Aşk İlişkileri Kapalı bir kızın karşısına çok yakışıklı galerici erkek çıkmaz mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Neden çıkmıyor ya ben çok bunaldım güzel şeyler istiyorum artık Güncellemeler+1 yıl Açılmam mı gerek illa Kapalı bir kızın karşısına çok yakışıklı galerici erkek çıkmaz mı? Cevapla Erkek Soruları Galeri Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hajzhajshazjsjsjjsjssh çıkar gülüm Bahçelievler de o topuklularınızla az bir yürümeyi becerirseniz çıkar 0 23 Yorumla Soran +1 yıl İstambulda değilim abla Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl İstanbul değil abla gülü zaten Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl İstersen Bilkent’e de gelebilirsin 1 de senin kılavuzdan erkek çok 👌📿🥸 Yorumla Soran +1 yıl Ankaralıyım orada da hiç olmadı awk ordaki znegin erkekler gıcık ya şimdi antalyada okuyorum zaten sadece yazları ankaradayım Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Bilkent ana emlak önünde dursan bile bir tane bulurdun amxksksk ama evet Bilkent tekiler sek özürlü Yorumla Soran +1 yıl Onlar açığa bile değil çıplağa bakar emin ol düzgün dekolte vermeyen açık kıza bile bakmaz o mallar Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Ah be neler gördü bu gözlerim 🥲 bence bu modellerin peşinde koşana kadar düzgün birini bul zaten hiçbiri toplasan adam etmiyor 👌 Yorumla Soran +1 yıl Demi hiçbiri kapalıya bakmaz ama Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Yok hayır kapalı kız arkadaşlarıma yazılan daha çok o gruptan hatta ama işte yani köy çuvala vur duvara… Yorumla Soran +1 yıl Aa nasıl yani dökülüyorlar mıydı🫢 Yorumla Soran +1 yıl *sokuşuyorlar mıydı Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Allah seni kahretmesin ya hayır neyse sen bul galericini de boy boy çocuk yapın inşallah kakxmskd Yorumla Soran +1 yıl İnşallah 🥰 kudururuz birlikte Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Jaızjsjsjsjs senin fake olduğunu düşünsem de ilginç bir hesapsın güldüm gece gece Yorumla Soran +1 yıl Valla Fake değilim ama eğlenceli bir kızım Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Slaaayyyyyy Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Kız sana niye yazıyım ajsjsjdkssjdnskx nick name ne öldüm aksnsjxnskxnsmjd Yorumla Soran +1 yıl Niye yazmayasın ya kafa dengi sandım üzdün iyi gecler Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Üzülme bence çok komik bir kızsın 😂😂😂 sana da iyi geceler Yorumla Soran +1 yıl Çok komiksem kanka olsaydın artık istesen de olamazsın şerefsiz k@hpe çıktın Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Kız sen ne hasarlı çıktın beni bu mention dan alın Yorumla Soran +1 yıl K@hpe Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Yelloz Yorumla
beingyourwoman Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cok galerici gordum ama yakiskli olan sadece iki adam tanidim gerisi cok kotuydu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Zenginlerin genel olarak tiplisi az çıkıyor zaten🥹😁 Yorumla beingyourwoman +1 yıl Evet maalesef. Yorumla Soran +1 yıl Geneli de çocuk değil galericilerin koca adamlar yani Yorumla beingyourwoman +1 yıl O da var. Ama benim bahsettigim yakisiklilar benim yasimda. Bi tanesiyle 23 24 yasidnayken yakilmistim. Digeriyle gecen sene 26 yasindayken. Simdi ikisin de yirmi yedi yaslarinda sanirim Yorumla Soran +1 yıl Oo iyimiş ya çocuk tipli erkek az bulunuyor geneli amca tipli Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beklentin o kadar spesifik olmuş ki, karşına çıkması güçleşmiş :) Galerici ne alaka onu anlamadım :D 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Galerici diye bi beklentim yoktu Yorumla
