Sevgilisi varken dul kadınla konuşan erkek?

Merhabalar öncelikle neyi nereden anlatacağımı şu an bende bilmiyorum ama birilerinin cevaplarına ihtiyacım var.

2.5 yıllık bir ilişkim var ve uzak mesafeden devam ediyor, sevgilimin beni sevdiğini iliklerime kadar hissettiğim bir ilişki içerisindeyim, değer veriyor, kararlarıma saygı duyuyor. Herkes bana ona nasıl guveniyorsun uzaksınız dediğinde bile onu tanisaniz guvenirsiniz derdim. Hiç güvenimi sarsmadı.

Geldiği zamanlarda arada onunla birlikte kalıyoruz c*nsel anlamda yarı aktif sayılırız desem daha doğru olur, tam bir birliktelik yasamamakla birlikte sütüşüyoruz. Kendimi ona teslim etme duygusuna bile yükseldiğimde o kendini frenliyor sonuna kadar birlikte olmuyoruz, daha zamanı var diyor. Ciddi düşündüğünü de biliyorum

Takii şimdiye kadar onun yakın bir arkadaşıyla mesajlarını yakaladım benim tanıdığım erkekten o kadar farklıydı ki hissettiğim o şok benim bütün kanımı emdi. Dul bir kadınla online konuşmuş kendini tatmin etmiş bu konuşmada ve mesajlasmanin devamı bu kadın aracılığıyla bir sürü kadına ulaşacağı popiş görmek istediği falan, mesajları okumaya devam ettim online olarak düzenli aralıklarla kadınlarla konuştuğunu öğrendim ve wp profil fotoğrafı benimle olan fotoğraf oradayken bu dul kadınlarla konuşması bilmiyorum, yakın erkek arkadaşıyla yaptığı bu bütün bel altı sakallarına şok oldum. Bununla beraber hiç reel bir buluşma mesajlasmalarina denk gelmedim.

Asla aldatmayacagina kendim kadar inandığım bir adamdi, oysaki çok kötü kandirilmisim ya da bütün erkekler de mi böyle yanii bilmiyorum gerçekten, beni sevdiğini iliklerime kadar hissettiren bu adam niye aldatır?

Sorun bende değil biliyorum, güzel biriyim ve istese kendimi ona tamamıyla teslim edebilecek kadar ona aşık saf canım bir kızım, kızdım. Şimdi yaşadığım ilişkinin, onun bana söylediklerinin ne kadarı doğru ne kadarı yalan bilmiyorum.

Ne cevap vermenizi beklediğimi de inanın bilmiyorum, onu bekledim her haliyle, şimdi ise o daha benim bunları öğrendiğimi bilmeden mışıl mışıl uyurken, ben kendimle savaş halindeyim hayatında ilk defa bir adama aşık olmuş ben ve kendine değer veren ben arasında dokudugum mekik ne yapmalıyım bilmiyorum, boğuluyorum.

Sevgilisi varken dul kadınla konuşan erkek?