Aşk İlişkileri Şu yaşına kadar kaç sevgilin oldu dürüstce cevaplar mısın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim çok fazla oldu matematik yetmez. Güncellemeler+1 yıl Ben ne sevdalar yaşadım sarışındı esmerdi... ah ulan hepsi bir son bahar yağmuruydu geldi geçti.. Güncellemeler+1 yıl ... Şu yaşına kadar kaç sevgilin oldu dürüstce cevaplar mısın? Cevapla Matematik Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
OğuZzerss_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Aga ben sevgililiğe karşıyım çakıp geçecen nazıyla uğraşmican 0 7 Yorumla İsimsiz23701 +1 yıl Sana veren kız ya kördür ya topal Yorumla OğuZzerss_ +1 yıl Böyle bi erkek sana çakarsa yat kalk dua et hacca git aq Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣 ulan ne güldüm Yorumla OğuZzerss_ +1 yıl Aq kızına basıp basıp geçmişler burada kuduruyor Yorumla Naisseme +1 yıl @İsimsiz23701 harika cevap 🤣🤣 Yorumla OğuZzerss_ +1 yıl @Naisseme yalaka orrrspu çocuğu hz. şemsini s.. ktirtme bana Yorumla Soran +1 yıl Yalaka olmayın bu kadar ak abazaları. Yorumla
CanEzel22 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl 1000 den fazla kızla tanıştım. Ama iki sevgilim oldu. Biri hastalandı onu kaybettim. Diğeride ağır takıntılı çıktı. 0 1 Yorumla CanEzel22 +1 yıl Anasını satayım millet 1000 görünce bir şey zannedecek. Turizm sektörü tanışma vs basit şeyler.
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sevgili değil de tskildiklarim oldu 25 kişi 1 17 Yorumla Soran +1 yıl Senin kova olmuştur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl geniş değil öyle Yorumla Soran +1 yıl Dar mı Yorumla KALINveÖFKELİ +1 yıl 30cm kesmez bence Yorumla Soran +1 yıl Birader kıza sulanmaya utanmıyor musun? Belki kızın dar şeyi var Yorumla KALINveÖFKELİ +1 yıl Reis ozur dilerim olabilir 90 derece suda yıkanıyorsa çekme yapmistir 😀 Yorumla Soran +1 yıl Sanmam 25 kişi girdiyse büyük ihtimalle 50bin masrafı var hamam alır tellal alır pedikür medikur oda bir seferlik.🤣 Yorumla KALINveÖFKELİ +1 yıl Hastalik dert tasa kalmamistir ama bunda. Bosa dememisler kecinin hastasini keseceksin kadinin hastasini skeceksin 😂 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Dönen muhabbete bak koptum 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Çekiyorum heralde ak🤣🤣 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Neyi 🤣 aga bi dur aq dkdkdşd Yorumla Soran +1 yıl Yok lan öyle çekme değil. Ulan 31. ci kendinden biliyon işi.🤣🤣🤣 ben böyle pijleri demek istedim. Yorumla SkrErd37 +1 yıl Hadi lan ordan bir de lakap takmaya kalkıyorsun kendin yapıyorsun 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl 31. ci koydum adını birader. 🤣 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Hataylı değilim ama ne alaka 😇 djdkd Yorumla Soran +1 yıl 31. ci yeni pay attım bir türlü isimlerini hatırlamıyorum.. Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. 1 tane oldu. Onla da evlendim 0 0 Yorumla
apoletimebiryıldız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 0... 1 2 Yorumla apoletimebiryıldız +1 yıl Terbiyesizlik yapma. Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hiç olmadı 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Bu kaz ayaklarına inanan oluyor mu Yorumla SkrErd37 +1 yıl Bunun yalanını niye söyleyim la olmadığı halde oldu mu diyeyim ne bekliyordun böylesi imkansız mı sanıyon 😀 Yorumla Soran +1 yıl Ozaman senin lakabını 31. cı koydum 🤣 Yorumla SkrErd37 +1 yıl https://youtu.be/S9sSEOr8WIw?si=znve-WmZCNTI88GX Yorumla Soran +1 yıl Fazlası zarar haberin olsun.:D Yorumla SkrErd37 +1 yıl Oha harbiden mi 😀 sen söylemesen napardım ya 😂 tecrübe konuştu Yorumla Soran +1 yıl Abini dinle🤣 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Dürüs ol yaşın kaç 😂 Yorumla Soran +1 yıl 27.. Yorumla SkrErd37 +1 yıl İki yaş varmış la sende naptın iki yaş küçük olan kankam var aramızda abi kardeş dönmüyor 😂 Yorumla Soran +1 yıl Tecrübe farkı var.🤣 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Aman ne büyük fark 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Heralde yani Yorumla SkrErd37 +1 yıl https://youtu.be/ik07krKNAyY?si=o05f99utforlYExO Yorumla Soran +1 yıl Ismailll abiiiii Yorumla SkrErd37 +1 yıl Hoooopppp Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aga ben sevgililiğe karşıyım çakıp geçecen nazıyla uğraşmican
Sana veren kız ya kördür ya topal
Böyle bi erkek sana çakarsa yat kalk dua et hacca git aq
🤣🤣🤣 ulan ne güldüm
Aq kızına basıp basıp geçmişler burada kuduruyor
@İsimsiz23701 harika cevap 🤣🤣
@Naisseme yalaka orrrspu çocuğu hz. şemsini s.. ktirtme bana
Yalaka olmayın bu kadar ak abazaları.
1000 den fazla kızla tanıştım. Ama iki sevgilim oldu. Biri hastalandı onu kaybettim. Diğeride ağır takıntılı çıktı.
Anasını satayım millet 1000 görünce bir şey zannedecek. Turizm sektörü tanışma vs basit şeyler.
sevgili değil de tskildiklarim oldu 25 kişi
Senin kova olmuştur
geniş değil öyle
Dar mı
30cm kesmez bence
Birader kıza sulanmaya utanmıyor musun? Belki kızın dar şeyi var
Reis ozur dilerim olabilir 90 derece suda yıkanıyorsa çekme yapmistir 😀
Sanmam 25 kişi girdiyse büyük ihtimalle 50bin masrafı var hamam alır tellal alır pedikür medikur oda bir seferlik.🤣
Hastalik dert tasa kalmamistir ama bunda. Bosa dememisler kecinin hastasini keseceksin kadinin hastasini skeceksin 😂
🤣🤣🤣
Dönen muhabbete bak koptum 🤣🤣🤣
Çekiyorum heralde ak🤣🤣
Neyi 🤣 aga bi dur aq dkdkdşd
Yok lan öyle çekme değil. Ulan 31. ci kendinden biliyon işi.🤣🤣🤣 ben böyle pijleri demek istedim.
Hadi lan ordan bir de lakap takmaya kalkıyorsun kendin yapıyorsun 🤣🤣
31. ci koydum adını birader. 🤣
Hataylı değilim ama ne alaka 😇 djdkd
31. ci yeni pay attım bir türlü isimlerini hatırlamıyorum..
1 tane oldu. Onla da evlendim
0...
Terbiyesizlik yapma.
🤣🤣🤣
Hiç olmadı
Bu kaz ayaklarına inanan oluyor mu
Bunun yalanını niye söyleyim la olmadığı halde oldu mu diyeyim ne bekliyordun böylesi imkansız mı sanıyon 😀
Ozaman senin lakabını 31. cı koydum 🤣
https://youtu.be/S9sSEOr8WIw?si=znve-WmZCNTI88GX
Fazlası zarar haberin olsun.:D
Oha harbiden mi 😀 sen söylemesen napardım ya 😂 tecrübe konuştu
Abini dinle🤣
Dürüs ol yaşın kaç 😂
27..
İki yaş varmış la sende naptın iki yaş küçük olan kankam var aramızda abi kardeş dönmüyor 😂
Tecrübe farkı var.🤣
Aman ne büyük fark 🤣
Heralde yani
https://youtu.be/ik07krKNAyY?si=o05f99utforlYExO
Ismailll abiiiii
Hoooopppp
iki tane
Hiç olmadı :))
Inanmam:)
İkii
İhm.