qwblacke Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Araba galerisini böyle zannediyorsun herhalde 🤣 Bunlar bakmaz tabi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Öyle biri niye senle olsun gider kendi gibi zengin güzel kız alır. Bizim komşu vardı oğluda onlar gibi zengin güzel bir kızla evlendi 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Her zengin kızı güzel olmuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam güzel olanıyla evlenirsin. Ayrıca Tesettürlu güzel kadın görmedim çok ciddiyim saç önemli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok net söylüyorum öyle biriyle evlenemeyeceksin zaten 30 yaşına gelince anlarsın dediğimi Yorumla Soran +1 yıl Senin zekan yetmez. Anlamazsın. Tesettürlü güzel biri görmedim diyen insanın Allah katında da değeri yoktur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzellik için saç gerekli ama mesela erkeklerde kel olunca çirkin allah zaten bizi en güzel şekilde saçla yarattı Yorumla Soran +1 yıl Kaıdnların saçını kapatmasını da Allah emretti ve sosyal medyada bile birçok zengin erkeğin kapalıyla evlendiğini görürsün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman sende evlen allah allah. Boyun 168 mi? Yorumla Soran +1 yıl Ha sen şu 1.82 olan iğrenç oğlan mısın Yorumla
Gym1997 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Çıkar niye cikmasin bunlarma her kadın kendince güzeldir (: 0 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ekmek piş ağzıma düş diyorsun yani😂😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah. Ben hak ettim ama gerçekten yaşadığım kaderi üst üste imtihanları bilsen sen dünyada cenneti hak ediyorsun dersin Yorumla Retroskop1 +1 yıl Buna karar verecek merci ben değilim... Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. galerilerde gezerse çikar evde çıkmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Galerici ne alaka. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Demin bu sitede bi kız galerici ile konuşuyorum yazmış da Cevap sahibi +1 yıl dunde sormustu kapali birisi dedim yine mi ayni soruyu soruyor bu diye. Soran +1 yıl Haa yok ben de o kapalı kızın sorusundan görüp sordum işte o konuşuyormuş ama🤣 Cevap sahibi +1 yıl he sende mi gordun knks kjdfgkjdf ya ne sacma insanlar bunlar yav ne paraci pis para goz dsjkgdhfdgd
deathhofangell Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Çıkarrrr zamanı vardır 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 23 yaşına kadar bi kere bile çıkmadıysa Yorumla deathhofangell +1 yıl Belkide o tarz insanlar sana göre değildir karşına çıkan insanları keşfetmelisindir Yorumla Soran +1 yıl O tarz insanlar bana göre Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,5b cevap paylaştı. mümkün gayet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hajzhajshazjsjsjjsjssh çıkar gülüm Bahçelievler de o topuklularınızla az bir yürümeyi becerirseniz çıkar
İstambulda değilim abla
İstanbul değil abla gülü zaten
İstersen Bilkent’e de gelebilirsin 1 de senin kılavuzdan erkek çok 👌📿🥸
Ankaralıyım orada da hiç olmadı awk ordaki znegin erkekler gıcık ya şimdi antalyada okuyorum zaten sadece yazları ankaradayım
Bilkent ana emlak önünde dursan bile bir tane bulurdun amxksksk ama evet Bilkent tekiler sek özürlü
Onlar açığa bile değil çıplağa bakar emin ol düzgün dekolte vermeyen açık kıza bile bakmaz o mallar
Ah be neler gördü bu gözlerim 🥲 bence bu modellerin peşinde koşana kadar düzgün birini bul zaten hiçbiri toplasan adam etmiyor 👌
Demi hiçbiri kapalıya bakmaz ama
Yok hayır kapalı kız arkadaşlarıma yazılan daha çok o gruptan hatta ama işte yani köy çuvala vur duvara…
Aa nasıl yani dökülüyorlar mıydı🫢
*sokuşuyorlar mıydı
Allah seni kahretmesin ya hayır neyse sen bul galericini de boy boy çocuk yapın inşallah kakxmskd
İnşallah 🥰 kudururuz birlikte
Jaızjsjsjsjs senin fake olduğunu düşünsem de ilginç bir hesapsın güldüm gece gece
Valla Fake değilim ama eğlenceli bir kızım
Slaaayyyyyy
Kız sana niye yazıyım ajsjsjdkssjdnskx nick name ne öldüm aksnsjxnskxnsmjd
Niye yazmayasın ya kafa dengi sandım üzdün iyi gecler
Üzülme bence çok komik bir kızsın 😂😂😂 sana da iyi geceler
Çok komiksem kanka olsaydın artık istesen de olamazsın şerefsiz k@hpe çıktın
Kız sen ne hasarlı çıktın beni bu mention dan alın
K@hpe
Yelloz
Cok galerici gordum ama yakiskli olan sadece iki adam tanidim gerisi cok kotuydu
Zenginlerin genel olarak tiplisi az çıkıyor zaten🥹😁
Evet maalesef.
