ya buradan konuştuğum biri vardı daha sonra olay hoslantıya dönüştü ama arada cook yaş farkı var ve yurtdışında yani asla görmücem biri, böyle biri için herkesle konusmamı kesiyim mi yoksa başkasıyla konussam kötü bisry mi olur ona bağlnmiyim mi napiyim sizce
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Baskalarıylada konuşursan duzelır bu durum çünkü ilhı alakası falan hoşuna gıtmıs kendını mutlu hıssetmısın anlaşılan Buda senı etkılemıs ama daha fazla kısı olursa bağlanmayı aşarsın
aynen ya öyle oldu başkasıyla konuşsam aldatmaya girmez di mi zaten sevgili değiliz a*q birkaç gündür böyle hissettik ama bağlanmak yanlış olur di mi kaç yaşindaki adama
Yanı o kac yaş senın yaş kac ama doğrusu ne aldatması evlımıısnkı
yok be en ufak hoşlantı da olsa cok sadık düşünüyorum 20 yasındayım o 35 ya
Bu güzel bısey ama onunda vardır hayatımda ıllakı bırılerı
şu an yok diyor işte beni hayal ediyormus hep ve öyle konuşuyo ama bilmiyorum yalan söyleyen birisi değil
Onu bılmezsın ama cınsellık olustumu aranızda
oldu biraz yani o sekilde konuştuk
Bu yüzden senıde etkılemıs hoşuna gıtmıs ilgı alakası ve konuşmaları ama baglanmamaya bak sonra üzülmeni ıstemem
baglandım gibi ama daha da ilerletmemeye mi calisiyim o zaman
İşte o bağı çözmen için normal muhabbet eden sana ıyı gelıcek kıslerle muhabbet kurabılırısn zaten oda burdanmıs sende burdasın burdan devam edebılırsın sonuçta kısısel bılgı verme geregı yok burada
biz kendi hayatlarımızı da anlattık baya ama istee neyse bakalım davranıcam bi şekilde
Bağalmdıkça üzülürsün emin ol bu yüzden geç kalmadan kafanda degıstır dusuncelerı tahmin edebılıyorum ne durumda olduğunu ama kendını frenlemelısın
ya simdi onla konuşuyoruz ama baskası yazıyo ondan da biraz etkilendim ve ona söyledim, istediğini yap karısamam dedi ama kendimi kötü hissediyorum napmalıyım sence
Yanı bunda bısey yok eğer soğuksan
başkasıyla konuşmamda bisi yok mu yani
Zaten ıstemıyosun çünkü
kafam karısıık aslında noldugumuzu bilmiyoruz ama sevgili olamam garip bişey ya
Ne ıstedgını ne yapmak ıstedgını bılmelısın ama once
uzak mesafe ılıskısı zordur helekı yurtdısı ıse cok daha zorlasır bence en guzel yıllarını boyle harcamamalısın
zaten 15 yas fark var öyle anlık hoşlantı oldu devam ettirdik ama aşırı saçma, baskasıyla konussam aldatma olmaz di mi sonuçta ilişki yok ortada ama hoşlantıyı bile çok sadık düşünüyorum
ona baglı degılsın aranızda ılıskı bıle yok rahat ol
bi de cinsellik konustuk falan o da bağladı sanırım
yasanmayan cınsellık baglamaz tabı hıc gercegını yasamadıysan ona bır sozum yok
bir sene önce yasadım ama eski tabi baya ya
konusmakla yasamanın farkını ayırt edebılırsın ozaman. bence onune bak baskalarıyla tanıs kımseye baglılık mecburıyetın yok
ya simdi onla konuşuyoruz ama baskası yazıyo ondan da biraz etkilendim ve ona söyledim, istediğini yap karısamam dedi ama kendimi kötü hissediyorum napmalıyım sence
o umursamıyorsa neden kotu hıssedıyorsun kı bence sen bır karar ver ve kararının arkasında dur
ama öyle dediğine bakma bence üzülüyor ya
pekı o adamla bır gelecegın var mı? ayrıca uzak ılıskı hem sana hem ona ıskence ve bırbırınıze haksızlık sımdı uzulursunuz sonra alırısrsınız sureklı uzulmekten ıyıdır
doğru diyoosunnn
nerde yasıyorsun
İstanbul
hep ınternetten mı sevgılı buluyorsun yok mu okuldan cevreden mahalleden duzgun bır erkek arkadas
yok bee cok var da zaten sevgili istemiom aslında sınava hazırlanyorum böyle kafa dağıtıyom
sınavların daha onemlı oylesıne takılıyosan sorun yok
Yaş farkı ne kadar
15 🙄
Biraz fazla evet ama duygusal bir şey var mi
yani var gibi bi şeyler hissediyoruz ama yanlıs gibi de geliyor birbirimizin hayatına cok karışmıyoruz ama içten içe kıskanmak da istiyoruz, buna son verip yasıtlarımla mı takılmalıyım onla normal mi konusiyim napiyim sence bi de yurt dışında belki başkasını bulcak iki güne
Şunu belirtmek isterim ki bazı şeyleri iyi düşünüp başta karar verilmeli. O yüzden duygular tam gelişmeden iyi düşünmek şart
yani haklısın peki baskasıyla konussam aldatmaya mı girer sevgili değiliz birkaç gündür böyle hissediyoruz ama bağlanmak yanlış olur di mi hem kac yasında adam hem de cok uzakta muhtemelen hiç görmücem bile
Aranızda bir ilişki yoksa neden aldatmak olsun ki,
haklısın da işte hoslanmayı bile o kadar sadık düşünüyorum ki öyle kafam karıştı işte
Doğru ama sonuçta bir ilişki yok, birinden hoşlandın diye hep ona bağlı kalmazsın. Sen kaç yaşındasın
karsılıklı hoslantı ama bilmiyorum işte, 20
Küçük değilmişsin , güven verirse deneyebilirsin ama güven çok önemli
yok asla olmaz cok cok zor aşırı uzakta zaten ve 35 yaşında biriyle çıkamam, sadece hayal kuruyorduk kendisi iyi hissettiriyor öyle
O zaman duygular daha fazla gelişmeden başka yere yonelmelisin
hayatımdan cıksın istemiyorum birbirimize iyi geliyoruz o zaman normal arkadas olarak devam ettireceğim
Normal arkadaş olarak devam edeceğini düşünüyorsan o çok zor , ama karar senin
zaten birkaç gündür böyle olmuştu ve bayadır konuşuyoruz, birbirimizin hayatından hiç çıkmıcaz demiştik asla iletişimi kesmeyiz falan
Peki madem kaybetmek istemiyorsun sen bilirsin tabi ki
Ona söylemene gerek yoktu ki
kendimi kötü hissediyorum diye yaa
Şimdi daha iyi mi hissediyorsun
bilmiyorum kii karısık hala
Adamın güvenini sarstin zaten bu saatten sonra unut onu
güven sarsmak değil ki kendi de diyor ben karısamam zaten istediğinle konuş karısamıyorum böyle bir durumda sahiplenemem diyo onun da kafası karışık güven sarsmak falan yook ortadaa
Tercih tabiki senin, ama seçim yapmak zorundasın
onunla ne yapmak istiyorsun peki
Yazık kafana
neden🙄