Eğer paraya ihtiyacım olursa bileziklerinden verir misin diye misal verdi. Bende hayatta vermem. O da dedi ki. Madem öyle sana takılan takılara karışmam ama yıllardır birikim yapıp sana taktığım takıları alırım dedi. Böyle bi düşünce olur mu? Akıl verin
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hepsi ortaktır işte ya şöyle çok boş konuşan erkeklerde büyüsün de evlensin cidden
Hepsi ortak değil hepsi kadınındir
@Kayıpgezginn o nedenle mi bozdurulup ev ya da araba alınıyor 😂😂😅
Kadın isterse bozdurmuya bilir hediye olarak kabul edilir kanunda
@Kayıpgezginn 🥹 ben hiç böyle şeyler duymadım
Kanunen öyle
@Kayıpgezginn öğrendiğim iyi oldu ileride söylerim teşekkürler 🫶🏻🙌🏻
her şey kadından yana evlenecek akılli bukursan soyle
Yani açıkçası diyor ki yıllarca yaptığım birikimi sana mı harcayacam. Yedirecem diyor
Bu hiç söylenmeyecek bir laf değil mi
Öyle maalesef erkekler hep mağdur üstüne birde ömür boyu nafaka öder
@Kayıpgezginn evlenecek akılllı çıkarsa söylerim tabii
İyi bakalım
Ooo para muhabbeti yapan erkek. En çok boşanma davası gelen.
Ben söykediği kelimeyi takıldım. Yıllardır yaptığım birikimi sen kimsin ki sende heba edecem anlamına geliyor üstü açık
Öylesinden fayda gelmezz yol yakınken wazgeç
Daha 3 aydır konuşuyoruz. İkimiz de 28 yaslarındayız. Konu konuyu açtı. Yıllardır para biriktirecem sana taktığım bilezik senin mi olacak dedi. Şaka gibi. Allah aşkına böyle bi düşünce olur mu. Ben hayatta vermem derken şu anlamda dedim. Her paraya ihtiyacın olduğunda bilezik bozarsan geriye bir şey kalmaz. Onla araba ev vs alınır. Benim taktıklarım benimdir dedi.
Boşwer öyle aç gözlü insanlarla ömür geçmez
Kusura bakmada zor durumda isteyecek sende vermeyeceksin he yok öyle bir dünya çocuk çok doğru söylemiş
İsteme anında bana takılan takıyı o işsiz kalınca yemek için verirsem geriye zaten bir şey kalmaz. Ben zaten çalışıyorum. Her şekilde evi geçindiririm. Bunun su cümlesine bak lütfen. Diyor ki yıllardır birikim yaptıgım parayla sana bilezik yapacam ve vermeyeceksin. Takılar benim o zaman. Bu ne demek? Sana birikimimi çöp edemem diyor
O işsiz kalınca har vurup harman savuracak hali yoktur heralde iş kurmak için ister ya da zordadır ondan ister
Bence kaç ondan evlenme bile
Siz evlenip üremeyin bide ya gerçekten
Ne diyorsun be sen
O bileziklerini zaten erkek tarafı yapıyor. Kimin parasını kimden kıskanıyorsun?
Anlamadım? Düğünde takı bana takılırsa ne alaka ona verecem. Kız istemede kıza erkek tarafı takı takmak zorunda. Birkaç bilezik. Ne alaka onun oluyor? Cahil misin sen
O bilezikler yapılırken paraları onun ailesi sayıyor. Zor durum olursa tabii ki verilir. Mesela adam araba almak istiyordur, veririm. Zor günlerden geçiyoruzdur veririm. Para pul gelip geçici. Allah can sağlığı versin. Huzur versin. Giden paranın yerine yenisi konulur.
O işsiz kalırsam bilezikleri yeriz anlamında dedi. Her sıkışık durumda bilezik bozulursa geriye zaten kalmaz. Ben de onlarla araba vs alınır dedim. Kalkmış çok incitici laf kullandı. Yıllardır birikim yaptığım parayla sana bilezik alacam hem dr senin mi olacak. Benim taktıklarım benimdir diyor. Madem öyle göstermelik bana neden takıyor. Madem öyle ailesi takacak.
Benim annemle babamda yeni evli olduğu zamanlarda 5,6 yıllık evli iken babam bir süre işsizdi ve annemin bileziklerini bozdurup geçindik.