Geneli de çocuk değil galericilerin koca adamlar yani
O da var. Ama benim bahsettigim yakisiklilar benim yasimda. Bi tanesiyle 23 24 yasidnayken yakilmistim. Digeriyle gecen sene 26 yasindayken. Simdi ikisin de yirmi yedi yaslarinda sanirim
Oo iyimiş ya çocuk tipli erkek az bulunuyor geneli amca tipli
Beklentin o kadar spesifik olmuş ki, karşına çıkması güçleşmiş :) Galerici ne alaka onu anlamadım :D
Galerici diye bi beklentim yoktu
Araba galerisini böyle zannediyorsun herhalde 🤣 Bunlar bakmaz tabi
Öyle biri niye senle olsun gider kendi gibi zengin güzel kız alır. Bizim komşu vardı oğluda onlar gibi zengin güzel bir kızla evlendi
Her zengin kızı güzel olmuyor
Tamam güzel olanıyla evlenirsin. Ayrıca Tesettürlu güzel kadın görmedim çok ciddiyim saç önemli
Çok net söylüyorum öyle biriyle evlenemeyeceksin zaten 30 yaşına gelince anlarsın dediğimi
Senin zekan yetmez. Anlamazsın. Tesettürlü güzel biri görmedim diyen insanın Allah katında da değeri yoktur
Güzellik için saç gerekli ama mesela erkeklerde kel olunca çirkin allah zaten bizi en güzel şekilde saçla yarattı
Kaıdnların saçını kapatmasını da Allah emretti ve sosyal medyada bile birçok zengin erkeğin kapalıyla evlendiğini görürsün
O zaman sende evlen allah allah. Boyun 168 mi?
Ha sen şu 1.82 olan iğrenç oğlan mısın
Çıkar niye cikmasin bunlarma her kadın kendince güzeldir (:
Ekmek piş ağzıma düş diyorsun yani😂😂😂
İnşallah. Ben hak ettim ama gerçekten yaşadığım kaderi üst üste imtihanları bilsen sen dünyada cenneti hak ediyorsun dersin
Buna karar verecek merci ben değilim...
Galericiden koca olmaz abla
galerilerde gezerse çikar evde çıkmaz
Galerici ne alaka.
Demin bu sitede bi kız galerici ile konuşuyorum yazmış da
dunde sormustu kapali birisi dedim yine mi ayni soruyu soruyor bu diye.
Haa yok ben de o kapalı kızın sorusundan görüp sordum işte o konuşuyormuş ama🤣
he sende mi gordun knks kjdfgkjdf ya ne sacma insanlar bunlar yav ne paraci pis para goz dsjkgdhfdgd
Galerici aldatıyor abla
Neden galerici 😀😀
Kapalılara bayılıyorum
Çıkarrrr zamanı vardır
23 yaşına kadar bi kere bile çıkmadıysa
Belkide o tarz insanlar sana göre değildir karşına çıkan insanları keşfetmelisindir
O tarz insanlar bana göre
Taktik veririm istersen 😊
Çıkar neden çıkmasın
Ama neden galerici😂
Neden galerici peki :)
mümkün gayet