de utanmada bir ışık arıyor benden her hareketimi takip ediyor
+1 yılKızı affetmem. Erkeği de affetmeyin bi zahmet
010 Yorumla
Soran+1 yılBeni kıskandırmak için kızla rol yapıyorlar ama kıskandırmak için dahi olsa affedilir mi
- +1 yıl
Kendine, sevgine saygın varsa affetmezsin.
Soran+1 yılPeşimde çok dolaniyo
- +1 yıl
Dolanır bu çoğu zaman böyle olmuştur. Sen karakterinden ödün vermezsen genelde görürsün bunu çünkü ilişki de sen iyi olursan karşındakini iyi edebilirsin. Bu özelliğe insanlar dışardan hayran kalır.
Soran+1 yılSevgili değildik sordum ona reddetti beni sonrada arkadaşıyla birlik olup kiskandirma oyunu yapıyor şimdide gelip benim peşimde koşuyor utanıyor yüzüme bakamiyor konuşmak için cirpiniyo
- +1 yıl
Çünkü sen iyisin şu an da içten içe ulaşılmayansın. Hiç bilinmeyen olmak merak uyandırır hele de bu duruma zaaf varsa işte peşinde koşar lakin aldatılışın en basiti bile bir zaman sonra nükseder
Soran+1 yılBeni kıskandırmak için dahi yapsa bu bir aldatma şekli bencede hainlik ihanet
- +1 yıl
Gerçek sevgi de kıskandırmak diye bişey yok benim düşüncemd, e sevgi dediğin güzel şeyleri paylaşmak görmek göstermek beraber mutlu olmaktır. Sevgi paylaşıldıkça çoğalır dedikleri şey böyle bir şey
Soran+1 yılKesinlikle öyle bir de reddetti beni bitti gitti ne diye ugrasirsin kendilerini küçük düşürmekten başka bir şey değil arkadaşım diyor boş adam boş işler peşinde beyin yaşı 8 bile degil
- +1 yıl
Arkadaşına hak veriyorum. Bu gibi olaylar tecrübe olur, görmemen neredeyse imkansız ders almak lazım
yataklarının altına bomba koy xd
013 Yorumla
Soran+1 yılKızı derse getirip herkesin içinde rol yapıyorlar bir de hocanın karsisinda iç içe samimi haller falan 25 yaş ustuler bir de çok çocuksu acizlik değil mi
Soran+1 yılÇok saçma değil mi bir de çocuk beni reddettikten sonra yememiş içmemiş gidip role çabaya giriyor 🙅🏻♀️ sonrada bin pişman peşimde koşuyor
Soran+1 yılYedek olması için başka biri daha olması lazım bu s. lagin işin garibi kimse yok hayatında. Kendi kendine rollere giriyor
Soran+1 yılTelefonla konuşuyor gibi yapıp, benim peşimde kızlar var algısı yaratıyor ben sordum uzun süreli sevgilim var falan dedi 🤷🏻♀️ halbuki yokmuş böyle ego kasıyor falan bir de sanki ben ona aşığım sen bana aşıksın havasına sokuyordu kendini böyle telelfonla gizli gizli konuşmalar biriyle buluşuyormus gibi hallernl
Soran+1 yılHayal dünyasında yaşadığı kesinde sorunu ne tür bir rahatsızlık sence gülüp geçiyorum ama insanın zoruna gidiyor saçma sapan şeyler
Soran+1 yılYa bende çözemedim şimdi kız gözüme sokan bir şey yaptı baya bana mahcup oldu kiskandirmaya calisitigina eminim ama daha beni tanımadan bin kere başka kızlar varmış gibi davranıyor hava atıyor telelfonla konuşuyormuş gibi hallere giriyor hatta bir keresinde telefonla konuşurken tartışıyormuş gibi rol yapıyordu ama çok belliydi kendi kendine role girmişti sonrada peşimde dolanıyor tüm bunları nasıl açıklayacak ki rezillik yani.
Soran+1 yılKesinlikle çok cocuksu 29 yaşında bir de.
+1 yılNeden seni affedermiydi
06 Yorumla
Soran+1 yılSence ben onu kıskandırmak için başka erkekle samimi hale girsem affeder miydi
- +1 yıl
Affetmez di Peki swn niye affediyorsun
Soran+1 yılAffetmedim ki
- +1 yıl
Affetmeyi dusunuyordur
Soran+1 yılDüşünmüyorum. Boş biri
- +1 yıl
Peki ozman sordum sadce okuyormusun
Gizli Üye(30-35)+1 yılSamim derken ne derece samim
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAçıklama olarak ne yaptı mesela açıklamayı yaptı o kadın kim uzak dur diye uyarmadınmı
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye affedilmeyelim adam mı öldürdük
03 Yorumla
Soran+1 yılEe bana sevgilim var dedi beni reddetti sonra başka kızla samimi hale girip nispetler yapıp gözüme soktu simdide sevgili olmak için peşimde kosuyor ben niye bunu affedeyim ki
Cevap sahibi+1 yılAffetme ama neden bunu açıklamaya yazmadın
Soran+1 yılCunku uzun oluyor diye şimdide peşimde koşuyor acaba sevgili olsak hangi yüzle yüzüme bakacak?
Gizli Üye(25-29)+1 yılAffetmek istemem
00 YorumlaSogurum
01 Yorumla
+1 yılÖnce açıklar sonra belki...
06 Yorumla
Soran+1 yılNeyi açıklar peki?
- +1 yıl
Neden samimi olduğunu
Soran+1 yılBeni kıskandırmak için
- +1 yıl
O zaman defolsun gitsin haketmiştir o terkedilmeyi:D
Soran+1 yılİnstan var mı fakeden bir şey atacağım
- +1 yıl
Yok ben pc (bilgisayar) dan giriyorum buraya. Ama samimiyetin için teşekkürler:)
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır olmaz
07 Yorumla
Soran+1 yılKıskandırmak için rol yapmışlar ama
- +1 yıl
Yine de olmaz
Soran+1 yılNeden sence
- +1 yıl
Böyle bir şeye gerek duyan insanlara güven olmuyor
Soran+1 yılBir de sürekli telefonla kendi kendine konuşup gizemli birisiyle buluşuyormuş gibi hallere giriyordu nasıl beni görüyordu telefonu eline alıyordu, ses atıyor gibi haller bilerek olduğum yere geliyor, telefonla konuşuyor biriyle tartışıyormuş karsidaki bunu seviyor bu istemiyor gibi hallere giriyordu sizce bu yaptığı 29 yaşındaki insan için normal mi
- +1 yıl
Hiç normal değil
Soran+1 yılEn komiği de şu an sevgili olmak için cirpinmasi djjdd
Affetmem
06 Yorumla
Soran+1 yılKıskandırmak için rol yapmışlar ama
Soran+1 yılSevgili değiliz niye kıskandiriyor bir de reddettmisti sonra bunu yapıyor şimdide pişman peşimde koşuyor
Soran+1 yılYaptığı saçmalık değil mi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSorun nerde
03 Yorumla
Soran+1 yılMesela seni kıskandirmak için sevgili rolü tutmuş iç içe falan giriyorlar dışarıdan çok samimi gözüküyorlar falan
- +1 yıl
Allah başka dert vermesin
Soran+1 yılSaçma değil mi
+1 yılHayır affetmem askooo 😽
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela seni kıskandirmak için sevgili rolü tutmuş iç içe falan giriyorlar dışarıdan çok samimi gözüküyorlar falan
- +1 yıl
Yok affetmem
+1 yılSla affetmem
02 Yorumla
- +1 yıl
Böyle bir şey yapması beni daha da soğutur
Gizli Üye(18-24)+1 yılNasıl samimiyet
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİç içe derken tövbe tövbee jxhbxvxvdcfz
Cevap sahibi+1 yılŞaka bir yana öyle küçük hesaplar peşinde koşan insanlarla olmaz diye düşünüyorum
Duruma bağlı
11 Yorumla
Soran+1 yılBana umut verdi sonra egolu sekilde sevgilim var diyip ego kastı sonra aramızda ki olayı arkadaşına anlatıp herkesin içinde samimi hale girip gözüme sokar gibi nispetler yaptı şimdide peşimde koşuyor. Sevgili olmak için çırpınıyor.
Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. affetme
00 Yorumla
+1 yılhayır.
01 Yorumla
+1 yılAffetmem
01 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam