Kendi içisel yaşadığı sorunlardan ötürü uzaklaştı yaptığı yanlış davranış ve bitişten ötürü iletişime geçmedim. Kendinin kendine güveni olmadığından 5 aylık ilişkiyi bitirdi 1 ay sonra Instada Wp de benim onu çektiğim farklı fotoları koymuş. Başka bir fotoyuda gönderi olarak atmış. Dikkat çekme taktiği mi? Yazazak ya da arayacak mı? Benim iletişimsizliğim devam ediyor.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
eğer kızı hala seviyorsan ilgin varsa bence yazmalısın.
Ekim sonu memleketine ailevi nedenlerden dolayı gitti ve yüksek lisans dersleri başladı. O zaman soğumaya başladı. İlk mesajım ilk gördüğü ana kadar benle ilgili her şeyi hatırlıyor. Ona aldığım hediyeleri bile yanında götürdü. Ben senle konuşurken neden mutlu oluyorum, neden sürekli seni özlüyorum. Bundan emin olmam lazım en ince detayına kadar düşünmem lazım dedi. Zamana yayalım dedi. Hayatımda bir sürü şeyle uğraşıyorum bu dönem ve bu bana stres yapıyor dedi. Bir müddet konuşamadık kendini çok çekti. Benle konuşmadığı bir gün bile yoktu. Yazdım konuştuk. İkimizde yanlış karar vermeyelim bu dönem kişisel sorunlarıma odaklanmak istiyorum. Önceden de arkadaştık kötü kalmayalım öyle kalalım bu süreçte dedi. Bende üstelemedim tamam dedim, iletişimi ilgiyi kestim. Bu durumda yazmak doğru değil gibi.
kız da haklı sende haklisın. değişik bir durumdasınız şu an. ama benden sana tavsiye kıza geri yaz. ne olursa olsun. bazı kızlar gururuna yediremeyip geri yazmıyorlar. ben öyleyim mesela. bir kaç nedenden dolayı sevgilimden ayrıldım ikimizde birbirimizi seviyorduk ama ayrılmak zorundaydim. ayrıldıktan sonra onu çok özledim surekli eski mesajlarımızı okudum ama geri yazamadım. gururum önüme geçti. bu nedenle bana sorarsan yazmalısın.
Haklısın ama bana Kasım ayında yaklaşımı çok kötüydü. 4 5 gün içerisinde soğudu ben ona hep kibar hep beyfendi yaklaştım. Kaba davranmadım. Zaten en başından beri bundan etkilenmişti. Bana olan tavrı yazışı kırıcıydı. Terkettikten sonra iki gün sonra nezaketen yazdım. kısa kesti ok emojisi koydu o yüzden bana haketmiyor gibi geldi. İçerisindeki özlemin daha çok ateşlenmesi gerekmezmi? Ben iletişime geçince cepteye gözükebiliriz. Sen bir kız olarak o yukarıdaki fotoğraf olaylarını dikkat çekmek için mi yaparsın öylesine mi yaparsın? 3 adet benim çektipim foto olması tesadüf gelmiyor. Çünkü aylardır instagram kullanmıyordu. Temmuzdan beri ilk defa story atıp profil fotosu değiştirdi.
dikkatini çekmeye çalışıyor. onu unutmamanı istiyor olabilir. kendini hatırlatmaya çalışıyor sana.
Evet bu yüzden adım atmıyorum dönüş yaptığın içinçok teşekkür ederim. İnce bir insansın. Bu tarz durumlarda kızların ne düşündüğünü bilemiyorum. İki gündür İstanbul'a geri döndüğüne dair storyler atıyor temmuzdan beri kullanmıyordu. Bana geri dönüş aşamında olup olmadığını nasıl anlayabiliriz.
İstanbul'da olduğunu sana göstermeye çalışıyor olabilir. İstanbul'da mı yaşıyorsun?
Biz hibrit çalışıyoruz Zorunlu haftalarda dışında keyfi gidebiliyoruz. Onun bu hafta zorunlu ofis haftası bende onunla gelecektim normalde. Aramız böyle olduğu için keyfi gelip peşindeymiş gibi gözükmek istemedim.
anladım
büyük bir ihtimalle senin dikkatini cekmek için yapıyor.
Ne düşünüyorsun ya?
ama sana geri dönüş yapacağını sanmıyorum kızın. ilk sen yazmalısın bence. onu bekleme. aranız daha çok açılmasın. aranıza insanlar girmesin.
ne düşünüyorsun derken?