Abi senin ben kafanı s. ikiyim ya , kızın ne diyeceği belli zaten , sen kimsin numaramı nereden buldun diyecek , bunu yazacağı açık , buna bir cevap ver diyorum ben sana , sen hala ne yazacak ona göre bir şey yazarız diyorsun mk , ne laftan anlamaz adamsın ya
Şu olayı bir kadın yapsa ay ne tatlı vs dersiniz erkek yapınca hemen abaza yakıştırması yapıyorsunuz , sizde ki şu havalar ne ya , sen kim oluyorsun da benimle bu şekilde konuşabiliyorsun , istediğime yazarım kız istemezse de yazmam , boş boş konuşma sen s. ktir git şimdi MK kezbanı seni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhaba yaz
Abi kızın numarasını arkadaştan aldım , kızı tanımıyorum oda beni tanımıyor nasıl merhaba yazayım kıza durduk yere , bir bahane bulmak lazım
Sen yaz öyle cevabına göre yazarız bir şey
Şimdi yazamam da , sen kimsin vs diyecek muhtemelen
Cevabına göre yazarız
Abi cevabı sen kimsin numaramı nereden buldun olacak , ne diycez ondan sonra peki
Sen bir yaz bakalım onun cevabına göre yazarız bir şeyler
Abi senin ben kafanı s. ikiyim ya , kızın ne diyeceği belli zaten , sen kimsin numaramı nereden buldun diyecek , bunu yazacağı açık , buna bir cevap ver diyorum ben sana , sen hala ne yazacak ona göre bir şey yazarız diyorsun mk , ne laftan anlamaz adamsın ya
Belki merhaba yazacak
Ya abi gözünü seveyim ya 😂 sen akıl verme bana teşekkür ederim 😂
Sen kızın cevabını yaz ona göre bakarız
Yazdın mı merhaba diye kıza
Hayır abi yazmadım tabi ki
Yaz sen merhaba öyle başla
Abi gözünü seveyim ya 😂
Başka türlü olmaz veya numaranı aldığın kişiyi bahsederek giriş yapabilirsin
Penis fotosu at
Ya abartma mkk
O kızın aklı varsa ona sormadan nosunu vereni bi güzel sikayet eder seni de engeller Abaza olmayın mk
Türk Kızlarının hepsinin g. ötü kalkık maalesef ne yapalım , savaş taktiği gibi Taktikler hazırlıyoruz iki sekks yapmak için mkk
Defol git mk Eskorta git bak arkadaşım milletin kızının nosunu alıp sapık gibi yazarsan daha cok red yersin Allah’ın Abaza ergeni
Şu olayı bir kadın yapsa ay ne tatlı vs dersiniz erkek yapınca hemen abaza yakıştırması yapıyorsunuz , sizde ki şu havalar ne ya , sen kim oluyorsun da benimle bu şekilde konuşabiliyorsun , istediğime yazarım kız istemezse de yazmam , boş boş konuşma sen s. ktir git şimdi MK kezbanı seni
Yav he he bunu yapan kadına ortalık malı dşye bakar sokar geçerler ztn nikahlarına alacaklarmış gibi konusma
Herkesin yerine düşünmeyi de bırak , sanane belki alacak belki almayacak , hadi sen git sana atılan penis fotoğraflarına bakmaya devam et
S g
Sen s. g. asıl mk kezbanı
Sg
SG