Cinsellik konusu açsaydım doluşmuştunuz buraya yazık
Platonik Aşk Sorunu?
Cinsellik konusu açsaydım doluşmuştunuz buraya yazık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Canim bende iki sene birini karsiliksiu sevdim. Gercekten cook sevdim. Onun icin her seyi yapabilirdim. Bir zaman sonra oda anladi ögrendi. Benden uzaklasacagina bana dahada yakinlasti umut verdi bende hep icimde bir umut bekledim. Ne olursa olsun beklicem dedim. Ayni okukdaydik o baska bir kizla konusmaya basladi ben sabrettim bekledin elbet birgün benin sevgimi görecek dedim. Sonra o kiz bitti baska bir kizla sevgili oldu ben yine bekledim hep hayirlisini istedim o kizda hayirlisi degilmis ayrildilar. Iyi vakit geciriyorduk okuldab sonra beraber biseyler yapiyorduk. Sonra bu gün büyük kavga ettik bir konu vardu ikimizinde fikri ayriydi ben onun fikrine saygi duymadim halada duymuyorum. Eger o kavgayi etmeseydik benimle konusacakti belki iki sene sonra nihayet mutlu olacaktim ama olmadi. Olmuyorsa olmuyor vardir Allahin bir bildigi belki senin karsina cooook daha iyi biru cikacak bütün bu üzüntülerini unutturacak :) üzülmeye degmez sadece kendine yazik eduyorsun. Biliyorum hemen gecmez zamana ihtiyacin var bende hergün icim cikana kadar aglardim ama geciyor. Ilerde ne salakmisim onun icin okadar üzüldüm diyeceksin. Bosver hic takma eger o sensiz mutluysa sende onsuz mutlu olabilirsin :) hayat böyle sacma seyler yüzünden üzülmek aglamak icin cok kisa. Cik disari arkadaslarinla vakit gecir. şu an sana bu aci hic gecmicekmis gibi geliyor seni en iyi ben anlarim ama GECIYOR inan bana geciyor. Aglama git elini yüzünü yika alisverise cik arkadaslarinla konus bulus onu dusunmemeye calis. Biliyorum zor ama alisacaksin unutacaksin :*
Plantonik asklarda guzeldir ben 3 yil boyunca deli gibi asiktim bende internetten tanistim ciktik 9 ay aldatti yinede unutamadm sevdm keske askim plantonik olarak kalsaydi o zaman az aci cekmistm ama beni aldatmasi ile birlikde agzima sicti
Platonik guzeldr sonra kalbine gomersin soyleyemezsin, snra bkarsn evlenms cocugu olmus arkadas ortamnda ondan bahsedilrken kederlenmezsin yuzunu guzel bir tebessum kaplar ve icinden oh mutlu olsun be dersin, eski gunlere sayın vardır cunku ve o en derininde kalır adı aşk degildir baska biseydir, yıllar önce kaybettgn oyuncagnı bulmus gbi olursun ama artk buyumussundur oynayamazsn ama atamazsnda kaldırır saklarsın güzel bir yere
Not: alntı degl kendi sozlerm
Komşum olmasında sonuçta bana yar olmayanı Başkasına yar etmem kek götürürüm poğaça götürürüm içine bir kaç ot koyarım Karısı nakavt
Güzel sözüm için eig :)
tisikkürler cınıms :)
aynı durumdayım ama benimki sanala değildi komşumdu ve ben askerken taşınmış hiç konuşmadım ismini bile bilmiyordum.
:(((
Sorun çözüldü Kız Başkasını seviyormuş hoş öyle olsa dahi buradan herhangi biriyle olmazdı sanal sonuçta
Bencede.
Cevap
3Cevap
Paran yetmediği için alamadığın herhangi bir şey gibidir. Sahip olmak istersin ama senden daha şanslı olan alır, kapar sever.. Maalesef hayat böyle
Aşkı para ile kıyaslamak :/ olmadı
Evet hayat yüzüme gülmedi demek ki Rabbim böylesini uygun GÖRDÜ uygun görseydi o başkasını değil benden hoşlanırdı
Aşk ile parayı kıyaslamak değildi maksadım. Ama Rabbim bilir en doğrusunu isyan etmemek düser bizlere
Isyan etmiyorum Gücüne gider Allah'ın ama üzülüyorum :(
Dua etmek bence en hayırlısı. Yürekten ve icten edilen dua Allah'ın izniyle kabul edilir.
Ediyorum da insan sürekli aşık olmuyor ki olamıyor kolay mı ki böyle aşık olmak sonra unutmak Başkasına aşık olmak sonra onu da unutmak Başkasına aşık olmak kolay mı sonra onun da sana başkasından hoşlandığını söylemesi basit mi elbette değil sevilmek güzel duygudur herhalde hiç sevilmediğini için bilmiyorum gerçekten hiç bilmiyorum ve Allah şahidim olsun hiç hiç bir erkek Tarafından sevilmedim
Elbet çıkar karşına
Zor
valla sanaldan konusulur ama yuzyuze gorusulmedıgı surece kımselere ınanılmaz ben bunu bılır bunu soylerım
Benim böyle bir amacım yok ki aynı Şehirde de değiliz hoş olsakta ben bu saatten sonra yüz yüze görüşemem çünkü başkasından hoşlandığını biliyorum bilmesem bir umut evet görüşürdüm
valla sen sen ol sanal bır ortamdan kımseye gonlunu kaptırma bende burdan bır kızla tanıstım evı 5 dakıka yakınımda 1 saatlık goruselım senı yuzyuze tanımak ısterım dedım ama dedıgımle kaldım ıste bosver gerek yok sen kendını bıldıgın surece kımse sana zarar veremez senın o saf temız kalbınle oynadıgını sanan zuppenın allah cezasını verır merak etme sen
ağlama o kaybetmiş o gözyaşlarına kurban olurum tatlım :(
Mesaj atacaktım ya Gözlerim doldu tutamıyorum kendimi çok Saçma olur sırf bu Yüzden ağlamam tutuyorum kendimi ben ondan başkası için ağlamadım o da gitti yıllar önce ki bir daha başka bir erkek için ağlamadım bu günlere dek
Bende ayni senin durumundayim. ustelik bana umit de verdi megerse kensi egosunu tatmin etmek icinmis yine de iyi birisi dusununce canim yaniyor :((
Bu öyle biri değil gibi duruyor pek tanımıyorum da ama işte aması var bazı şeyleri burada söyleyemiyorum
Üzüldüm
Sorun çözüldü Kız Başkasını seviyormuş hoş öyle olsa dahi buradan herhangi biriyle olmazdı sanal sonuçta
Sen de boşver üzülme artık
Bana bu metni okuttun ya helal olsun sana
Özür dilerim okuduğunuz için çok teşekkürler
İlk okulda türkce öğretmenim olsan şimdi başks yerlerdeydim
Af buyurun
platonik güzeldir ya
B*k güzel ya hep platonik daha yeni olan bir şey ve ben işimde tutmayı severim ÇOĞU şeyi
Bu da böyle olacaktı ama o belli etti başkasından hoşlandığını söyleyerek o Yüzden keşke hiç tanışmasaymışım
Isimde demek istemiştim
Ooooof içimde diyecektim sinir etti beni
şu açıdan yani kafanda bir erkek tarzı vardır. Senden 5 yaş büyük olmıcak birine ilgi duyarsın. bişede söleyemessin. Çok farklı gelir. samimi duygu
Tam tersi işte 4 YAŞ tam tersi :/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar